×

Nieuws

Arthos R fantastische kampioen op CSI Twente

09 07 2009


Arthos R was vanmiddag op CSI Twente de glorieuze winnaar van de kwaliteitsbeoordeling voor vierjatrige springpaarden. Onder Hendrik-Jan Schuttert sprong de beeldschone kampioen van de KWPN Hengstenkeuring 2008 naar 70 punten, twee punten meer dan Anton H (Sam R x Ekstein).

Een geweldig succes dus voor Stal Roelofs, de fokker en eigenaar van Arthos R en de fokker en eigenaar van Sam R, de vader van de nummer 2 Anton H, die onder Martin van Bijsteren uitkwam op 68 punten.

Ook op de derde plaats (66 punten) stond een toptalent: Arandelli (v.Karandasj), gefokt door J. Greve en D. Wijnveen uit een dochter van het internationale springpaard Oselli. Ook 66 punten waren er voor de in België gefokte Flinstone (Diamant de Semilly x Papillon Rouge), gereden door Angelique Hoorn. Azuero HBC kreeg, gereden door Frits Leenders, eveneens 66 punten, maar de zoon van Cantos moest vanwege een lager resultaat in de finale genoegen nemen met de vijfde plaats. De laatste prijswinnaar was Assina, door Jan van Kooten gefokt uit een dochter van de moeder van Audi's Alpapillon Armani.

Lees dinsdag alles over CSI Twente in Het Sportpaard.

De vie

Terug