Contact

Naam:
Gebroeders de Heer
Adres:
Sprundelsebaan 2a
PC / Woonplaats:
4882 JB Zundert
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 04 06 2018 - Drie nieuwe hengsten

  Drie nieuwe hengsten


  De goden zijn onze springpaarden fokkerij goed gezind. Vannacht hebben we het laatste gezonde hengstveulen mogen verwelkomen. Chaiton (Clinton x Heartbreaker) geeft de Gangerhoeve een hengst veulen uit Teppanyaki (Tinka's Boy), de stam van Itot du Chateau. Ook Cornet Obolensky en Q1 maakten een krachtige losse en zeer atletische hengsten match. En de lofzang rondom het hengstveulen van Stakkato Gold en Edel van het Indihof, uit een stam met louter 5* 1m60 GP paarden, blijft voortzingen. Bij oprechte interesse, bellen 0653887964 (Chris)
 • 29 04 2018 - 1m60 debuut beloond met derde plek

  1m60 debuut beloond met derde plek


  Fantast van het Indihof heeft zojuist met Erryn Ballard zijn debuut op 1m60 niveau bekroond met een derde plek. Nu het duo in de vijfsterren Grand Prix van New York foutloos van start ging, bestaat de moederlijn louter uit 1m60 springpaarden. Een uniek gegeven. We zijn dan ook bijzonder blij met het hengstveulen van Stakkato Gold wat Edel van het Indihof sinds twee dagen aan de voet heeft. Edel is de tante van al die 1m60 Grand Prix springpaarden.
 • 28 04 2018 - Winst New York Masters

  Winst New York Masters


  De stam van onze fokmerrie Edel van het Indihof blijft presteren. Nu was het haar neef Fantast van het Indihof die de New York speed challenge op zijn naam schreef. Deze korte stam heeft louter Grand Prix paarden gegeven. Bekijk de moederlijn maar eens.
 • 06 04 2018 - Winst in landenwedstrijd debuut moeder nieuwe fokmerrie

  Winst in landenwedstrijd debuut moeder nieuwe fokmerrie


  Zeer recent maakten wij bekend een nieuwe fokmerrie aan onze stal te hebbben toegevoegd. Het ging hierbij om de zeer interessant gefokte Teppanyaki Birdavenue Z, een dochter van Tinka’s Boy. Haar moeder maakte vandaag in het Belgische team haar landenwedstrijd debuut. Onder Young Rider Arnaud Gaublomme maakte ze deel uit van het Belgische team die de landenwedstrijd in Opglabeek wonnen. Haar moeder Egie of Colors sprong jaren op internationaal GP niveau met Jannika Sprunger en zij is een rechtstreekse dochter van Ligie die naast drie gekeurde hengsten tien internationale springpaarden gaf. Deze stam van Itot du Chateau blijkt meteen een mooie aanwinst voor onze fokkerij.
 • 21 03 2018 - Nieuwe fokmerrie uit stam Itot du Chateau

  Nieuwe fokmerrie uit stam Itot du Chateau


  Deze week hebben we een nieuwe fokmerrie mogen verwelkomen. Het gaat om de zesjarige Tinka’s Boy dochter Tepanyakki Birdavenue Z. Een merrie uit de rechtstreekse moederlijn van Itot du Chateau. De moeder van Teppanyaki springt in het 1m45. Haar grootmoeder springt 1m60 met Jannika Sprunger en haar overgrootmoeder is de bekende Ligie (Royal Feu) die naast drie goedgekeurde hengsten tien internationale springpaarden gaf.
 • 20 03 2018 - Wéér succes voor stam van Edel

  Wéér succes voor stam van Edel


  Twee weken geleden was er een 4* GP winst voor Kimba Flamenco, de neef van onze fokmerrie Edel van het Indihof. Dit weekend was het raak voor een andere neef van Edel namelijk Fantast van het Indihof. De Toulon nakomeling sprong met de Canades Erynn Ballard naar een derde plaats in de CSI2* Grand Prix van Wellington. Deze top moederlijn blijft leveren op internationaal niveau.
 • 05 03 2018 - Neef van Edel wint viersterren GP

  Neef van Edel wint viersterren GP


  De neef van onze fokmerrie Edel van het Indihof (v. Toulon), heeft gister de 4* GP van Vejer de la Frontera gewonnen. Dit deed deze Kimba Flamenco onder zijn vaste Ierse ruiter Billy Twomey. Mooi nieuws voor deze topstam, waarvan alle zussen van Edel tot op heden louter Grand Prix paarden gaven.
 • 28 11 2017 - Der Over van de Gangerhoeve via Limburgse VV in Amerikaanse handen

  Der Over van de Gangerhoeve via Limburgse VV in Amerikaanse handen


  Het merrieveulen van Dominator uit onze Quintero-dochter Q1 is via de Limburgse Veulenveiling in handen gekomen van de Amerikaanse familie Hester. Wij wensen Lauren en Marsha Hester veel opfok geluk en sportief plezier met de aanschaf van Der Over van de Gangerhoeve. Uit Q1 verwachten wij volgend jaar een nakomeling van Cornet Obolensky.
 • 08 10 2017 - Midnight Dream vindt plek bij Spaanse Grand Prix dressuur amazone

  Midnight Dream vindt plek bij Spaanse Grand Prix dressuur amazone


  Na de succesvolle veiling van 6 september, bij veulenveiling Midden Nederland, kunnen we mededelen dat de door ons gefokte Midnight Dream vertrekt naar de stallen van de Spaanse Grand Prix dressuur amazone Laura Reija. Midnight Dream, het merrieveulen van Electron uit Daydream (v. De Niro), wist zich opnieuw super te laten zien tijdens de presentatie en op het moment van veilen! We zijn erg enthousiast dat dit veulen bij haar en haar vriend een mooie toekomst tegemoet mag gaan, en wensen beiden veel succes toe!
 • 01 08 2017 - Kimba Flamenco wint eerste Grand Prix

  Kimba Flamenco wint eerste Grand Prix


  Vorige keer konden we nog berichten dat de neef van onze Edel van het Indihof, Kimba Flamenco, een plek gevonden heeft bij Billy Twomey op stal. Inmiddels heeft het duo hun eerste Grand Prix gewonnen. In het Britse Wettenhal wonnen ze de CSI** Grand Prix over een hoogte van 1.45m. Edel van het Indihof heeft momenteel een bloedgemaakte dochter van Comilfo Plus Z aan de voet.
Nieuwsarchief

Missie

Deze pagina is vooral bedoeld om een inzicht te geven in onze spring- en dressuurpaarden fokkerij. Met interessant, bewezen en gezond merrie materiaal proberen we ons doel te bereiken. Dat is een gezond commercieel sport- en keuringspaard fokken. Aanleg voor het hoogst haalbare, werkbare karakters en het verzekeren van kwaliteitsvolle aanwas voor de toekomst zijn hierbij steunpilaren.

De hengstenkeuze wordt gebaseerd op nafok en aangevuld met ervaringen die we tijdens concours en in de praktijk opdoen.

Het resultaat hiervan is te bezichtigen op 'de Gangerhoeve' in het Brabantse Zundert. Lees meer
zoek een paard van Gebroeders de Heer
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek