Nieuws

Poels schrijft Grote Prijs op naam

21 05 2012


Caroline Poels won zondag de Grote Prijs tijdens de internationale wedstrijd in het Belgische Kapellen. Met Valley (V. Andiamo Z) was ze de snelste foutloze combinatie in de barrage van deze driesterrenwedstrijd.

Poels finishte met de tienjarige ruin in een tijd van 32,46 seconden. Jerome Guery bleef eveneens foutloos, maar de Belg klokte met Waldo (v. Darco) af in 35,08 seconden, waardoor Poels de winst mee naar huis mocht nemen.

Vijf combinaties bereikten de barrage, waarvan alleen Poels en Guery nogmaals een foutloze ronde neer wisten te zetten. De derde prijs ging naar Hans-Günther Goskiwotz (Duitsland), die met Carlanda (v. Orlando) vier strafpunten opliep en finishte in een tijd van 34,48 seconden.

De kwalificatiewedstrijd voor de Grote Prijs op donderdag kwam op naam van Tim Hendrix en de KWPN’er Very Nice. Bij de jonge springpaarden werd Hendrix op vrijdag derde met de zesjarige schimmelmerrie Blue Berry. De Begische springruiter Guy Janssens sprong op zondag met de zevenjarige KWPN-merrie Abernante.

Bron: Horses.nl

Terug