Contact

Naam:
Tarpania Stable - A.P.G. de Lange
Adres:
Tarpanweg 3
PC / Woonplaats:
8255 RT Swifterbant
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 28 02 2018 - Bij Tarpania Stable geb. in feb. 2 dressuurveulens van Revolution en Dream Boy en een springveulen van Inaico

  Bij Tarpania Stable geb. in feb. 2 dressuurveulens van Revolution en Dream Boy en een springveulen van Inaico


  Het Revolutionveulen is een ET merrieveulen van onze Elitemerrie Hollywood Tarpania(YH 5jr) v Fuerst Romancier x Johnson. Van Dream Boy hebben wij een mooi hengstveulen bij onze Elite merrie Hattrick Tarpania(Astrix x Prestige VDL) . Van Inaico hebben wij een hengstveulen bij onze Sport/Ster merrie Esmica Tarpania(Zirocco Blue x Silverstone). In maart verwachten we nog een veulen van Dream Boy en 2 veulens van onze eigen AES hengst Jerommeke Tarpania (Berlin x London) bij onze Elite merrie Darlinde Tarpania(Zavall x Goodtimes) en bij de Elite/Sport merrie Dechide Tarpania(Indorado x Emilion)
 • 16 10 2017 - Goede start Hollywood Tarpania bij Subli cup 3e prijs met 87%

  Goede start Hollywood Tarpania bij Subli cup 3e prijs met 87%


  Gisteren is Marije van Kersbergen na een rustperiode weer voor het eerst gestart met Hollywood Tarpania bij de Subli Cup met een goed resultaat van 87%. Mooie score zo voor een eerste wedstrijd na een druk zomerseizoen.
 • 30 07 2017 - Don Tarpania Z als 3e geplaatst bij Zangersheide op de Kampioenskeuring te Westdorp

  Don Tarpania Z als 3e geplaatst bij Zangersheide op de Kampioenskeuring te Westdorp


  gisteren zijn we met ons Dominator 2000 Z veulen naar De veulenkeuring van Zangersheide te Westdorp gegaan. Prachtig dat dit veulen zo goed gewaardeerd werd. Het is het hengstveulen van Iralinde Tarpania ( Glasgow van het Merelsnest x Goodtimes x Jus de Pomme). Uit deze moederlijn (mm Twalinde) zijn al verscheidene goede sportpaarden gefokt.
 • 23 07 2017 - Hollywood Tarpania wint Sublicup 5 jarigen te Exloo

  Hollywood Tarpania wint Sublicup 5 jarigen te Exloo


  Met 79,8 % hebben Marije van Kersbergen en Hollywood Tarpania gewonnen in Exloo. Dit ondanks de dazen die hen behoorlijk in de weg zaten. Op naar het WK voor 5 jarigen nu begin augustus te Ermelo.
 • 17 07 2017 - Geselecteerd voor het WK jonge paarden! Tarpania's Hollywood.

  Geselecteerd voor het WK jonge paarden! Tarpania's Hollywood.


  Bij de selectie wedstrijden is Hollywood na eerst reserve te zijn, geselecteerd voor het WK bij de 5 jarigen met 2 x een score van ruim boven de 79%. Een prachtige prestatie en 3 t/m 6 augustus zijn we dus van de partij in Ermelo. Dit was een super mooie verrassing voor ons en een kroon op al het harde werk de afgelopen jaren. Anne-Marije van Kersbergen heeft 2x een goede proef laten zien en zij mag dit nogmaals op het WK herhalen. Het is een prachtige lichtvoetige merrie en we gaan er nu helemaal voor!
 • 04 05 2017 - Geboren prachtige zwarte Totilas merrie bij de veelbelovende Hollywood Tarpania.

  Geboren prachtige zwarte Totilas merrie bij de veelbelovende Hollywood Tarpania.


  het veulen is via ET bij een draagmoeder geboren. Hollywood(Furst Romancier x Johnson x Negro heeft zich via de PAVOcup geplaatst voor de halve finale voor het WK jonge paarden te Ermelo bij de 5 jarigen. Haar volle broer It's me is gekocht door Helgstrand en inmiddels ggk in Denemarken. Het was de publiekstrekker destijds bij de keuring.
  We verwachten dit jaar nog een veulen bij haar van Guardian S en volgend jaar een veulen van Revolution.
 • 16 03 2017 - Bij Tarpania Stable in 2018 veulen verwacht van de hengst Revolution en onze dressuurmerrie Hollywood Tarpania

  Bij Tarpania Stable in 2018 veulen verwacht van de hengst Revolution en onze dressuurmerrie Hollywood Tarpania


  Bij onze merrie Hollywood(Furst Romancier x Johnson) hebben we een embryo van deze hengst Revolution kunnen spoelen. Zie ook http://www.horses.nl/fokkerij/revolution-maakt-goed-helgstrand/ .
  De merrie Hollywood mag in juni meedoen met de selectie van de 5 jarigen voor het WK van jonge dressuurpaarden. Wij zijn dus zeer verheugd met dit embryo. Dit jaar verwachten we een veulen van Totilas in mei en Guardian S in juni van deze merrie Hollywood bij draagmoeders.
 • 01 03 2017 - Twee hengstveulens bij ons op stal geboren van Comme il Faut(spr) en Bordeaux(dr)

  Twee hengstveulens bij ons op stal geboren van Comme il Faut(spr) en Bordeaux(dr)


  Bij onze merrie How Tender(Nabab x Contender) is een prachtig chique hengstveulen geboren van de hengst Comme il Faut.
  How tender is gefokt door Hendrika Florijn en is de zus van de hengst Carrera(Larino x Contender), waar momenteel Willem Greve goede resultaten mee behaalt.
  Daarnaast is bij onze Elite dressuurmerrie Hattrick(Astrix x Prestige VDL) vorige week ook een mooi hengstveulen van Bordeaux geboren.
  Gelukkig een goede start zo en er volgen er nu nog 6 veulens. Het volgende veulen die we verwachten, is een veulen van de hengst Etoulon VDL bij de merrie Inchide(Baltic x Indorado). Wordt vervolgd!
 • 09 08 2016 - How Tender F Tarpania met 23p door naar de finale van de Isahcup!

  How Tender F Tarpania met 23p door naar de finale van de Isahcup!


  How Tender werd gereden door Harry van Heerde en tot onze tevredenheid mag Harry nogmaals starten donderdag bij de finale van de Isahcup!
  How Tender is van de merrie Ehrentender, eveneens de moeder van de goedgekeurde hengst Carrera, waar Willem Greve op rijdt.
 • 08 08 2016 - Hollywood Tarpania door naar de finale van de PAVOcup met 83p

  Hollywood Tarpania door naar de finale van de PAVOcup met 83p


  Vandaag heeft Hollywood Tarpania, gereden door Marije van Kersbergen, zich geplaatst voor de finale van de PAVOcup bij de KWPN kampioenschappen met 83p.
Nieuwsarchief

Missie

Tarpania Stable is een fokkerij, trainings en handelsstal met zowel dressuur-als springpaarden. Wij streven ernaar goede sportpaarden af te leveren voor de topsport. Lees meer
zoek een paard van Tarpania Stable - A.P.G. de Lange
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek