Contact

Naam:
Gebroeders de Heer
Adres:
Sprundelsebaan 2a
PC / Woonplaats:
4882 JB Zundert
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 05 03 2018 - Neef van Edel wint viersterren GP

  Neef van Edel wint viersterren GP


  De neef van onze fokmerrie Edel van het Indihof (v. Toulon), heeft gister de 4* GP van Vejer de la Frontera gewonnen. Dit deed deze Kimba Flamenco onder zijn vaste Ierse ruiter Billy Twomey. Mooi nieuws voor deze topstam, waarvan alle zussen van Edel tot op heden louter Grand Prix paarden gaven.
 • 28 11 2017 - Der Over van de Gangerhoeve via Limburgse VV in Amerikaanse handen

  Der Over van de Gangerhoeve via Limburgse VV in Amerikaanse handen


  Het merrieveulen van Dominator uit onze Quintero-dochter Q1 is via de Limburgse Veulenveiling in handen gekomen van de Amerikaanse familie Hester. Wij wensen Lauren en Marsha Hester veel opfok geluk en sportief plezier met de aanschaf van Der Over van de Gangerhoeve. Uit Q1 verwachten wij volgend jaar een nakomeling van Cornet Obolensky.
 • 08 10 2017 - Midnight Dream vindt plek bij Spaanse Grand Prix dressuur amazone

  Midnight Dream vindt plek bij Spaanse Grand Prix dressuur amazone


  Na de succesvolle veiling van 6 september, bij veulenveiling Midden Nederland, kunnen we mededelen dat de door ons gefokte Midnight Dream vertrekt naar de stallen van de Spaanse Grand Prix dressuur amazone Laura Reija. Midnight Dream, het merrieveulen van Electron uit Daydream (v. De Niro), wist zich opnieuw super te laten zien tijdens de presentatie en op het moment van veilen! We zijn erg enthousiast dat dit veulen bij haar en haar vriend een mooie toekomst tegemoet mag gaan, en wensen beiden veel succes toe!
 • 01 08 2017 - Kimba Flamenco wint eerste Grand Prix

  Kimba Flamenco wint eerste Grand Prix


  Vorige keer konden we nog berichten dat de neef van onze Edel van het Indihof, Kimba Flamenco, een plek gevonden heeft bij Billy Twomey op stal. Inmiddels heeft het duo hun eerste Grand Prix gewonnen. In het Britse Wettenhal wonnen ze de CSI** Grand Prix over een hoogte van 1.45m. Edel van het Indihof heeft momenteel een bloedgemaakte dochter van Comilfo Plus Z aan de voet.
 • 11 05 2017 - Neef van onze Edel van het Indihof naar Billy Twomey

  Neef van onze Edel van het Indihof naar Billy Twomey


  De achtjarige Kimba Flamenco (v. Je t'Aime Flamenco) heeft zijn weg gevonden naar een topstal. Billy Twomey startte hem onlangs op CSI4* GP niveau. Daarmee heeft onze fokmerrie Edel van het Indihof alweer een familielid (neef) op het allerhoogste niveau acteren. Edel zelf staat momenteel met een veulen van Comilfo Plus Z aan de voet.
 • 26 04 2017 - Nieuw leven: Dominator Z en Comilfo Plus Z merries

  Nieuw leven: Dominator Z en Comilfo Plus Z merries


  Uit onze Quintero x Carthago merrie Q1 waren we blij verheugd met de geboorte van een merrie veulen (Dominator Z). Ras, lengte en heel veel balans in de galop is het eerste wat opvalt. Moeder Q1 komt uit dezelfde stam als Powerplay (Eric Lamaze). Ook Edel van het Indihof gaf in combinatie met Comilfo Plus Z een bloed gemaakte, lichtvoetige en apart getekende dochter. Alle zussen van Edel van het Indihof gaven inmiddels een GP 1.60m springpaard, waarvan Elky van het Indihof (Kevin Staut) de meest bekende is. Meer informatie: 0653887964
 • 24 03 2017 - Merrieveulen van Electron x De Niro x Sandro Hit x Ravallo

  Merrieveulen van Electron x De Niro x Sandro Hit x Ravallo


  Gisternacht is er een zeer chique merrieveulen geboren uit onze voorlopig Staatspremie merrie Daydream (v. De Niro) welke afkomstig is uit de halfzus van de grand prix hengst Fidertanz (v. Fidermark), en zelf halfzus is van de gekeurde hengst Quanticus (v. Quarterback). Deze dochter van Electron vertoont zeer veel scherpte en een hele chique uitstraling zoals we ook bij haar moeder terugzien.
 • 05 10 2016 - Elky maakt reclame tijdens LA Masters

  Elky maakt reclame tijdens LA Masters


  Onder Kevin Staut deed Elky van het Indihof tijdens de Los Angeles Masters precies waar zij gekend om staat. Winnen. In de openingsrubriek over 1.45m moest ze nog één combinatie voor zich dulden maar een dag later was het raak. De hoog gedoteerde 1.55m rubriek werd een prooi voor Elky en Staut. Nauw verwant aan Elky is onze drachtige fokmerrie Edel van het Indihof.
 • 12 06 2016 - Call me Spock wint Grand Prix

  Call me Spock wint Grand Prix


  Clarimo-zoon Call me Spock heeft onder zijn eigenaresse Francesca Ciriesi de Grand Prix van het Franse Vittel gewonnen. Uit deze Holsteiner stam 750 fokken wij met de Quintero la Silla dochter Q1.
 • 12 06 2016 - Garkus van het Indihof debuteert op 1.60 niveau

  Garkus van het Indihof debuteert op 1.60 niveau


  Gister trad Garkus van het Indihof op Spruce Meadows voor het eerst aan in een CSI5* Grand Prix. Naast Dior, Ballade en Elky is hij de vierde uit de 'Indihof' lijn die op 1.60 niveau springt. Wij dekken dit jaar Edel van het Indihof die nauw verwant is aan deze top Grand Prix paarden. Een stammetje zonder hoogtevrees!
Nieuwsarchief

Missie

Deze pagina is vooral bedoeld om een inzicht te geven in onze spring- en dressuurpaarden fokkerij. Met interessant, bewezen en gezond merrie materiaal proberen we ons doel te bereiken. Dat is een gezond commercieel sport- en keuringspaard fokken. Aanleg voor het hoogst haalbare, werkbare karakters en het verzekeren van kwaliteitsvolle aanwas voor de toekomst zijn hierbij steunpilaren.

De hengstenkeuze wordt gebaseerd op nafok en aangevuld met ervaringen die we tijdens concours en in de praktijk opdoen.

Het resultaat hiervan is te bezichtigen op 'de Gangerhoeve' in het Brabantse Zundert. Lees meer
zoek een paard van Gebroeders de Heer
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek