×

Nieuws

Zaterdag 3 april: VDL Hengstenshow in Beers

31 03 2010


Aanstaande zaterdag 3 april houdt de VDL Stud haar jaarlijkse hengstenshow in Beers.

Tijdens de show worden de preferente hengst Indoctro, de 'elite'-hengst Cardento,de keur hengsten Corland, Indorado en Emilion, Silverstone, Douglas en Atlantic aan de hand getoond.

De volgende hengsten worden aan de hand en/of onder het zadel getoond:
Arezzo, Azteca, Bacardi, Baltic, Boss, Bugatti, Campbell, Carosso, Chello III, Classe, Emmerton, Harley, Sheraton, Wittinger, Zapatero, Zavall, Zelote, Carrera en Zirocco Blue.

De hengsten worden gepresenteerd door o.a. internationale topruiters als: Dennis van Tilburg, Mark Jespers, Jur Vrieling en Angelique Hoorn. De Nationale Bondscoach Rob Ehrens zal tijdens de springonderdelen het commentaar verzorgen.

De VDL Stud heeft ook een aantal nieuwe hengsten die aan het publiek worden gepresenteerd, dit zijn de keurhengst Cantos, Alicante, Bubalu VDL, Brugal VDL, Glasgow van 't Merelnest en de tuigpaardenhengst Bentley VDL AMR.

Naast bovengenoemd springgeweld zullen ook de dressuurhengsten Westpoint, 'de Wereldkampioen' en Uphill, 'de Nederlands Kampioen', aan het publiek worden gepresenteerd. Westpoint wordt gereden door Kirsten Beckers van Stoeterij Broere en Uphill door Vai Bruntink van Stal Laarakkers.

Van de meeste hengsten zullen er ook nakomelingen getoond worden. Het belooft een mooie show te worden en iedereen is van harte welkom, de show begint om 14:00 uur en wordt gehouden op de VDL Stud in Beers.

De VDL hengstenshow is live te volgen op www.uhorse.tv.

Terug