Nieuws

Finale voor Zacharov, Zavall wint competitie

03 02 2011


Ze verdeelden de prijzen eerlijk. De eindzege in de GMB Competitie was voor Zavall VDL, de finalewedstrijd van de klasse Z werd zojuist gewonnen door Zacharov TN.

Vijf combinaties drongen door tot de beslissende omloop van de klasse Z. Campbell VDL ging onder Dennis Van Tilburg als eerste voor de tweede keer foutloos rond, maar de tijd van 35.48 seconde was niet snel genoeg.

Jeroen Dubbeldam gebruikte de finale van de GMB-hengstencompetitie om reclame te maken voor de geweldige springmoyennes van Eldorado van de Zeshoek (0/39.16 seconde). Maikel van der Vleuten ging vervolgens als een razende tekeer met Zacharov. De spurt naar de laatste hindernis was spectaculair (0/31.44 seconde). Ook laatste starter Jur Vrieling kon daar niet aan tippen met een zeer goed springende Zavall VDL (0/31.79 seconde).

In de eindrangschikking was de zeer terechte overwinning voor Zavall VDL die alle wedstrijden van de competitie een geweldige inzet en fijne springmanieren heeft getoond. Zacharov werd tweede, gevolgd door Zirocco Blue VDL.

Lees dinsdag alles over de KWPN Hengstenkeuring in Het Sportpaard.

Terug