Nieuws

Moorland mede-eigenaar Asther de Jeu

12 11 2008


Deze week is Moorland Investments BV mede-eigenaar geworden van Asther de Jeu. Asther de Jeu is een driejarige dochter van Contango die in september de tot nu toe hoogste IBOP-score van dit jaar op haar naam bracht.

Emmy de Jeu uit Oosterstreek fokte Asther de Jeu uit de elitemerrie O.Esther. Zij komt uit de moederlijn van Sisther de Jeu (v.Gribaldi), het veelbelovende Grand Prix-paard van Edward Gal.

Asther de Jeu heeft in september een fantastische IBOP-proef gelopen met de topscore van 88 punten.

Halfzuster W.Esther de Jeu (v.Rousseau) was als driejarige Algemeen CK-kampioene van Friesland en staat in training bij Ellen Bontje.

Asther de Jeu wordt momenteel gereden door Goffe Nil van der Zijden van africhtingsstal Van der Zijden/Maljaars te Noordwolde en zij zal daar komend jaar rustig doorgetraind worden onder begeleiding van vaste trainster Nicole Werner.

"Er was veel vraag naar Asther sinds haar IBOP-proef en ik heb Edward gevraagd haar eens te rijden", aldus Emmy de Jeu. "Hij was erg enthousiast over haar en aangezien ik zelf ook overtuigd ben van haar kwaliteiten voor de toekomst ben ik heel blij dat ik in Moorland Investment BV zulke fijne mede-eigenaren heb gevonden."

Terug