Contact

Naam:
Gebroeders de Heer
Adres:
Sprundelsebaan 2a
PC / Woonplaats:
4882 JB Zundert
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 04 11 2018 - Emerald merrie, zus van drie 1m60 paarden naar Gangerhoeve

  Emerald merrie, zus van drie 1m60 paarden naar Gangerhoeve


  Met gepaste trots kunnen we melden dat onze springpaarden fokkerij een nieuwe kwaliteitsimpuls gekregen heeft. Met Honey Pearl (v. Emerald) halen we een echte fokparel binnen. Haar moeder Honey Moon bracht reeds drie 1m60 vijfsterren GP springpaarden. The Dude (Will Simpson), Quidam MB (Adrienne Sternlicht) en Cold Play (Fredrik Johnson) maken als haar rechtstreekse nakomelingen internationaal furore. Waarbij laatstgenoemde tot aan de finaledag meestreed om eremetaal op de wereldruiterspelen in Tryon en individueel als achtste eindigde. Wij voelen ons nu al een winnaar. Want haar eerste embryo's zijn aangeslagen.
 • 20 07 2018 - 4 augustus BWFA Auction Beervelde

  4 augustus BWFA Auction Beervelde


  Op 4 augustus aanstaande zal ons veulen Cazkraker van de Gangerhoeve Z (Cornet Obolensky) geveild worden. Dit gebeurt in Beervelde op de BWFA veiling, waar hij als categorie nummer 12 in de collectie staat. Vorig jaar verruilde uit dezelfde moeder (Zorana) Der Over van de Gangerhoeve Z van eigenaar. Zij is inmiddels in Amerikaanse handen. We zijn benieuwd waar het bloedgemaakte en zeer atletische hengstveulen van dit jaar heen zal gaan.
 • 13 07 2018 - Winnaar CSI5* Falsterbo

  Winnaar CSI5* Falsterbo


  Vers van de pers. Kimba Flamenco (v. Je t’aime Flamenco) en zijn Ierse ruiter Billy Twomey hebben zojuist de vijfsterren Grand Prix van Falsterbo gewonnen. Hun debuut op dit niveau op negenjarige leeftijd. Een andere debutant op CSI5* uit deze korte topstam is Fantast van het Indihof die 3e werd twee maanden terug in de 5* van New York. Wij fokken uit deze presterende Grand Prix stam met Edel van het Indihof.
 • 01 07 2018 - tweede plek CSI4* Grand Prix

  tweede plek CSI4* Grand Prix


  Hoewel twee weken geleden is het toch vermeldenswaardig. Tijdens de CSI4* Grand Prix van Bolesworth heeft Kimba Flamenco (v. Je t'Aime Flamenco), de neef van onze fokmerrie Edel van het Indihof, de tweede plek in de viersterren Grand Prix opgeëist. Hij deed dit onder het zadel van Billy Twomey. Een week later snelde Fantast van het Indiho (v. Toulon)f, een andere neef van Edel van het Indihof, naar de winst op de CSI5* in Rotterdam. Verschillende (half)zussen, gecombineerd met verschillende hengsten met één gemeenschappelijke factor; internationale Grand Prix prestaties.
 • 21 06 2018 - Winnaar CHIO Rotterdam

  Winnaar CHIO Rotterdam


  Op de openingsdag was er meteen een overwinning voor Fantast van het Indihof. Met Erynn Ballard debuteerde Fantast vorige maand met een 3e plek in de GP van New York op 1m60 niveau. Nu snelde hij in het 1m45 naar de winst met Adrienne Sternlicht. Een mooie start op het CHIO in Rotterdam voor de neef van onze fokmerrie Edel van het Indihof.
 • 04 06 2018 - Drie nieuwe hengsten

  Drie nieuwe hengsten


  De goden zijn onze springpaarden fokkerij goed gezind. Vannacht hebben we het laatste gezonde hengstveulen mogen verwelkomen. Chaiton (Clinton x Heartbreaker) geeft de Gangerhoeve een hengst veulen uit Teppanyaki (Tinka's Boy), de stam van Itot du Chateau. Ook Cornet Obolensky en Q1 maakten een krachtige losse en zeer atletische hengsten match. En de lofzang rondom het hengstveulen van Stakkato Gold en Edel van het Indihof, uit een stam met louter 5* 1m60 GP paarden, blijft voortzingen. Bij oprechte interesse, bellen 0653887964 (Chris)
 • 29 04 2018 - 1m60 debuut beloond met derde plek

  1m60 debuut beloond met derde plek


  Fantast van het Indihof heeft zojuist met Erryn Ballard zijn debuut op 1m60 niveau bekroond met een derde plek. Nu het duo in de vijfsterren Grand Prix van New York foutloos van start ging, bestaat de moederlijn louter uit 1m60 springpaarden. Een uniek gegeven. We zijn dan ook bijzonder blij met het hengstveulen van Stakkato Gold wat Edel van het Indihof sinds twee dagen aan de voet heeft. Edel is de tante van al die 1m60 Grand Prix springpaarden.
 • 28 04 2018 - Winst New York Masters

  Winst New York Masters


  De stam van onze fokmerrie Edel van het Indihof blijft presteren. Nu was het haar neef Fantast van het Indihof die de New York speed challenge op zijn naam schreef. Deze korte stam heeft louter Grand Prix paarden gegeven. Bekijk de moederlijn maar eens.
 • 06 04 2018 - Winst in landenwedstrijd debuut moeder nieuwe fokmerrie

  Winst in landenwedstrijd debuut moeder nieuwe fokmerrie


  Zeer recent maakten wij bekend een nieuwe fokmerrie aan onze stal te hebbben toegevoegd. Het ging hierbij om de zeer interessant gefokte Teppanyaki Birdavenue Z, een dochter van Tinka’s Boy. Haar moeder maakte vandaag in het Belgische team haar landenwedstrijd debuut. Onder Young Rider Arnaud Gaublomme maakte ze deel uit van het Belgische team die de landenwedstrijd in Opglabeek wonnen. Haar moeder Egie of Colors sprong jaren op internationaal GP niveau met Jannika Sprunger en zij is een rechtstreekse dochter van Ligie die naast drie gekeurde hengsten tien internationale springpaarden gaf. Deze stam van Itot du Chateau blijkt meteen een mooie aanwinst voor onze fokkerij.
 • 21 03 2018 - Nieuwe fokmerrie uit stam Itot du Chateau

  Nieuwe fokmerrie uit stam Itot du Chateau


  Deze week hebben we een nieuwe fokmerrie mogen verwelkomen. Het gaat om de zesjarige Tinka’s Boy dochter Tepanyakki Birdavenue Z. Een merrie uit de rechtstreekse moederlijn van Itot du Chateau. De moeder van Teppanyaki springt in het 1m45. Haar grootmoeder springt 1m60 met Jannika Sprunger en haar overgrootmoeder is de bekende Ligie (Royal Feu) die naast drie goedgekeurde hengsten tien internationale springpaarden gaf.
Nieuwsarchief

Missie

Deze pagina is vooral bedoeld om een inzicht te geven in onze spring- en dressuurpaarden fokkerij. Met interessant, bewezen en gezond merrie materiaal proberen we ons doel te bereiken. Dat is een gezond commercieel sport- en keuringspaard fokken. Aanleg voor het hoogst haalbare, werkbare karakters en het verzekeren van kwaliteitsvolle aanwas voor de toekomst zijn hierbij steunpilaren.

De hengstenkeuze wordt gebaseerd op nafok en aangevuld met ervaringen die we tijdens concours en in de praktijk opdoen.

Het resultaat hiervan is te bezichtigen op 'de Gangerhoeve' in het Brabantse Zundert. Lees meer
zoek een paard van Gebroeders de Heer
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek