Contact

Naam:
Y. Tielen
Adres:
Bergenvenstraat 40
PC / Woonplaats:
B-2910 Essen
Land:
Belgium
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 10 07 2018 - Qiazetta sluit Knokke Hippique af in stijl

  Qiazetta sluit Knokke Hippique af in stijl


  In de tweede week van Knokke Hippique met de internationale driester zagen we zondag de grote prijs, gebouwd op een hoogte van 1.50m.
  Na een zwaar basisparcours, mochten dertien combinaties naar de barrage waarin de Italiaanse springruiter, Piergiorgio Bucci de overwinning behaalde.

  Met ruim twee seconden verschil volgde Emma Stoker met Townhead Tallulah V (Tabasco La Silla). Catherine Van Roosbroeck bezorgde Belgiƫ een podiumplaats.

  Van Roosbroeck vervolledigde namelijk het podium met de Quasimodo Z-dochter, Qiazetta Z. Zij sprong fantastisch.

 • 20 07 2015 - goede gold league-prestaties in Lier

  goede gold league-prestaties in Lier


  Zaterdag was een hoogdag voo onze stal.

  in de ochtendproef (1m20) werd Sven van dijck 3de en 4de met Chupa Chup en Querly R Z, met jurancon reed hij foutloos. Wim Vinckx reed een foutloze ronde met Jorka.

  Op 1m30 deed Wim Vinckx het weer fantastisch met Quannini R Z en Dante (beide foutloos).

  Op 1m40 werd Sven Van Dijck 6de met Qiazetta Z.
 • 14 07 2015 - Chill R z 4de in de met 400.000 dollar gedoteerde Pan American Cup op Spruce Meadows

  Chill R z 4de in de met 400.000 dollar gedoteerde Pan American Cup op Spruce Meadows


  Chill R Z( ons fokproduct uit chelano z) werd zondag 4de in de met 400.000 dollar gedoteerde Pan American Cup op Spruce Meadows.

  In de barrage was de snelste tijd weggelegd voor Kent Farrington, gevolgd door zijn landgenoten Beezie Madden en Simon en McLain Ward en Rothchild.

  Als je tussen deze namen mag staan, kan je jezelf alleen maar trots voelen als fokker.
 • 16 06 2015 - VICI R van Sven Van Dijck naar Gudrun Patteet

  VICI R van Sven Van Dijck naar Gudrun Patteet


  Sven Van Dijck heeft zondag de laatste keer gesprongen met zijn Grand Prix paard Vici R. De 12-jarige Darco zoon is vertrokken naar de stallen van Sea Coast amazone Gudrun Patteet. Sven bracht Vici R tot 1m50/1m55 niveau. Samen wisten ze zich op verschillende wedstrijden te klasseren.

  Met Gudrun Patteet krijgt hij meer kansen om op mooie wedstrijden te lopen en zo in de kijker te springen. Wij hopen dat Vici R met Gudrun even goed zal springen als met Sven.

 • 31 05 2015 - Buona Cera R Z thuis gekomen

  Buona Cera R Z thuis gekomen


  de geboorte van dit veulentje werd ons 8 dagen geleden al medegedeeld. Gisterenavond mochen we haar voor het eerst bewonderen en is ze op onze stal aangekomen.

  Mooi veulen met sterk fundament. Laten we hopen dat zij even goed wordt als haar overgrootmoeder Fein Cera.
 • 24 05 2015 - Merrie veulen uit stam Fein Cera

  Merrie veulen uit stam Fein Cera


  Wij zijn zeer verheugd dat er een mooi merrieveulen is geboren van Balou du rouet uit de stam van de olympische merrie Fein Cera (overgrootmoeder)

  Het is dan ook niet elke dag dat je de geboorte uit zo'n prestatiestam kan aankondigen. onze fokkerij krijgt op deze manier een schitterende merrielijn bij.
 • 04 05 2015 - Vici R doet het uitstekend

  Vici R doet het uitstekend


  Tijdens de 3 ster concours van Antwerpen liet Vici R (Darco x Cassini I x Ladalco) al zien dat hij de goede vorm te pakken had met een 4de plaats in de kwalificatieproef.

  Gisteren won hij de grote prijs van de 2 ster concours in Lummen. Aangezien hij een eigen fokproduct is, maakt dit het extra special.
 • 27 04 2015 - Merieveulen van Kannan

  Merieveulen van Kannan


  Op zaterdag 25 april is er een mooi merrieveulen geboren van Kannan x animo II x Carthago Z.

  Wij zijn zeer verheugd dat wij een merrieveulen uit de bekende Cold as Ice Z-lijn aan onze stal/fokkerij kunnen toevoegen.
 • 18 03 2015 - Quannan R in de bloemetjes gezet

  Quannan R in de bloemetjes gezet


  Vorige week werd in Gesves de hengstenkeuring gehouden van het SBS. Regenwortelhoeve, de fokkerij van mijn vader, werd uitgenodigd door het SBS om samen met 8 andere fokkers in de bloemetjes gezet te worden voor de topprestaties van hun fokproducten. We mochten een schitterende foto ontvangen van Quannan R (Kannan x lucky one) met zijn ruiter Marc Bettinger en een boeket Bloemen tijdens een goed georganiseerde receptie. Dank je wel SBS om aan de fokkers te denken!
Nieuwsarchief

Missie

De fokkerij van mijn vader (regenwortelhoeve) verder te zetten waarbij het plezier van de fokkerij en het fokken van toppaarden centraal staat.

To continue the breeding stable of my father ( regenwortelhoeve) where the pleasure of breeding and to breed top horses will be the goal of the stable.

Lees meer
zoek een paard van Y. Tielen
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek