×

Nieuws

Hoge score voor Marie José Hulsman

07 04 2008


Afgelopen zondag scoorden meerdere combinaties boven de 65% op een subtopwedstrijd in Houten. De hoogste score van de dag, 70,71%, was voor Marie José Hulsman met Sajouti (v.Clavecimbel). Hiermee schreef ze een rubriek op haar naam in het ZZ-Licht.

Marie José startte Sajouti van eigenaar Joost Smits alleen in de eerste proef. De tweede plaats, met 66,43%, was daar voor Dominique Fillion die met de Krack C-dochter Primeval Ucola haar tweede wedstrijd reed in het ZZ-Licht. In de tweede proef scoorde Dominique 63,68% met Primeval Ucola en moest daarmee Laurens Sliepenbeek met S&A Nourejev (v.Cocktail) met 65,59% en Jeffrey Heijstek met Tjechof (v.Montecristo) met 64,26% voor laten gaan.

Laurens reed een goede wedstrijd in Houten en nam in de eerste proef ook al de derde plaats met de Cocktail-zoon S&A Nourejev in beslag met 66,14%. De tweede ZZ-Licht groep werd in de eerste proef aangevoerd door Cristianne Goes met Accountancy Orinoko (v.Houston) met een overtuigende score van 67,43%. In de tweede proef was Frea van der Marel het sterkst met Kennedy (v.Elcaro) met 62,06%.

Desiree Mastwijk reed één proef in het ZZ-Zwaar en noteerde met Next Generation (v.Don Primero) een score van bijna 70%, wat goed was voor het oranje lint. In de tweede proef was de hoogste podiumplaats voor Cor Jager met zijn Jagers Radeztky (v.Houston) met 64,14%.

Terug