Contact

Naam:
Robin Bauwens
Adres:
Evendijk-west 12
PC / Woonplaats:
8380 Zeebrugge
Land:
Belgium
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 01 11 2020 - Stal de Mars neemt afscheid van Danica Stella 1998-2020 (Don Schufro x Wuemmestern)

  Stal de Mars neemt afscheid van Danica Stella 1998-2020 (Don Schufro x Wuemmestern)


  Not “7 horses in the sky”, only one …
  but a deerly loved one…

  Het leven van een fokker kent moeilijke beslissingen en harde momenten. Deze week hebben wij afscheid genomen van onze Danica Stella, oorspronkelijk het beloftevol wedstrijdpaard van Jo en daarna fokmerrie van Stal De Mars.
  Danica gaf ons 6 veulens : Donna Karan (Royal Diamond), Donna Roemjana (Romanov), Paso Doble (Quaterback), Richie Rich (Romanov), Schufro Royal (Rubin Royal) en Udanica De Mars (Maracana) waar wij haar dankbaar voor zijn en waar we met trots op terugblikken.
  Jo en ik hopen dat haar laatste veulen UDANICA De Mars binnen enkele jaren ook succesvol in haar “hoeven”sporen gaat treden…
  En we kijken er naar uit om haar zoon PASO DOBLE De Mars te volgen die met Natalie Oldfors onlangs zijn dressuurcarrière op een fijne manier begon…
  Robin & Jo
  www.staldemars.be

 • 22 10 2020 - Natalie Oldfors, de Zweedse internationale dressuuramazone, startte ons fokproduct PASO DOBLE De Mars (2015) in zijn eerste dressuurwedstrijd.

  Natalie Oldfors, de Zweedse internationale dressuuramazone, startte ons fokproduct PASO DOBLE De Mars (2015) in zijn eerste dressuurwedstrijd.


  Natalie Oldfors, de Zweedse internationale dressuuramazone, startte ons fokroduct PASO DOBLE De Mars (2015) in zijn eerste dressuurwedstrijd. Hij behaalde een knappe derde plaats, met 68,8 % en kreeg een 9 voor zijn middendraf... We kunnen als fokkers niet genoeg benadrukken hoe gelukkig wij zijn dat hij zich zo positief ontwikkelt met deze fijne dressuuramazone !
  Meer info : www.staldemars.be
 • 30 05 2020 - Hopelijk nieuw leven in 2021 voor Ayla en Freya De Mars !

  Hopelijk nieuw leven in 2021 voor Ayla en Freya De Mars !


  el/AYLA De Mars en Freya De Mars dragen nieuw leven voor 2021 in zich !
  Ayla werd gedekt door FOLLOW HIM SCHÖNWEIDE (Follow Me x Sir Donnerhal I).
  FREYA De Mars kreeg MORRICONE 3 (Millenium x Rubin Royal).
  Fingers crossed de volgende weken en hopelijk voor beiden een leuk veulentje in 2021. We houden jullie op de hoogte !
  Meer info : www.staldemars.be
 • 05 05 2020 - Nieuw leven in Stal De Mars : UDANICA DE MARS (Maracana x Don Schuffro)

  Nieuw leven in Stal De Mars : UDANICA DE MARS (Maracana x Don Schuffro)


  We zijn heel gelukkig te kunnen melden dat enkele dagen geleden UDANICA de Mars - een merrieveulen - op de wereld kwam met als vader MARACANA (Millenium x Lord Loxley) uit onze fokmerrie Danica Stella (Don Schuffro x Wuemmestern).
  UDANICA is een fijne pientere meid met nu al een heel leuk uiterlijk. Meer info : ww.staldemars.be
 • 11 02 2020 - Young dressage talent days met Joyce heuitinck

  Young dressage talent days met Joyce heuitinck


  Op 15 maart organiseert het bwp west Vlaanderen de young dressage talent days in stal de ark te Kortemark.
  Iedereen welkom , op onze facebook pagina kunnen jullie alle inlichtingen vinden.
  Young dressage talent days 2020
 • 22 09 2019 - KIRMEN De Mars (Kaiser Karl x Atoria De Mars) op Intermediaire niveau !

  KIRMEN De Mars (Kaiser Karl x Atoria De Mars) op Intermediaire niveau !


  Begin september bracht Caroline Op De Beeck een ex- fokproduct KIRMEN DE MARS (Kaiser Karl x Atoria De Mars) succesvol uit op Intermediaire niveau. Nooit te laat om haar nog eens extra te feliciteren met het knap voorbrengen van haar merrie KIRMEN DE MARS (Kaiser Karl x Atoria De Mars. Caroline Op De Beeck heeft haar van jongsafaan zelf opgeleid en zij wordt nu op hoger niveau getraind door Wouter Dhoore.

  Meer info : www.staldemars.be
 • 27 08 2019 - RAYLANA De Mars (For Romance x Pik Solo) verkocht !

  RAYLANA De Mars (For Romance x Pik Solo) verkocht !


  Op vrijdag 23/08 verliet onze knappe RAYLANA De Mars (For Romance x Pik Solo), dochter van onze fokmerrie el/Ayla De Mars, onze stallen. (Meer info : www.staldemars.be)
  We hebben wat hartzeer nu onze mooie meid vertrokken is maar we zijn er van overtuigd dat ze bij haar nieuwe eigenares Caroline Noterman een mooie toekomst tegemoet gaat. Heel veel geluk er mee !
 • 17 07 2019 - TETHYS De Mars (RUBIN ROYAL x FOR ROMANCE X BELISSIMO M) geselecteerd voor Het BWP ELITE Nationaal Kampioenschap in Hulsterlo !

  TETHYS De Mars (RUBIN ROYAL x FOR ROMANCE X BELISSIMO M) geselecteerd voor Het BWP ELITE Nationaal Kampioenschap in Hulsterlo !


  STAL DE MARS
  Enkele dagen geleden vernamen wij dat TETHYS De Mars (RUBIN ROYAL x FOR ROMANCE X BELISSIMO M), ons merrieveulen uit onze fokmerrie FREYA De Mars, geselecteerd was voor Het BWP ELITE Nationaal Kampioenschap in Hulsterlo !
  Freya de Mars behaalde de premie voor staatsmerries én werd Nationaal Kampioene bij de Jonge Dressuurmerries 2016 (Broechem).

  Meer info : www.staldemars.be
 • 28 06 2019 - TETHYS De Mars : Een belofte voor de toekomst ; een merrieveulen uit Rubin Royal !

  TETHYS De Mars : Een belofte voor de toekomst ; een merrieveulen uit Rubin Royal !


  TETHYS De Mars is ons langverwacht merrieveulen uit FREYA De Mars ( For Romance x Belissimo M) en RUBIN ROYAL werd enkele dagen geleden geboren ! TETHYS De Mars is een fijn dartel veulen met knappe bloedlijnen waar we niet op uitgekeken raken. Zij houdt voor ons heel wat beloftes in voor de toekomst !
  Haar moeder FREYA De Mars (For Romance I x Belissimo ) behaalde de premie voor staatsmerrie's en was tevens Belgisch Kampioene bij de Jonge Dressuurmerrie's 2016 (Broechem).

  Haar vader RUBIN ROYAL (Rohdiamant x Grundstein II) had in 2012 reeds meer dan 25 goedgekeurde zonen. In 2016 werd deze buitengewone hengst die zelf op GP niveau presteerde, voor DE NIRO gelauwerd als één van de beste dressuurpaardenverervers ! RUBIN ROYAL had o.a. 19 nakomelingen op Grand Prix niveau. Zijn volle broers, allen goedgekeurde hengsten, presteren ook op GP niveau : Rockefeller, Rubin Action, Rubino Vincento en Rumicello en BLUE HORS ROMANOV. Op grond van zijn sportieve prestaties en nakomelingen behaalde hij de titel van“ Hauptprämien-sieger” op de Oldenburgse hengstenkeuring.
  In 2018 stond hij op de derde plaats van de WBFSH Sire Ranking met 18 237 punten !

  MEER INFO : www.staldemars.be
 • 31 05 2019 - STAL DE MARS : DANICA STELLA verwacht een veulen van MARACANA !

  STAL DE MARS : DANICA STELLA verwacht een veulen van MARACANA !


  Op 30/05 werd ons door de veearts bevestigd dat DANICA STELLA ( Don Schuffro x Wuemmestern ) drachtig is van de hengst MARACANA ( Millenium x Lord Loxley) die door Gestüt Bonhomme werd aangekocht.
  De in 2017 op de Westfaalse hengstenkeuring voor 700.000 euro aan Gestüt Bonhomme verkochte Maracaná (Millennium x Lord Loxley I), Siegerhengst in Westfalen, trad als beste vierjarige dressuurhengst naar voor in Verden (gemiddeld 8,6) .
  We kijken met spanning uit naar 2020 !
  Meer info : www.staldemars.be (Nieuws)
Nieuwsarchief

Missie

zoek een paard van Robin Bauwens
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek