Contact

Naam:
Gebroeders de Heer
Adres:
Sprundelsebaan 2a
PC / Woonplaats:
4882 JB Zundert
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 27 08 2019 - Terwijl Fantast wint verwachten wij drie embryos

  Terwijl Fantast wint verwachten wij drie embryos


  Fantast van het Indihof en Adrienne Sternlight zijn opnieuw goed vertrokken. Tijdens de Hampton Classics schreef het duo de 1m50 hoge openingsrubriek op hun naam. Goed nieuws voor moeder Candra van het Indihof die momenteel in Zundert staat. Uit haar verwachten we volgend jaar drie embryo's. Waarmee we uiteraard enorm verguld zijn. Een top stam, die vandaag de dag via meerdere takken mee doet op het hoogste spel.
 • 03 08 2019 - Cold Play naar EK Rotterdam

  Cold Play naar EK Rotterdam


  Net als op de wereldruiterspelen zal Cold Play (v. Contendro I) aanwezig zijn op het EK in Rotterdam. Hij maakte met Frederik Johnson al deel uit van de winnende Zweedse equipe in Rome, Falsterbo en Hickstead. En pakte afgelopen weekend in Hickstead ook de derde plek in de CSI5* GP. De nafok die wij uit zijn halfzus Honey Pearl (v. Emerald) hebben lijkt zeer goed. Deze EK afvaardiging doet de verwachting verder stijgen!
 • 20 05 2019 - Vaderschap stammoeder Jade bekend

  Vaderschap stammoeder Jade bekend


  Na een langdurig onderzoek hebben we het vaderschap van stammoeder Jade aan kunnen tonen. Middels DNA onderzoek bij het Van Haeringen instituut en met medewerking van het stamboek is bekend geworden dat Lys de Darmen de grootvader is van onze fokmerries Edel en Candra van het Indihof. We zijn hiermee zeer verguld. Want wij menen met de stam van onder meer de vijfsterren Grand Prix paarden Elky (Kevin Staut), Garkus (Denis Lynch) en Fantast (Adrienne Sternlicht) iets unieks in handen te hebben.
 • 25 02 2019 - Nieuwe topmerrie

  Nieuwe topmerrie


  Juist nu de selectie op fokgebied nog strenger wordt zijn we zeer verheugd met de komst van een nieuwe merrie. Een lange zoektocht leidde ons naar het Italiaanse Sicilie. Daar troffen we Candra van het Indihof. Na een sportieve carrière op 1m40-1m45 niveau mag ze zich nu bij onze fokmerries vervoegen. De verwachtingen zijn hooggespannen. Want ze is moeder van twee Toulon nakomelingen die beide op CSI5* 1m60 Grand Prix niveau springen. Garkus van het Indihof was onder meer te zien met Frederic Vernaet en Denis Lynch. En dochter Fantast van het Indihof werd tijdens zijn debuut op 5 sterren niveau tweede in de CSI5* Grand Prix van New York en is inmiddels onder Adrienne Sternlicht een veelwinnaar. Meer informatie over de mogelijkheden: gebroedersdeheer@gmail.com
 • 29 01 2019 - Embryo Comilfo Plus x Honey Pearl (Emerald) naar Arabië

  Embryo Comilfo Plus x Honey Pearl (Emerald) naar Arabië


  Via de Flanders Foal Auction is één van de embryo's uit onze merrie Honey Pearl (v. Emerald) verkocht naar Arabië. Het gaat om het embryo van Comilfo Plus Z uit onze Emerald merrie, die onder meer de halfzus is van de nummer acht van de afgelopen wereldruiterspelen in Tryon, Coldplay (v. Frederik Johnson). Wie geïnteresseerd is in hoogwaardig fokmateriaal mag altijd contact opnemen.
 • 28 01 2019 - Verkoop Qatar, veilingtopper BWP Top Stallion Auction

  Verkoop Qatar, veilingtopper BWP Top Stallion Auction


  Hoewel deze pagina met name bedoeld is om onze fokkerij activiteiten zichtbaar te maken, mocht dit grootste nieuws niet ontbreken. Via de BWP Top Stallion Auction verhuist onze jonge hengst Qatar van het Paradijs naar Stud 111 van Harrie en Victor Theeuwes. Qatar hadden wij in mede-eigendom met onze goede vriend Stijn Stevens van Stal ter Leydonck in het Belgische Lochristi.
 • 04 11 2018 - Emerald merrie, zus van drie 1m60 paarden naar Gangerhoeve

  Emerald merrie, zus van drie 1m60 paarden naar Gangerhoeve


  Met gepaste trots kunnen we melden dat onze springpaarden fokkerij een nieuwe kwaliteitsimpuls gekregen heeft. Met Honey Pearl (v. Emerald) halen we een echte fokparel binnen. Haar moeder Honey Moon bracht reeds drie 1m60 vijfsterren GP springpaarden. The Dude (Will Simpson), Quidam MB (Adrienne Sternlicht) en Cold Play (Fredrik Johnson) maken als haar rechtstreekse nakomelingen internationaal furore. Waarbij laatstgenoemde tot aan de finaledag meestreed om eremetaal op de wereldruiterspelen in Tryon en individueel als achtste eindigde. Wij voelen ons nu al een winnaar. Want haar eerste embryo's zijn aangeslagen.
 • 20 07 2018 - 4 augustus BWFA Auction Beervelde

  4 augustus BWFA Auction Beervelde


  Op 4 augustus aanstaande zal ons veulen Cazkraker van de Gangerhoeve Z (Cornet Obolensky) geveild worden. Dit gebeurt in Beervelde op de BWFA veiling, waar hij als categorie nummer 12 in de collectie staat. Vorig jaar verruilde uit dezelfde moeder (Zorana) Der Over van de Gangerhoeve Z van eigenaar. Zij is inmiddels in Amerikaanse handen. We zijn benieuwd waar het bloedgemaakte en zeer atletische hengstveulen van dit jaar heen zal gaan.
 • 13 07 2018 - Winnaar CSI5* Falsterbo

  Winnaar CSI5* Falsterbo


  Vers van de pers. Kimba Flamenco (v. Je t’aime Flamenco) en zijn Ierse ruiter Billy Twomey hebben zojuist de vijfsterren Grand Prix van Falsterbo gewonnen. Hun debuut op dit niveau op negenjarige leeftijd. Een andere debutant op CSI5* uit deze korte topstam is Fantast van het Indihof die 3e werd twee maanden terug in de 5* van New York. Wij fokken uit deze presterende Grand Prix stam met Edel van het Indihof.
 • 01 07 2018 - tweede plek CSI4* Grand Prix

  tweede plek CSI4* Grand Prix


  Hoewel twee weken geleden is het toch vermeldenswaardig. Tijdens de CSI4* Grand Prix van Bolesworth heeft Kimba Flamenco (v. Je t'Aime Flamenco), de neef van onze fokmerrie Edel van het Indihof, de tweede plek in de viersterren Grand Prix opgeëist. Hij deed dit onder het zadel van Billy Twomey. Een week later snelde Fantast van het Indiho (v. Toulon)f, een andere neef van Edel van het Indihof, naar de winst op de CSI5* in Rotterdam. Verschillende (half)zussen, gecombineerd met verschillende hengsten met één gemeenschappelijke factor; internationale Grand Prix prestaties.
Nieuwsarchief

Missie

Deze pagina is vooral bedoeld om een inzicht te geven in onze spring- en dressuurpaarden fokkerij. Met interessant, bewezen en gezond merrie materiaal proberen we commercieel sport- en keuringspaard fokken. Aanleg voor het hoogst haalbare, werkbare karakters en het verzekeren van kwaliteitsvolle aanwas voor de toekomst zijn hierbij steunpilaren.

De hengstenkeuze wordt gebaseerd op nafok en aangevuld met ervaringen die we tijdens concours en in de praktijk opdoen.

Het resultaat hiervan is te bezichtigen op 'de Gangerhoeve' in het Brabantse Zundert. Lees meer
zoek een paard van Gebroeders de Heer
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek