×

Nieuws

Gerco en Adelinde bestormen Rabo Ranking

28 03 2008


Gerco Schröder heeft met Eurocommerce Milano na lange afwezigheid helemaal de weg terug gevonden. In de Rabo Ranking Springen van maart is deze combinatie van de 13-de naar de tweede plaats opgeklommen. In de Rabo Ranking Dressuur is de Drentse Adelinde Cornelissen dankzij haar tweede plaats op de KNHS Indoorkampioenschappen gestegen naar de vijfde positie.

Met haar overwinning donderdag in de Grand Prix op Indoor Brabant zal zij deze top vijf positie de volgende maand zeer waarschijnlijk vast kunnen houden. Ook deze maand staat Anky van Grunsven met IPS Salinero bovenaan in de dressuurranking, op de voet gevolgd door Imke Schellekens-Bartels met Hunter Douglas Sunrise. Bij het springen zijn Albert Zoer en zijn topper Okidoki nog steeds heer en meester.

Wie eenmaal in de bovenste regionen van de Rabo Paardensport Rankings is beland, merkt dat het steeds moeilijker wordt om een paar plaatsen te stijgen. Des te opmerkelijker is de winst van zowel Schröder als Cornelissen. Nagenoeg alle overige topcombinaties zijn nauwelijks van positie veranderd ten opzichte van de vorige twee maanden.

Top 5 Rabo Paardensport Ranking Dressuur:

1. Anky van Grunsven- IPS Salinero

2. Imke Schellekens-Bartels - Hunter Douglas Sunrise

3. Anky van Grunsven - IPS Painted Black

4. Alex van Silfhout - Luxform's Nimbly

5. Adelinde Cornelissen - Parzival

Top 5 Rabo Paardensport Ranking Springen:

1. Albert Zoer - Okidoki

2. Gerco Schröder - Eurocommerce Milano

3. Jeroen Dubbeldam - BMC Up and Down

4. Angelique Hoorn - Blauwendraad's O'Brien

5. Ben Schröder - BMC Rubert R

Bron: KNHS

Terug