×

Nieuws

Lutopia 1, Albert Zoer 3 in Zwitserse 1.45-rubriek

30 05 2008


Nicole Simpson-Shahinian geniet nog steeds van het zwangerschapsverlof van Molly Ashe. De Amerikaanse won gisteren in St Gallen met Lutopia een 1.45-rubriek. Ashe werd onlangs moeder en stond de supersnelle prijsmerrie Lutopia tijdelijk af aan Nicky Simpson. Albert Zoer eindigde met Uraya (Farmer x Zeno) op de derde plaats.

Nicky Simpson was in de tweede fase van het 1.45 parcours met Lutopia viertiende van een seconde sneller dan Christian Ahlmann met Firth of Clyde, de For Pleasure-zoon die hij rijdt voor Marion Jauss, de zus van Madeleine Winter-Schulze.

Op dit snelheidsgeweld hadden Albert Zoer en Uraya geen antwoord, zij werden derde. De Zwitserse amazone Claudia Gisler eindigde met de AES-hengst Stetter als achtste, gevolgd door Angelique Hoorn die het met een perfect foutloos springende Blauwendraad's O'Brien rustig aan deed.

Er waren meer cracks die meer voor de oefening dan voor het prijzengeld werden rondgestuurd. Peter Charles reed een rustige nulronde met Murkas Rubert R en Gerco Schröder liep met Eurocommerce Berlin tegen een tijdfout aan.

Terug