Nieuws

Veilingcollectie Belgian Foal Auction 2015 online

28 08 2015


Jaar na jaar bewijzen veulens, verkocht op de Belgian Foal Auction, een goede investering te zijn. De vaandeldrager dit jaar is Giovanni van het Scheefkasteel, die via een foutloze omloop en een foutloze barrage naar een schitterende 6e plaats sprong in de GP van Rotterdam. Ook de winnaar van de GP Aken 2012, GIG Amai is een voormalig veilingpaard!

Dit jaar bevindden zih in de collectie: twee hengstveulens van legende Darco, beiden uit een moederlijn vol sport. Vier veulens van Thunder van de Zuuthoeve, o.a. uit de moederlijn van Copin van de Broy (Marcus Ehning) en Akita (Philippe Rozier). Twee veulens uit de combinatie Cornet Obolensky x Darco. Een bloedmooi merrieveulen van Cornado I uit een finaliste van het BK 7-jarigen. Twee uitzonderlijke veulens van wereldkampioen Vigo D’Arsouilles. Twee veulens van ’s werelds nummer 1 Kannan.

Belgische moederlijnen zijn eveneens talrijk vertegenwoordigd : Action Breaker (Sergio Alvares Moya), West Side van de Meerputhoeve (Clarissa Crotta), Tauber van het Kapelhof (Ludo Phillipaerts), Shutterfly (Meredith Michaels), Utopia van de Donkhoeve (Pieter Devos), Myrthille Paulois (Roger Yves Bost), Giovanni van het Scheefkasteel (Pius Schwitzer).

Bekijk de collectie: 

http://www.horsetelex.nl/auctiondates/view/446 

www.belgianfoalauction.be

 

 

 

Terug