Nieuws

Wittinger VDL derde in middentour

18 03 2012


Jur Vrieling is gisteravond in Braunschweig als derde geƫindigd in de finale van de middentour. Nakomelingen van Cornet Obolensky maakten de dienst uit.

De overwinning in de finale van de middentour ging naar Tobias Meyer met Confident of Victory (v. Cornet Obolensky), gevolgd door Theo Muff uit Zwitserland met Acomet. De KWPN-hengst Wittinger VDL legde onder Jur Vrieling knap beslag op de derde plaats. Gert Jan Bruggink realiseerde in deze wedstrijd met Cash Junior de snelste tijd, maar een balk deed deze combinatie op de zesde plaats belanden.

Ook de kwalificatiewedstrijd in de zware tour ging naar een nakomeling van Cornet Obolensky: Cocoshynsky, gereden door de Italiaan Emanuele Gaudiano. Hans Dieter Dreher werd voor eigen publiek tweede met de dekhengst Embassy II. Albert Zoer kreeg in de barrage met Woklahoma twee springfouten en eindigde op de achtste plaats. Jur Vrieling/Sissi van het Schuttershof en Marc Houtzager/Sterrehof's Uppity vielen met een balk buiten de barrage, maar pakten nog wel de elfde, respectievelijk twaalfde prijs mee.

Terug