Contact

Naam:
Lander Verwaest
Adres:
Wenen 45
PC / Woonplaats:
B-2470 Retie
Land:
Belgium
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 20 03 2018 - Allereerste veulen amadeo van't vossenhof z

  Allereerste veulen amadeo van't vossenhof z


  Met enige trots kunnen we melden dat er op 18/3/2018 een prachtig bloedgemaakt merrieveulen is geboren van onze eigen gefokte hengst amadeo van't vossenhof z en nog meer trots zijn we omdat dit het allereerste veulen van hem is.

  Vader amadeo van't vossenhof z is een asca z zoon die wij gefokt hebben uit caloma II z (carthago z x libero h) amadeo laat zeer goede dingen zien bij de 5 jarige paarden en wordt nu al omschreven als een fenomeen dankzij zijn geweldige springtechniek onbegerenst vermogen en soepele grote galoppade. Dit is een hengst waar we in de toekomst nog veel over zullen horen.

  Moeder himarra ter doorn (lord z x for pleasure) sprong zelf op 1.30m niveau en is onder ander al de moeder van kastoria ter doorn die op internationaal 1.40m niveau actief is met Vicky van de poel. Ook is ze al de grootmoeder van de voor bwp goedgekeurde hengst piece of cake M verder uit deze moederlijn komen tal van internationale springpaarden voort.

  Dit is echt een veulen voor de toekomst die we graag zelf alle kansen willen geven die ze verdiend.
 • 11 12 2017 - nieuwe aanwinst nimke van't roosakker

  nieuwe aanwinst nimke van't roosakker


  wat zijn we trots met de aankoop van onze nieuwe fokmerrie de 4 jarige nimke van't roosakker (echo van't spieveld x kashmir van't schuttershof)

  deze 4 jarige merrie moest aan haar sportcarrière beginnen maar een peesblessure besliste er anders over, daarom zal ze vanaf volgend jaar via embryotransplantatie ingezet worden voor de fokkerij.

  moeder imke van't roosakker sprong internationaal op 1.45m niveau met frank schuttert haar grootmoeder is de welbekende elektra van't roosakker deze carthago merrie sprong op 1.60m niveau met janika sprunger en jos lansink. ze gaat in rechtstreekse lijn terug op de befaamde usha van't roosakker uit deze lijn komen tal van internationale springpaarden en goedgekeurde dekhengsten.
 • 11 09 2017 - geslaagde horseman elite auction

  geslaagde horseman elite auction


  vorig weekend was het in lier te doen voor de horseman elite auction waar we 3 nieuwe aankopen wisten te doen

  1: riga-k van't kattenheye is een vigo d'arsouilles x mr.blue merrieveulen en komt uit de befaamde lijn van utopia van de donkhoeve uit deze merrielijn komen oneindig veel internationale springpaarden uit voort. zelf is ze de halfzus van judas van de donkhoeve internationaal actief op 1.45m niveau en ze is ook het halfzusje van landgraaf van de donkhoeve het opkomende talent bij de stephex stables.

  2. carthalandra sr z is een merrie van carthago z x quidam de revel en drachtig van aganix du seigneur met carthalandra sr z zitten we nu al met 4 rechtstreekse carthago merrie's in ons paardenbestand. zelf komt ze uit een geweldige merrielijn haar grootmoeder is de volle zus van de geboers calando I, II, III, IV, en V. haar zoon don juan 111 z laat spectaculaire dingen zien op internationaal niveau bij de youngsters.

  3. haiti is een merrie van contact van de heffinck x heartbreaker en is drachtig van bisquete balou en komt uit de fokkerij van't zorgvliet haar moeder is de volle zus van 2 internationale springpaarden, haiti is ook de halfzus van 3 internationale springpaarden.
 • 01 09 2017 - rolex vd bisschop cumano x clinton

  rolex vd bisschop cumano x clinton


  dinsdag 29/08/2017 hebben we weer een topveulen kunnen aankopen op de opendeurdag veiling bij stal den bisschop.

  Rolex vd bisschop is zijn naam en heeft nu alles al in huis om een geweldig sportpaard te worden te beginnen met zijn pedigree,
  cumano x clinton x randel z

  met cumano valt haast niet te fokken maar de producten die hij geeft zijn allemaal top springpaarden en behoren tot de beste van de wereld, een zeldzame cumano die het model en kleur van de vader al heeft geërfd dat moet wel een topper worden.
  zelf is hij de halfbroer van een 5 jarig fenomeen menko vd wellington die uitmuntende dingen laat zien tijdens de hengstencompetitie. de verder moederlijn is de wel befaamde quinette ut stam van hubert hamerlinck waar een dozijn aan internationale springpaarden en denkhengsten alsook bwp ambassadeurs uit voortkomen.

  met deze pedigree en zijn souplesse zijn we zeer blij en we kijken er al naar uit om hem binnen drie jaar voor te stellen op de hengstenkeuring wie weet wordt hij wel de opvolger van zijn wereldberoemde vader de souplesse en de looks heeft hij al nu het springvermogen nog maar uit deze moederlijn twijfelen wij daar niet aan.
 • 24 04 2017 - rahmannshof bridget baloubet du rouet x remondo

  rahmannshof bridget baloubet du rouet x remondo


  Met trots mogen we zeggen dat we weer een pareltje aan onze paardencollectie hebben kunnen toevoegen,
  RAHMANNSHOF BRIDGET (baloubet du rouet x remondo) deze 10 jarige merrie presteerd op CSI*** wedstrijden tot een hoogte van 1.45 m niveau maar wij zijn er rots van overtuigd dat ze meer aan kan. Ook haar moeder sprong internationaal op grand prix niveau tot CSI***** dus de appel valt niet ver van de boom want haar halfzus springt ook al internationaal op 1.35 m niveau. Ze zal nu eerst gebruikt worden voor de fokkerij om er een aantal embryo's uit te spoelen en als alles goed gaat dan zullen we haar deze winter terug in de wedstrijd ring mogen verwachten.
 • 10 04 2017 - casall ask x shacira (carolus I x contender)

  casall ask x shacira (carolus I x contender)


  dit weekend is het eerste veulen geboren van het jaar het is een bloedgemaakt hengstveulen geworden met als vader casall ask een fenomeen uit onze merrie shacira uit holsteiner stam 318d2 we zijn ook zeer blij met deze aanwinst en het lijkt er op dat hij alles in huis heeft om een echte topper te worden.
 • 02 03 2017 - Verwachte veulens 2017

  Verwachte veulens 2017


  2017 is al eventjes bezig en natuurlijk zitten we hoopvol te wachten op de nieuwe veulens die geboren moeten worden voor 2017 verwachten we 6 veulens:

  Aganix du seigneur x bieke-s ( Latano I x voltaire )
  Aganix du seigneur x clair de la lune z ( carthago z x Jasper )
  Qlassic bois Margot x Dulanda ( ustinov x ircolando )
  Cicero z x candy cane z ( candillo z x Caretano z )
  Casall x Shacira ( carolus I x contender )
  Cabrio vd heffinck x lady kiss z ( le tot de semilly x caletto I )

  Hopelijk verloopt alles goed en mogen we deze toekomstige toppers gezond en wel dit jaar verwachten
 • 13 11 2016 - Candy cane z (candillo z x Caretano z)

  Candy cane z (candillo z x Caretano z)


  Wederom is het ons gelukt om een zeer interessante fokmerrie te kunnen aanschaffen.

  Candy cane z (candillo z Caretano z x ramiro z) ze is gefokt op stoeterij zangersheide en behoord tot hun beste fokfamilie namelijk die van Aken winnares heureka z. Ze is dus ook verwant aan merrie van de eeuw ratina z alsook van ahorn z, comme il faut, crown z, faust z, leon z en nog zo veel meer. Haar halfbroer zirco z is goedgekeurd voor studbook zangersheide en het selle Français en is een van de vele topspringpaarden op zangersheide, haar halfzus Cavada z springt ook op internationaal niveau. Zelf is ze drachtig van Cicero z dus op en top zangersheide materiaal.
 • 28 10 2016 - Afge z merrieveulen

  Afge z merrieveulen


  Wederom hebben we een top merrieveulen kunnen aankopen, het gaat om afge z (asca z x quidam de revel x lord)

  Zelf is afge z de halfzus van warrior internationaal actief op 1.60 m niveau en ze is de halfzus van Costa date internationaal actief onder aniek Poels deze Costa date wist zelfs nog een proef te winnen op knokke hippique.

  Maar nog mooier is haar moeder deze is op haar beurt de halfzus van bessemeind's casino deze bruine hengst werd de revelatie van het ek in manheim en de olympische spelen van Beijing.

  Zelf is afge z een zeer slim en sensibel veulen met een zeer goede galop en beweegt ook zeer los in het lichaam en we gaan haar ook alle kansen geven die ze verdiend
 • 10 10 2016 - bieke-s nieuwe aanwinst

  bieke-s nieuwe aanwinst


  tijdens de bwp auction antwerp meets flanders mare auction hebben we weer een zeer interessante fokmerrie kunnen aanschaffen.
  bieke-s latano I x Voltaire drachtig van aganix du seigneur, bieke komt uit een van de beste lijnen in België haar moeder tserpe-s staat aan de basis van deze geweldige stam de bekenste paarden uit deze stam zijn gamko-s springt op grand prix niveau en vangelis-s sprong eveneens op grand prix niveau. ook gaf bieke al een zeer succesvol 1.30 m paard indy-s
Nieuwsarchief

Missie

http://www.vantvossenhof.be Lees meer
zoek een paard van Lander Verwaest
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek