Nieuws

Krooswijk en Te Riele opnieuw sterk

21 03 2011


Tijdens de competitiewedstrijd bij Ruitersportcentrum De Kroo ging gisteren de winst in de KNHS-CHIO Rotterdam Cup bij de young riders naar Angela Krooswijk. Bij de junioren won Antoinette te Riele met haar paard Fleurie (v. Florestan).

Ditmaal won de amazone uit Prinsenbeek met Flash (v. Fidermark). Met de winnaar van de vorige omloop, BMC Roman Nature (v. Rohdiamant) nam ze de tweede plaats in beslag.

Achttien combinaties gingen van start in de young ridersrubriek. Angela Krooswijk reed het hoogste percentage van 70,44% met Flash, BMC Roman Nature volgde met 68,07%. Derde in de rubriek werd Melissa Tychon, met Marinetty (v. Solero) behaalde zij in de FEI Landenproef een percentage van 67,54%. In de tussenstand blijft Melissa Tychon aan de leiding, uit vier wedstrijden heeft zij 65 competitiepunten behaald.

De staatsiedeken van sponsor CHIO Rotterdam was in de juniorenrubriek voor Fleurie en Antoinette te Riele, de combinatie behaalde een percentage van 71,53%. Ze werd gevolgd door Dana van Lierop die met DJ Tiesto (v. Rohdiamant) 70,99% scoorde. Suzanne van de Ven zette met Donna Gracia (v. Donnerschlag) 67,30 procent neer, goed voor de derde plaats. Stephanie Kooyman gaat met Winston (v. OO Seven) aan de leiding in de tussenstand, gevolgd door Antoinette te Riele, die nu drie van de vier competitiewedstrijden gewonnen heeft.

De volgende competitiewedstrijd van de KNHS-CHIO Rotterdam Cup wordt verreden op zondag 10 april bij de Sunrise Stables in Assen.

Bron: KNHS

Terug