Contact

Naam:
Tarpania Stable - A.P.G. de Lange
Adres:
Tarpanweg 3
PC / Woonplaats:
8255 RT Swifterbant
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 27 04 2019 - Merrieveulens Tarpania Stable Cornet Obolensky , Kingsley en een mooie van Jerommeke

  Merrieveulens Tarpania Stable Cornet Obolensky , Kingsley en een mooie van Jerommeke


  Momenteel hebben we 8 merrie veulens. Bij onze jonge stermerrie Karouchidee een mooie van Cornet Obolensky en bij onze elitemerrie Darlinde een mooie Jerommeke(Berlin x London) Daarnaast 2 hele mooie merrieveulens bij onze elite/sportmerrie Hattrick dmv ET van Kingsley de zoon van onze WK merrie Hollywood. Beiden lijken zeer veel op Hollywood. We verwachten nu nog 3 veulens 1 springveulen van Dominator Z en 2 dressuurveulens van Valverde en Governor .
 • 21 03 2019 - Op Tarpania Stable zijn veulens van Revolution en Kremlin via ET van onze sportmerrie Hollywood Tarpania

  Op Tarpania Stable zijn veulens van Revolution en Kremlin via ET van onze sportmerrie Hollywood Tarpania


  Inmiddels zijn bij ons prachtige merrieveulens geboren van Kremlin en Revolution. Allemaal gezond en chique gebouwd. Veulens met een grote verwachtingswaarde. We zijn hier erg blij mee. Hollywood loopt sinds kort in de ZZzwaar en tot nog toe geeft zij prachtige veulens. We verwachten nu nog 4 dressuur gefokte veulens(Governor, Valverde en Kingsley) en 3 spring-gefokte veulens( Cornet Obolensky, Dominator Z en Jerommeke).
 • 27 02 2019 - 1e veulen geboren op Tarpania Stable van Inaico VDL

  1e veulen geboren op Tarpania Stable van Inaico VDL


  dit weekend is op stal via ET bij Dame Marie een mooi merrieveulen(vos) geboren van Esmica Tarpania(Zirocco Blue) x Inaico VDL.
  Een groot en mooi rassig hoogbenige vos.
 • 09 06 2018 - Mooi hengstveulen geboren van Quabri d'Ilse bij onze merrie Inique Tarpania

  Mooi hengstveulen geboren van Quabri d'Ilse bij onze merrie Inique Tarpania


  afgelopen dinsdag is bij onze merrie Inique tarpania een mooi hengstveulen geboren van Quabri d'Ilse. Inique is een dochter van onze merrie Monique. Haar zuster Gonique DN was deze winter kampioen van de 6 jarige hunters te Canada met als amazone Erynn Ballard. Zij heet tegenwoordig Enchanted. Verder komt uit deze moederlijn de hengst Grandorado van de merrie Charmique. Charmique springt zelf ook 140cm. Kortom een moederlijn met veel sport. Inique gaat dit jaar ook de sport in en wordt niet gedekt.
 • 29 04 2018 - Noblewood Tarpania topper bij de veulens van de EDS veiling te Hooge Mierde

  Noblewood Tarpania topper bij de veulens van de EDS veiling te Hooge Mierde


  ons mooie merrieveulen Noblewood Tarpania(Revolution)van de merrie Hollywood Tarpania(Furst Romancier x Johnson) scoorde goed bij de veiling op 28 april. Het veulen is verkocht naar Amerika en zoals wij hebben begrepen naar de sponsor van Laura Graves. Hier zijn we uiteraard zeer content mee! Van Hollywood Tarpania hebben wij nu meerdere veulens, Kingsley Tarpania(Lord Leatherdale) ggk hengst bij het AES en de merrie Lakewood Tarpania(Charmeur) niet via ET maar van haarzelf en via ET de merrie Marywood Tarpania(Totilas)en dit jaar naast de merrie Noblewood Tarpania de 2 hengsten Nevertheless Tarpania(Dream Boy) en Noble Tarpania(Governor), deze laatste moet nog ingeschreven worden bij het KWPN. Allen zeer aansprekende en zeer goed bewegende paarden/veulens.
 • 24 04 2018 - 2 hengstveulens van Dream Boy en Governor van onze merrie Hollywood Tarpania, beiden geboren in april.

  2 hengstveulens van Dream Boy en Governor van onze merrie Hollywood Tarpania, beiden geboren in april.


  16 april is er een zeer aansprekende Dream Boy hengstveulen geboren bij een draagmoeder en 23 april een heel aansprekend hengstveulen van Governor. Hollywood Tarpania is onze Fuerst Romancier x Johnson Elite merrie. Afgelopen jaar heeft zij meegedaan op het WK voor jonge paarden. Met beide veulens zijn we heel tevreden! 28 april wordt het merrieveulen(koffievoskleurig) van Revolution x Hollywood geveild op de EDS veiling te Hoge Mierlo. Inmiddels is er een nieuw embryo geplaatst bij dezelfde draagmerrie van de combi Hollywood x Revolution. 11-3-2019 wordt deze verwacht.
 • 28 02 2018 - Bij Tarpania Stable geb. in feb. 2 dressuurveulens van Revolution en Dream Boy en een springveulen van Inaico

  Bij Tarpania Stable geb. in feb. 2 dressuurveulens van Revolution en Dream Boy en een springveulen van Inaico


  Het Revolutionveulen is een ET merrieveulen van onze Elitemerrie Hollywood Tarpania(YH 5jr) v Fuerst Romancier x Johnson. Van Dream Boy hebben wij een mooi hengstveulen bij onze Elite merrie Hattrick Tarpania(Astrix x Prestige VDL) . Van Inaico hebben wij een hengstveulen bij onze Sport/Ster merrie Esmica Tarpania(Zirocco Blue x Silverstone). In maart verwachten we nog een veulen van Dream Boy en 2 veulens van onze eigen AES hengst Jerommeke Tarpania (Berlin x London) bij onze Elite merrie Darlinde Tarpania(Zavall x Goodtimes) en bij de Elite/Sport merrie Dechide Tarpania(Indorado x Emilion)
 • 16 10 2017 - Goede start Hollywood Tarpania bij Subli cup 3e prijs met 87%

  Goede start Hollywood Tarpania bij Subli cup 3e prijs met 87%


  Gisteren is Marije van Kersbergen na een rustperiode weer voor het eerst gestart met Hollywood Tarpania bij de Subli Cup met een goed resultaat van 87%. Mooie score zo voor een eerste wedstrijd na een druk zomerseizoen.
 • 30 07 2017 - Don Tarpania Z als 3e geplaatst bij Zangersheide op de Kampioenskeuring te Westdorp

  Don Tarpania Z als 3e geplaatst bij Zangersheide op de Kampioenskeuring te Westdorp


  gisteren zijn we met ons Dominator 2000 Z veulen naar De veulenkeuring van Zangersheide te Westdorp gegaan. Prachtig dat dit veulen zo goed gewaardeerd werd. Het is het hengstveulen van Iralinde Tarpania ( Glasgow van het Merelsnest x Goodtimes x Jus de Pomme). Uit deze moederlijn (mm Twalinde) zijn al verscheidene goede sportpaarden gefokt.
 • 23 07 2017 - Hollywood Tarpania wint Sublicup 5 jarigen te Exloo

  Hollywood Tarpania wint Sublicup 5 jarigen te Exloo


  Met 79,8 % hebben Marije van Kersbergen en Hollywood Tarpania gewonnen in Exloo. Dit ondanks de dazen die hen behoorlijk in de weg zaten. Op naar het WK voor 5 jarigen nu begin augustus te Ermelo.
Nieuwsarchief

Missie

Tarpania Stable is een fokkerij, trainings en handelsstal met zowel dressuur-als springpaarden. Wij streven ernaar goede sportpaarden af te leveren voor de topsport. Lees meer
zoek een paard van Tarpania Stable - A.P.G. de Lange
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek