×

Nieuws

VSN Trofee met ruim 70 kandidaten

08 01 2009


Aanstaande zaterdag 10 januari heeft in het KNHS Centrum de 22e finale van de VSN Trofee plaats. Ruim 70 geselecteerde driejarigen maken dan hun opwachting De deelnemende paarden zijn eind vorig jaar geselecteerd uit 450 sportpaarden van de KWPN-jaargang 2005.

Om 8.30 uur komen de springpaarden in de baan. Direct aansluitend zullen de beste springpaarden worden overgereden door de jury en zal de prijsuitreiking van de springpaarden plaatsvinden. Cantos, Kojak, Namelus R en Sam R zijn met ieder twee nakomelingen topaanvoerders bij de springpaarden.

Vanaf 12.00 uur is het de beurt aan de dressuurpaarden. Ook hiervan zullen de besten worden overgereden door de jury. Bij de dressuurpaarden zijn Jazz en United met ieder vier nakomelingen de hengsten met de meeste nakomelingen.

Het belooft een mooie dag te worden, waarbij u de beste driejarige spring- en dressuurpaarden van Nederland aan het werk kunt zien.

Vele toppers in de springring en de dressuurarena hebben hun eerste schreden op het wedstrijdpad gezet tijdens de VSN-trofee: Peppermill - John Whitaker, Salo - Lynne Maas, Toklund - Tim Gredley, Gameboy - Kim Thijssen en Ultrafox - Hester Klompmaker zijn van de laatste jaren slechts enkele voorbeelden.

Een bezoek aan de finale van de VSN-trofee is daarom een mooie gelegenheid om toekomstige toppers te bekijken.

De toegang is gratis.

Terug