Nieuws

Broere Westpoint beschikbaar bij De Dalhoeve

28 01 2010


Broere Westpoint (V. Broere Jazz) die door Stoeterij Broere te Alblasserdam vorig jaar werd aangekocht komt dit seizoen ter dekking bij De Dalhoeve te Wamel.

Broere Westpoint werd vorig jaar op overtuigende wijze in het Duitse Verden Wereldkampioen bij de zesjarigen dressuurpaarden met Emmelie Scholtens. De hengst heeft al een indrukwekkende lijst van successen achter zijn naam staan. Zo was hij als 3 jarige tijdens de Hengstenkeuring in Den Bosch reserve kampioen en werd in dat zelfde jaar kampioen van het voorjaarsverrichtingsonderzoek te Ermelo bij de dressuurhengsten. Ook in de Pavo-cup en hengstencompetitie was Broere Westpoint zeer succesvol, zo won hij de Pavo-cup als 4 jarige en werd 2de bij de 5 jarigen. In de hengsten competitie 08/09 werd hij 2de. Uit zijn eerste jaargang werd een zoon door verwezen naar de 2de bezichtiging in Den Bosch. Broere Westpoint zal in de sport worden uitgebracht door Kirsten Beckers.

Broere Westpoint is voor de fokkers naast de Dalhoeve, tevens beschikbaar bij de VDL stud te Bears en Hengstenstation Jespers te Prinsenbeek.

Naast Broere Westpoint zijn uiteraard ook Broere Jazz, Broere Bristol, Broere Obelisk en Broere Ufo van Stoeterij Broere bij De Dalhoeve beschikbaar.

Terug