Contact

Naam:
Arno Pullens
Adres:
Olympiaweg 6
PC / Woonplaats:
5143 NA Waalwijk
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 19 06 2018 - Onze eerste zelf gefokte Zardando nakomeling

  Onze eerste zelf gefokte Zardando nakomeling


  De merrie Fellisimo v Belissimo heeft een vos hengst veulen gebracht van de door mij gefokte KWPN hengst Zardando. Het is een groot royaal veulen met veel bloed uitstraling. De dressuur genen zitten goed verankerd, Zardando heeft als enige KWPN hengst een Intermediaire I moeder en grootmoeder en is opgebouwd met 3 Grand Prix hengsten (Tango x Gribaldi x Contango) Moeder Fellisimo gaat nu de sport weer in en is klaar voor het Z2, grootmoeder Cilla v Donnerball is ZZ-licht geklasseerd. Deze Oldenburger lijn bracht de hengsten Welt-Hit I, Welt-Hit II, Welt-Hit III, Welt-Hit IV, Welt-Hit V, Welt-Hit VI, Florentiner, Wolgatraum en Donnerhit.
 • 15 03 2018 - Merrieveulen uit hengstenmoeder en lichte tour merrie Roxcella!

  Merrieveulen uit hengstenmoeder en lichte tour merrie Roxcella!


  Naleyacella heeft de grand-prix hengst Johnson als vader, ze heeft onze verwachting waar gemaakt een groot lang gelijnd veulen met goede verbindingen. We hopen in haar een opvolgster te hebben van haar moeder en grootmoeder!
 • 13 03 2018 - Ninacella v Iconic B ons eerste veulen van dit jaar!

  Ninacella v Iconic B ons eerste veulen van dit jaar!


  Ginacella v Tango ( de volle zus van de KWPN hengst Zardando) heeft een vos merrieveulen gebracht van Iconic B. Dit sterk de berg op gebouwde veulen verraad gelijk de invloed van Jazz. Met de grand-prix hengsten Tango, Painted-Black, Gribaldi 2x, Jazz 2x, Contango 2x maar ook de sport merries Niniek (Grand-prix), Roxcella (Inter I) en Marcella (Inter I) zit het met de dressuurgenen wel goed!
 • 13 06 2017 - Kampioensmerrie Sky High v Heartbreaker drachtig van Darco

  Kampioensmerrie Sky High v Heartbreaker drachtig van Darco


  Sky High (v Heartbreaker) Elite Sport is drachtig gescand op 18 dagen van de legidarische hengst Darco. Sky High werd als 3 jarige in 2002 Kampioene op de Centrale Keuring in Limburg, vervolgens werd ze in de sport uitgebracht op 1.35 m. Ze is inmiddels moeder van Wencke (v Indoctro) Elite Sport 1.30m en Epeios (v Indoctro) 1.35m. We zijn super blij dat deze unieke combinatie is gelukt!
 • 27 07 2016 - 3e fokproduct uit Olinn v Lux 1.60 springen

  3e fokproduct uit Olinn v Lux 1.60 springen


  Met Dolinn v Cardento hebben we ons 3e fokproduct uit Olinn dat 1.60 is geklasseerd. Olinn bracht eerder bij ons al de 1.60 paarden Terrific v Marlon en Webster H v Hors La Loi II ook bracht ze het 1.50 paard Ulinn v Emelion. Dit jaar bracht ze een merrieveulen van Freeman en nu is ze drachtig van Balou Du Rouet.
 • 04 05 2016 - Eerste merrie drachtig gescand voor dit jaar

  Eerste merrie drachtig gescand voor dit jaar


  Nog voor dat alle veulens geboren zijn is de eerste merrie gelukkig al weer drachtig! De Elite Sport merrie Roxcella v Gribaldi verwacht in maart 2017 een veulen van de Keur hengst Glock's Johnson.
 • 21 03 2016 - Olinn v Lux merrieveulen van Freeman VDL

  Olinn v Lux merrieveulen van Freeman VDL


  Onze Elite prestatie merrie Olinn heeft gisteren een bruin merrieveulen gebracht van Freeman VDL.
  Olinn was als 3 jarige 4e van Nederland en inmiddels moeder van de 1.60 paarden Terrific v Marlon, Wedster H v Hors La Loi II het 1.50 paard Ulinn v Emilion en de 8 jarige 1.45 Dolinn v Cardento die op dit moment een bliksem carrière maakt met Loewie Joppen.
 • 18 03 2016 - Floriscount veulen van Roxcella v Gribaldi

  Floriscount veulen van Roxcella v Gribaldi


  Het derde veulen voor dit jaar is geboren, nu nog 7! Het is een vos hengstveulen met vier witte voeten. Hij heeft extreem lange benen die hem waarschijnlijk bij de geboorte in de weg zaten, gelukkig waren we er bij en hebben we hem goed kunnen leggen.
 • 25 02 2016 - Merrieveulen Gunner KS en Ginacella v Tango

  Merrieveulen Gunner KS en Ginacella v Tango


  Gisterenavond heeft Ginacella v Tango (de volle zus van de KWPN hengst Zardando) een vos merrieveulen gebracht van Gunner KS. Het is een groot hoog benig lang gelijnd veulen, het heeft onze verwachting meer dan waar gemaakt. Ginacella gaat nu de sport in om hopelijk in de voetsporen van haar moeder en grootmoeder te treden die beide LT dressuur hebben gelopen!!
 • 26 01 2016 - Fokproduct Olinn v Lux weer in eigendom!!

  Fokproduct Olinn v Lux weer in eigendom!!


  Jan Hoppenbrouwers en ik zijn erg blij dat we de door Jan gefokte merrie Olinn v Lux weer in eigendom hebben. Jan fokte uit deze merrie al de 1.60 paarden Terrific v Marlon en Watervlug/Webster H v Hors La Loi II het 1.50 paard Ulinn v Emelion. De merrie bracht bij haar vorige eigenaar de Elite merrie Azolinn v Heartbreaker en Dolinn v Cardento die op dit moment met Loewie Joppen 1.40 springt. Op dit moment is Olinn drachtig van Freeman het veulen wordt in maart verwacht.
Nieuwsarchief

Missie

zoek een paard van Arno Pullens
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek