Contact

Naam:
Robin Bauwens
Adres:
Evendijk-west 12
PC / Woonplaats:
8380 Zeebrugge
Land:
Belgium
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 11 02 2020 - Young dressage talent days met Joyce heuitinck

  Young dressage talent days met Joyce heuitinck


  Op 15 maart organiseert het bwp west Vlaanderen de young dressage talent days in stal de ark te Kortemark.
  Iedereen welkom , op onze facebook pagina kunnen jullie alle inlichtingen vinden.
  Young dressage talent days 2020
 • 22 09 2019 - KIRMEN De Mars (Kaiser Karl x Atoria De Mars) op Intermediaire niveau !

  KIRMEN De Mars (Kaiser Karl x Atoria De Mars) op Intermediaire niveau !


  Begin september bracht Caroline Op De Beeck een ex- fokproduct KIRMEN DE MARS (Kaiser Karl x Atoria De Mars) succesvol uit op Intermediaire niveau. Nooit te laat om haar nog eens extra te feliciteren met het knap voorbrengen van haar merrie KIRMEN DE MARS (Kaiser Karl x Atoria De Mars. Caroline Op De Beeck heeft haar van jongsafaan zelf opgeleid en zij wordt nu op hoger niveau getraind door Wouter Dhoore.

  Meer info : www.staldemars.be
 • 27 08 2019 - RAYLANA De Mars (For Romance x Pik Solo) verkocht !

  RAYLANA De Mars (For Romance x Pik Solo) verkocht !


  Op vrijdag 23/08 verliet onze knappe RAYLANA De Mars (For Romance x Pik Solo), dochter van onze fokmerrie el/Ayla De Mars, onze stallen. (Meer info : www.staldemars.be)
  We hebben wat hartzeer nu onze mooie meid vertrokken is maar we zijn er van overtuigd dat ze bij haar nieuwe eigenares Caroline Noterman een mooie toekomst tegemoet gaat. Heel veel geluk er mee !
 • 17 07 2019 - TETHYS De Mars (RUBIN ROYAL x FOR ROMANCE X BELISSIMO M) geselecteerd voor Het BWP ELITE Nationaal Kampioenschap in Hulsterlo !

  TETHYS De Mars (RUBIN ROYAL x FOR ROMANCE X BELISSIMO M) geselecteerd voor Het BWP ELITE Nationaal Kampioenschap in Hulsterlo !


  STAL DE MARS
  Enkele dagen geleden vernamen wij dat TETHYS De Mars (RUBIN ROYAL x FOR ROMANCE X BELISSIMO M), ons merrieveulen uit onze fokmerrie FREYA De Mars, geselecteerd was voor Het BWP ELITE Nationaal Kampioenschap in Hulsterlo !
  Freya de Mars behaalde de premie voor staatsmerries én werd Nationaal Kampioene bij de Jonge Dressuurmerries 2016 (Broechem).

  Meer info : www.staldemars.be
 • 28 06 2019 - TETHYS De Mars : Een belofte voor de toekomst ; een merrieveulen uit Rubin Royal !

  TETHYS De Mars : Een belofte voor de toekomst ; een merrieveulen uit Rubin Royal !


  TETHYS De Mars is ons langverwacht merrieveulen uit FREYA De Mars ( For Romance x Belissimo M) en RUBIN ROYAL werd enkele dagen geleden geboren ! TETHYS De Mars is een fijn dartel veulen met knappe bloedlijnen waar we niet op uitgekeken raken. Zij houdt voor ons heel wat beloftes in voor de toekomst !
  Haar moeder FREYA De Mars (For Romance I x Belissimo ) behaalde de premie voor staatsmerrie's en was tevens Belgisch Kampioene bij de Jonge Dressuurmerrie's 2016 (Broechem).

  Haar vader RUBIN ROYAL (Rohdiamant x Grundstein II) had in 2012 reeds meer dan 25 goedgekeurde zonen. In 2016 werd deze buitengewone hengst die zelf op GP niveau presteerde, voor DE NIRO gelauwerd als één van de beste dressuurpaardenverervers ! RUBIN ROYAL had o.a. 19 nakomelingen op Grand Prix niveau. Zijn volle broers, allen goedgekeurde hengsten, presteren ook op GP niveau : Rockefeller, Rubin Action, Rubino Vincento en Rumicello en BLUE HORS ROMANOV. Op grond van zijn sportieve prestaties en nakomelingen behaalde hij de titel van“ Hauptprämien-sieger” op de Oldenburgse hengstenkeuring.
  In 2018 stond hij op de derde plaats van de WBFSH Sire Ranking met 18 237 punten !

  MEER INFO : www.staldemars.be
 • 31 05 2019 - STAL DE MARS : DANICA STELLA verwacht een veulen van MARACANA !

  STAL DE MARS : DANICA STELLA verwacht een veulen van MARACANA !


  Op 30/05 werd ons door de veearts bevestigd dat DANICA STELLA ( Don Schuffro x Wuemmestern ) drachtig is van de hengst MARACANA ( Millenium x Lord Loxley) die door Gestüt Bonhomme werd aangekocht.
  De in 2017 op de Westfaalse hengstenkeuring voor 700.000 euro aan Gestüt Bonhomme verkochte Maracaná (Millennium x Lord Loxley I), Siegerhengst in Westfalen, trad als beste vierjarige dressuurhengst naar voor in Verden (gemiddeld 8,6) .
  We kijken met spanning uit naar 2020 !
  Meer info : www.staldemars.be (Nieuws)
 • 18 03 2019 - Stal de Mars gehuldigd door BWP tijdens het BWP evenement "Young Dressage talents" .

  Stal de Mars gehuldigd door BWP tijdens het BWP evenement "Young Dressage talents" .


  Tijdens het BWP evenement "Young Dressage talents" in Stal de Ark werden wij gehuldigd voor het fokken van Indigo Magiste de Mars ( Belissimo M x Darlington x Lacapo) . Zij presteerde zowel op Saint George als Intermediaire 1 niveau.

  We zijn blij met deze leuke attentie en uiten onze dank aan BWP West Vlaanderen.
 • 13 12 2018 - SCHUFRO ROYAL De Mars verkocht naar een fokkerij in Letland !

  SCHUFRO ROYAL De Mars verkocht naar een fokkerij in Letland !


  op 12/12/2018 verliet ons laatste hengstje de fokkerij. SCHUFRO ROYAL De Mars (Don Schufro x Rubin Royal), die de allerbeste dressuurbloedlijnen vertegenwoordigt vertrekt naar Studfarm Burtnieki in Letland. We wensen de nieuwe eigenaars heel veel geluk met hem en we hopen dat onze nakomeling van Rubin Royal die onlangs gelauwerd werd een mooie sportieve toekomst tegemoet gaat !

  RUBIN ROYAL
  (Rohdiamant x Grundstein II)
  www.horsetelex.nl/horses/pedigree/15186
  www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=ycbLrRojeGo2016

  In 2016 werd Rubin Royal gelauwerd als de beste dressuurpaardenvererver : hij had o.a. 19 nakomelingen op GP niveau. Zelf presteerde hij op op GP niveau evenals 3 van zijn broers waaronder Blue Hors Romanov.
  Op grond van zijn prestaties en nakomelingen behaalde hij de titel van“ Hauptprämien-Sieger” op de Oldenburgse hengstenkeuring.  X  DANICA STELLA
  Don Schufro x Wuemmestern
  https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1513798

  • Zij werd als 5 jarige merrie aangekocht in Oldenburg op de elite veiling van VECHTA en komt uit de moederlijn die o.a. de elite dekhengst DANCIER gaf, naast talrijke Grand Prix wedstrijdpaarden en geprimeerde Staatsmerries
  • Danica behaalde ereplaatsen in de 5 en 6 jarige Nationale Cyclus Dressuur.
  • Zij werd 2 maal geselecteerd voor de finale van de BWP Jonge Paarden.
  • Deze merrie werd succesvol uitgebracht op niveau 3 met ereplaatsen in Schilde , Dendermonde, Aalter, ... Zij nam succesvol deel aan M10 wedstrijden in België (ZZ niveau)
  • Door een blessure belandde zij uiteindelijk in de fokkerij waar zij meerdere knappe fokproducten gaf
  • Twee van haar nakomelingen bevinden zich in de sportstallen van ruiters die op Olympisch en Nations Cup niveau rijden • 20 11 2018 - QUARESMA De Mars verkocht naar Nederland !

  QUARESMA De Mars verkocht naar Nederland !  QUARESMA De Mars ( Kozinsky van de Dries x Pik Solo) is niet lang bij ons thuis gebleven na zijn verblijf bij Kevin. Deze week vertrok hij naar Nederland waar een sportieve carrière voor hem is weggelegd.
  We kijken er al naar uit om meer nieuws over hem te ontvangen !
 • 02 11 2018 - Falanx de Mars vertrokken naar Stal Schep in Nederland !

  Falanx de Mars vertrokken naar Stal Schep in Nederland !  Op zondag 28 oktober hebben wij Falanx de Mars (Finest Selection x For Romance) naar zijn koper Stal Schep in Nederland gebracht. We wensen de nieuwe eigenaars veel succes met dit knap hengstveulen van onze fokmerrie Freya ( For Romance x Belissimo).

  Wij kijken alvast uit naar het veulen uit Rubin Royal en Freya in 2019 !
  meer info ww. staldemars.be
Nieuwsarchief

Missie

zoek een paard van Robin Bauwens
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek