×

Nieuws

Upper-Class naar Dressuurstal van Baalen

12 05 2008


Mara de Vries van Dressuurstal van Baalen heeft sinds enkele dagen de beschikking over de KWPN-goedgekeurde hengst Upper-Class. De Polansky-zoon toont in Brakel over veel aanleg voor piaffe en passage te beschikken.

Heel wat goegekeurde hengsten bevolken de stallen van Dressuurstal van Baalen. Naast de KWPN-goedgekeurde hengsten BMC Kigali en BMC Roman Nature, de Oldenburger goedgekeurde hengst BMC Don Cardinale en de Westfaalse hengsten BMC Future en Feinsinn NRW, staat sinds een paar dagen een nieuwe goedgekeurde KWPN-hengst in training op Dressuurstal van Baalen. De zevenjarige Polansky-zoon Upper-Class, in eigendom van hengstenhouder Lauw van Vliet en Bert Poppelaars, zal op wedstrijd worden uitgebracht door Mara de Vries.

De bruine beauty heeft drie goede basisgangen en beschikt over een gouden karakter. Met veel plezier werken trainster Coby van Baalen en amazone Mara de Vries aan de verdere opleiding van de Polansky-zoon. In zijn pedigree heeft Upper-Class de wereldberoemde Doruto. Het bloed van deze legendarische hengst is schaars binnen de fokkerij en dat maakt Upper-Class foktechnisch extra interessant.

Mede dankzij Doruto heeft Upper-Class veel talent voor het zwaardere werk, wat zich uit in zijn talent voor piaffe en passage.

Terug