Contact

Naam:
Robin Bauwens
Adres:
Evendijk-west 12
PC / Woonplaats:
8380 Zeebrugge
Land:
Belgium
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 17 07 2019 - TETHYS De Mars (RUBIN ROYAL x FOR ROMANCE X BELISSIMO M) geselecteerd voor Het BWP ELITE Nationaal Kampioenschap in Hulsterlo !

  TETHYS De Mars (RUBIN ROYAL x FOR ROMANCE X BELISSIMO M) geselecteerd voor Het BWP ELITE Nationaal Kampioenschap in Hulsterlo !


  STAL DE MARS
  Enkele dagen geleden vernamen wij dat TETHYS De Mars (RUBIN ROYAL x FOR ROMANCE X BELISSIMO M), ons merrieveulen uit onze fokmerrie FREYA De Mars, geselecteerd was voor Het BWP ELITE Nationaal Kampioenschap in Hulsterlo !
  Freya de Mars behaalde de premie voor staatsmerries én werd Nationaal Kampioene bij de Jonge Dressuurmerries 2016 (Broechem).

  Meer info : www.staldemars.be
 • 28 06 2019 - TETHYS De Mars : Een belofte voor de toekomst ; een merrieveulen uit Rubin Royal !

  TETHYS De Mars : Een belofte voor de toekomst ; een merrieveulen uit Rubin Royal !


  TETHYS De Mars is ons langverwacht merrieveulen uit FREYA De Mars ( For Romance x Belissimo M) en RUBIN ROYAL werd enkele dagen geleden geboren ! TETHYS De Mars is een fijn dartel veulen met knappe bloedlijnen waar we niet op uitgekeken raken. Zij houdt voor ons heel wat beloftes in voor de toekomst !
  Haar moeder FREYA De Mars (For Romance I x Belissimo ) behaalde de premie voor staatsmerrie's en was tevens Belgisch Kampioene bij de Jonge Dressuurmerrie's 2016 (Broechem).

  Haar vader RUBIN ROYAL (Rohdiamant x Grundstein II) had in 2012 reeds meer dan 25 goedgekeurde zonen. In 2016 werd deze buitengewone hengst die zelf op GP niveau presteerde, voor DE NIRO gelauwerd als één van de beste dressuurpaardenverervers ! RUBIN ROYAL had o.a. 19 nakomelingen op Grand Prix niveau. Zijn volle broers, allen goedgekeurde hengsten, presteren ook op GP niveau : Rockefeller, Rubin Action, Rubino Vincento en Rumicello en BLUE HORS ROMANOV. Op grond van zijn sportieve prestaties en nakomelingen behaalde hij de titel van“ Hauptprämien-sieger” op de Oldenburgse hengstenkeuring.
  In 2018 stond hij op de derde plaats van de WBFSH Sire Ranking met 18 237 punten !

  MEER INFO : www.staldemars.be
 • 31 05 2019 - STAL DE MARS : DANICA STELLA verwacht een veulen van MARACANA !

  STAL DE MARS : DANICA STELLA verwacht een veulen van MARACANA !


  Op 30/05 werd ons door de veearts bevestigd dat DANICA STELLA ( Don Schuffro x Wuemmestern ) drachtig is van de hengst MARACANA ( Millenium x Lord Loxley) die door Gestüt Bonhomme werd aangekocht.
  De in 2017 op de Westfaalse hengstenkeuring voor 700.000 euro aan Gestüt Bonhomme verkochte Maracaná (Millennium x Lord Loxley I), Siegerhengst in Westfalen, trad als beste vierjarige dressuurhengst naar voor in Verden (gemiddeld 8,6) .
  We kijken met spanning uit naar 2020 !
  Meer info : www.staldemars.be (Nieuws)
 • 18 03 2019 - Stal de Mars gehuldigd door BWP tijdens het BWP evenement "Young Dressage talents" .

  Stal de Mars gehuldigd door BWP tijdens het BWP evenement "Young Dressage talents" .


  Tijdens het BWP evenement "Young Dressage talents" in Stal de Ark werden wij gehuldigd voor het fokken van Indigo Magiste de Mars ( Belissimo M x Darlington x Lacapo) . Zij presteerde zowel op Saint George als Intermediaire 1 niveau.

  We zijn blij met deze leuke attentie en uiten onze dank aan BWP West Vlaanderen.
 • 13 12 2018 - SCHUFRO ROYAL De Mars verkocht naar een fokkerij in Letland !

  SCHUFRO ROYAL De Mars verkocht naar een fokkerij in Letland !


  op 12/12/2018 verliet ons laatste hengstje de fokkerij. SCHUFRO ROYAL De Mars (Don Schufro x Rubin Royal), die de allerbeste dressuurbloedlijnen vertegenwoordigt vertrekt naar Studfarm Burtnieki in Letland. We wensen de nieuwe eigenaars heel veel geluk met hem en we hopen dat onze nakomeling van Rubin Royal die onlangs gelauwerd werd een mooie sportieve toekomst tegemoet gaat !

  RUBIN ROYAL
  (Rohdiamant x Grundstein II)
  www.horsetelex.nl/horses/pedigree/15186
  www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=ycbLrRojeGo2016

  In 2016 werd Rubin Royal gelauwerd als de beste dressuurpaardenvererver : hij had o.a. 19 nakomelingen op GP niveau. Zelf presteerde hij op op GP niveau evenals 3 van zijn broers waaronder Blue Hors Romanov.
  Op grond van zijn prestaties en nakomelingen behaalde hij de titel van“ Hauptprämien-Sieger” op de Oldenburgse hengstenkeuring.  X  DANICA STELLA
  Don Schufro x Wuemmestern
  https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1513798

  • Zij werd als 5 jarige merrie aangekocht in Oldenburg op de elite veiling van VECHTA en komt uit de moederlijn die o.a. de elite dekhengst DANCIER gaf, naast talrijke Grand Prix wedstrijdpaarden en geprimeerde Staatsmerries
  • Danica behaalde ereplaatsen in de 5 en 6 jarige Nationale Cyclus Dressuur.
  • Zij werd 2 maal geselecteerd voor de finale van de BWP Jonge Paarden.
  • Deze merrie werd succesvol uitgebracht op niveau 3 met ereplaatsen in Schilde , Dendermonde, Aalter, ... Zij nam succesvol deel aan M10 wedstrijden in België (ZZ niveau)
  • Door een blessure belandde zij uiteindelijk in de fokkerij waar zij meerdere knappe fokproducten gaf
  • Twee van haar nakomelingen bevinden zich in de sportstallen van ruiters die op Olympisch en Nations Cup niveau rijden • 20 11 2018 - QUARESMA De Mars verkocht naar Nederland !

  QUARESMA De Mars verkocht naar Nederland !  QUARESMA De Mars ( Kozinsky van de Dries x Pik Solo) is niet lang bij ons thuis gebleven na zijn verblijf bij Kevin. Deze week vertrok hij naar Nederland waar een sportieve carrière voor hem is weggelegd.
  We kijken er al naar uit om meer nieuws over hem te ontvangen !
 • 02 11 2018 - Falanx de Mars vertrokken naar Stal Schep in Nederland !

  Falanx de Mars vertrokken naar Stal Schep in Nederland !  Op zondag 28 oktober hebben wij Falanx de Mars (Finest Selection x For Romance) naar zijn koper Stal Schep in Nederland gebracht. We wensen de nieuwe eigenaars veel succes met dit knap hengstveulen van onze fokmerrie Freya ( For Romance x Belissimo).

  Wij kijken alvast uit naar het veulen uit Rubin Royal en Freya in 2019 !
  meer info ww. staldemars.be
 • 01 09 2018 - FREYA De Mars verwacht in 2019 een veulen van RubIn Royal ! (Meer info) : www.staldemars.be

  FREYA De Mars verwacht in 2019 een veulen van RubIn Royal ! (Meer info) : www.staldemars.be

  FREYA DE MARS
  For Romance I x Belissimo M  Haar vader, FOR ROMANCE I, ontving voor zijn 30-dagentest een 9,25 voor draf en rittigkeit, een 9,0 voor de galop en een 8,88 voor zijn karakter.Haar grootvader, FÜRST ROMANCIER, werd vierde tijdens de wereldkampioenschappen dressuur en Bundeschampionat; hij ontving eveneens de Ia-hoofdpremie dressuur.
  In 2012 werd de volle zus van For Romance, FASINE, Oldenburger kampioensmerrie – wat tot nog toe eenmalig is in de geschiedenis van het Oldenburger Verband.
  Langs zijn moeders kant vindt men SIR DONNERHALL I die de status heeft van stempel-hengst : hij was reservekampioen van zijn jaargang en Nationaal kampioen, Verrichtings-kampioen en Reservekampioen op de Wereldkampioenschappen Dressuur. Hij gaf meer dan 50 goedgekeurde zonen; in de derde generatie vindt men de gekende DON SCHUFRO, Deens kampioen en team brons winnaar tijdens de Olympische Spelen van 2008.
  For Romance gaat aan moederskant terug op VOLTAIRE, de Furioso II-zoon die zowel in de fokkerij als in de sport een zeer grote rol heeft gespeeld.

  www.youtube.com/watch?v=T7Us-RAKh9I


  Bachante de Mars, de moeder van Freya, is een dochter van BELISSIMO M NRW die een droomcarrière kende : topveilingpaard, recordkampioen bij de hengstenproef, Duits kampioen, finalist bij de wereldkampioenschappen dressuur...
  Hij won verschillende GP en internationale klassementenen werd geselecteerd voor de Olympische Spelen van Londen en gaf o.a. negen winnaars van de hengstenproeven, vier vice-kampioenen en in Duitsland reeds 60 goedgekeurde zonen. Meer dan 120 staatspre-
  miemerries bewijzen de verervingskracht van Belissimo M evenals 8 Duitse kampioenen en twee Bronzen Medaillewinnaars op de wereldkampioenschappen jonge paarden in Verden.
  Meer dan 40 nakomelingen lopen ondertussen in de zware klasse succesvol, o.a. Bella Rosa onder Isabell Werth. In de FN fokwaardeschatting zet Belissimo zich sinds jaar en dag bij de top 1% beste verervers en er zijn ook drie zonen bij diezelfde top 1%.
  Belissimo's moedersvader, Roumadour II gaf ook de onvergetelijke Rembrandt, die onder Nicole Uphoff niet alleen het succesvolste paard van zijn tijd was, hij geldt ook via zijn zoon Rosenkavalier en diens zoon Rubinstein als de grondlegger van de R-lijn, één der waardevolste bloedlijnen uit de dressuurfokkerij .

  X

  RUBIN ROYAL
  (Rohdiamant x Grundstein II)

  www.horsetelex.nl/horses/pedigree/15186
  www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=ycbLrRojeGo2016


  In 2012 had RUBIN ROYAL reeds meer dan 25 goedgekeurde zonen.
  In 2016 werd deze buitengewone hengst die zelf op GP niveau presteerde, voor DE NIRO gelauwerd als één van de beste dressuurpaardenverervers !
  RUBIN ROYAL had o.a. 19 nakomelingen op Grand Prix niveau. Zijn volle broers, allen goedgekeurde hengsten, presteren ook op GP niveau : Rockefeller, Rubin Action, Rubino Vincento en Rumicello en BLUE HORS ROMANOV.

  Op grond van zijn sportieve prestaties en nakomelingen behaalde hij de titel van“ Hauptprämien-sieger” op de Oldenburgse hengstenkeuring.
 • 05 08 2018 - Ons fokproduct, STROMAE De Mars, verlaat binnenkort Stal De Mars !

  Ons fokproduct, STROMAE De Mars, verlaat binnenkort Stal De Mars !


  En opnieuw zal binnenkort één van onze fokproducten Stal de Mars verlaten
  STROMAE De Mars, het knappe bonte hengstveulen van AYLA De Mars (Pik Solo x Darlington) heeft een nieuwe thuis in FINLAND gevonden !
  Onlangs presteerde ons fokproduct nog op het FLANDERS FOAL CHAMPIONSHIP in Moorsele .
  (Meer info : www.staldemars.be)


  CEASAR TER LINDEN
  www.horsetelex.nl/horses/pedigree/716280

  - APPROVED AES Homozygous Coloured
  Hij heeft reeds twee zonen die als “AES Stallion approved” zijn.
  Hij is een zoon van King die teruggaat op de alomgekende Furioso.
  Zijn moeder was een rechtstreekse afstammelinge van de dressuurhengst Ferro die met Coby Van Balen op de internationale dressuurscène verscheen.
  Cindy tenslotte is een dochter van Samber die ook op GP niveau dressuur presteerde.

  X

  el/AYLA DE MARS
  Pik Solo x Darlington

  Zij was Internationaal Kampioene op de Veulenshow in Nijvel,
  Finaliste in het Open Vlaams Veulenkampioenschap in Evergem,
  Finaliste op het BWP Veulenkampioenschap,
  Kampioene bij de 3 jarige springpaarden in Gesves,
  Zij behaaalde een 2 ° voor de Medaille van de Koning in Gesves
  Zij was 3° in het vrijspringen in Zangersheide
  Ayla was 3 X Provinciaal kampioene BWP Merriekeuring en Dagkampioene,
  zij werd 3 X geselecteerd voor het BWP Nationaal Merriekampioenschap
  en 2 X geselecteerd voor het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Paarden
  Zij behaalde diverse ereplaatsen op niveau 3 en presteerde in de Lichte Tour
  Haar veulen uit First Heinrich, "French Cancan de Mars" , werd verkocht naar Australie


 • 24 07 2018 - SCHUFRO ROYAL DE MARS (Rubin Royal x Danica Stella) geselecteerd voor de BWP ONLINE FOAL AUCTION !

  SCHUFRO ROYAL DE MARS (Rubin Royal x Danica Stella) geselecteerd voor de BWP ONLINE FOAL AUCTION !


  Onlangs kregen wij het leuke nieuws dat ons hengstveulen SCHUFRO ROYAL DE MARS (Rubin Royal x Danica Stella) geselecteerd is voor de BWP ONLINE FOAL AUCTION. Dit gaat door van 28/09 tot 01/10. Wij kijken er met spanning naar uit !

  Binnenkort volgen er recentere fotootjes van deze knapperd op onze website .
  meer info : www.staldemars.be


  RUBIN ROYAL
  (Rohdiamant x Grundstein II)
  www.horsetelex.nl/horses/pedigree/15186
  www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=ycbLrRojeGo2016

  In 2016 werd Rubin Royal gelauwerd als de beste dressuurpaardenvererver : hij had o.a. 19 nakomelingen op GP niveau. Zelf presteerde hij op op GP niveau evenals 3 van zijn broers waaronder Blue Hors Romanov.
  Op grond van zijn prestaties en nakomelingen behaalde hij de titel van“ Hauptprämien-Sieger” op de Oldenburgse hengstenkeuring.


  DANICA STELLA
  Don Schufro x Wuemmestern
  https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1513798
  • Zij werd als 5 jarige merrie aangekocht in Oldenburg en komt uit de stam van Dancier
  • Danica behaalde ereplaatsen in de 5 en 6 jarige Nationale Cyclus Dressuur.
  • Zij werd 2 maal geselecteerd voor de finale van de BWP Jonge Paarden.
  • Deze merrie werd succesvol uitgebracht op niveau 3 met ereplaatsen in Schilde , Dendermonde, Aalter, ...
  • Door een blessure belandde zij uiteindelijk in de fokkerij waar zij meerdere knappe fokproducten gaf

  X

  RUBIN ROYAL
  (Rohdiamant x Grundstein II)
  www.horsetelex.nl/horses/pedigree/15186
  www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=ycbLrRojeGo2016

  In 2016 werd Rubin Royal gelauwerd als de beste dressuurpaardenvererver : hij had o.a. 19 nakomelingen op GP niveau. Zelf presteerde hij op op GP niveau evenals 3 van zijn broers waaronder Blue Hors Romanov.
  Op grond van zijn prestaties en nakomelingen behaalde hij de titel van“ Hauptprämien-Sieger” op de Oldenburgse hengstenkeuring.
Nieuwsarchief

Missie

zoek een paard van Robin Bauwens
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek