×

Nieuws

Grote Prijs Pioltello voor Gerco Schröder

21 04 2008


De Grote Prijs van Pioltello werd dit weekeinde een overwinning voor Gerco Schröder met Eurocommerce Acapulco (v.Calido I). In een 1.40-rubriek reed de ruiter Eurocommerce Berlin (Cassini I) naar de tweede plaats. Schröder nam met Eurocommerce Baltimore (v.Chellano Z) ook nog een derde prijs mee naar huis in een rubriek voor jonge paarden.

In de Grote Prijs paste alles en kon Gerco de grote Acapulco helemaal naar z'n hand zetten. Hij werd gevolgd door de Italiaan Roberto Turchetto die Triton's Zazu (Corrado x Landgraf I) had gezadeld. Plaats drie was voor de Ier Damien Dixson, hij reed de ruin Pegasus. Wim Schröder - herenigd met Eurocommerce Vancouver (v.Le Tot de Semilly) - kwam niet verder dan de 15e plaats. Harry Smolders eindigde met Walnut de Muze (Nabab de Reve x Chin Chin) als 33ste.

Gerco Schröder gebruikte het Italiaanse concours om Eurocommerce Berlin (Cassini I x Caretino) weer eens wat ritme te geven. Berlin sprong gemakkelijk en safe naar de tweede plaats in een goed bezette 1.40-rubriek. In een rubriek voor zevenjarige paarden ging Schröder met de derde prijs aan de haal. Hij deed dat op de rug van Eurocommerce Baltimore (v.Chellano Z).

Ook de andere Nederlanders, Wim Schröder en Harry Smolder, die naar Italië waren afgereisd zetten nette prestaties neer. Harry Smolders werd met Exquis Powerfee (Fedor x Erdball xx) tweede in een 1.50-rubriek. Die rubriek kwam op naam van Niklaus Rutschi met Feliz Daviere (Qredo de Paulstra x Fend l'Air). Wim Schröder werd in die rubriek zevende op de rug van Eurocommerce Vancouver.

Terug