×

Nieuws

Hengstenshow bij Youth Dressage Festival

14 05 2008


Vanaf 15 tot en met 18 mei 2008 zullen bij Dressuur- & Springstal De IJzeren Man BV in Weert de internationale dressuurwedstrijden van het Youth Dressage Festival plaatsvinden. Tijdens de wedstrijden zullen er rubrieken verreden gaan worden in de klasse pony’s D-ZII, Junioren, Young Riders alsmede de gehandicapten sport.

Als aanvulling op het kleurrijke programma van het Youth Dressage Festival 2008 zal er op zaterdag 17 mei 2008 een extra hengstenshow van Hengstenhouderij De IJzeren Man BV georganiseerd worden. Deze extra show zal om 20.00 uur plaatsvinden in de hoofdring van het evenement gelegen aan de IJzerenmanweg 4 te Weert.

Tijdens de sfeervolle show zal een aantal hengsten uit de collectie 2008 van Hengstenhouderij De IJzeren Man BV getoond worden. Enkele hengsten zullen aan de hand getoond worden, waaronder de Olympische medaille-winnaar Jonggor's Weyden en de internationale springhengst Gran Corrado. Daarnaast zullen er een aantal hengsten onder het zadel gepresenteerd worden met begeleidend commentaar van de internationale Grand Prix-amazone Coby van Baalen, waaronder de reserve-dressuurkampioen van de 70-dagentest in Neustadt Dosse, Leonardo da Vinci, de Sandro Hit-zoon San Dior en de Westfaalse Millenium-hengst Future onder de internationale dressuuramazone Marlies van Baalen.

Deze gezellige en gratis toegankelijke aangelegenheid in de fantastische entourage van het Youth Dressage Festival biedt voor vele fokkers en paardenliefhebbers de gelegenheid op een gezellig samenzijn met veel foktechnische informatie.

Terug