Contact

Naam:
Gebroeders de Heer
Adres:
Sprundelsebaan 2a
PC / Woonplaats:
4882 JB Zundert
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 05 11 2020 - Nieuwe fokmerrie uit topstam: Ibsie

  Nieuwe fokmerrie uit topstam: Ibsie


  Voor aanstaand dekseizoen hebben we een nieuwe merrie aan onze fokkerij kunnen vervoegen. Van fokker Andrew Ramsay kregen we de kans om zijn Kannan-merrie Ibsie over te nemen. Met haar moeder Absie reed Ramsay zelf onder meer op 1m60 niveau. En haar moeder Urmina (v. Heartbreaker) was eveneens op Grand Prix niveau actief. Ibsie is de halfzus van de 1m60 Grand Prix paarden C-Hunter (Lucas Porter) en Nazaro de Nyze (Derin Demirsoy). En haar Grand Prix moeder Absie is de halfzus van de 1m60 geklasseerde Calvino de Nyze (Frank Schuttert).
 • 05 11 2020 - Geslaagde verkoop top embryo Honey Pearl

  Geslaagde verkoop top embryo Honey Pearl


  Op de Flanders Foal & Embryo Auction is een embryo van onze merrie Honey Pearl goed vermarkt. De combinatie met Chacco Blue bleek in trek. En bracht 32.000 euro op. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met het embryo. En kijken uit naar de nafok die wij zelf nog verwachten. Ook geinteresseerd? Dan mag u zich altijd melden.
 • 09 02 2020 - Cold Play vijfde in CSI3* GP op NL bodem

  Cold Play vijfde in CSI3* GP op NL bodem


  Cold Play en Fredrik Jonsson waren dit weekend op Nederlandse bodem te zien. Het duo wat optrad tijdens het WK in Tryon en EK in Rotterdam nam deel aan de drie-ster in de Peelbergen. In de afsluitende Grote Prijs op 1m55 niveau eindigde het duo als vijfde. Goed nieuws voor zijn halfzus Honey Pearl die deel uitmaakt van ons fokprogramma.
 • 23 01 2020 - Nieuwe fokmerrie: Toulon dochter vervoegd onze fokkerij

  Nieuwe fokmerrie: Toulon dochter vervoegd onze fokkerij


  Afgelopen week is Karona van den Heikant naar onze fok stal gekomen. Uit deze bloedgemaakte Toulon-dochter hadden we eerder al twee zeer goede nakomelingen. En voor ons is het uitkijken naar haar te verwachten nazaat van El Barone 111. Karona is de halfzus van vier paarden die minimaal op 1m45 niveau sprongen. Volle zus Audi's Elisa sprong met Ivo Biessen op zesjarige leeftijd naar het zilver op het WK in Lanaken. Volle broer Gorre debuteerde op 8 jarige leeftijd in het 1m60 met Joseph Clayton. En Ides, Fury en Jintro sprongen en wonnen internationaal hun proeven.
 • 04 01 2020 - De beste wensen

  De beste wensen


  Een mooier uiteinde konden we ons niet bedenken. Op de valreep van 2019 pakte Billy Twomey nog een CSI4* Grand Prix overwinning in Liverpool mee. Hij deed dit met Kimba Flamenco, de neef van onze fokmerries Edel van het Indihof en Candra van het Indihof (1m45). Een geslaagd uiteinde en een positieve start van komend fokseizoen.
 • 01 12 2019 - Kimba, de neef van Edel en Candra in top 10 WB

  Kimba, de neef van Edel en Candra in top 10 WB


  Kimba Flamenco heeft tijdens zijn eerste wereldbekerwedstrijd uitstekend thuisgegeven. Met de Ier Billy Twomey eindigde hij met slechts een tijdfout op de tiende plek. Een mooi prestatie in Madrid voor het duo wat eerder in Falsterbo vorig jaar de vijfsterren Grote Prijs won. Kimba Flamenco is de neef van onze fokmerries Edel van het Indihof (v. Toulon) en Candra van het Indihof (v. Rubens du Ri d'Asse). Beide zijn voor komend seizoen drachtig. Vol verwachting klopt ons hart.
 • 24 11 2019 - Cold Play wint Grand Prix in Zweden

  Cold Play wint Grand Prix in Zweden


  In het Zweedse Jonkoping hebben Cold Play en Fredrik J├Ânsson de Grote Prijs gewonnen. Het duo dat dit jaar in de winnende Nations Cup equipe van Rome, Geesteren, Hickstead en Barcelona zat. En tevens aan mocht treden op het Europees Kampioenschap in Rotterdam maakt daarbij goede reclame voor zijn halfzus Honey Pearl. Deze 3-jarige Emerald dochter wordt middels embryo transplant door ons ingezet voor de fokkerij.
 • 27 08 2019 - Terwijl Fantast wint verwachten wij drie embryos

  Terwijl Fantast wint verwachten wij drie embryos


  Fantast van het Indihof en Adrienne Sternlight zijn opnieuw goed vertrokken. Tijdens de Hampton Classics schreef het duo de 1m50 hoge openingsrubriek op hun naam. Goed nieuws voor moeder Candra van het Indihof die momenteel in Zundert staat. Uit haar verwachten we volgend jaar drie embryo's. Waarmee we uiteraard enorm verguld zijn. Een top stam, die vandaag de dag via meerdere takken mee doet op het hoogste spel.
 • 03 08 2019 - Cold Play naar EK Rotterdam

  Cold Play naar EK Rotterdam


  Net als op de wereldruiterspelen zal Cold Play (v. Contendro I) aanwezig zijn op het EK in Rotterdam. Hij maakte met Frederik Johnson al deel uit van de winnende Zweedse equipe in Rome, Falsterbo en Hickstead. En pakte afgelopen weekend in Hickstead ook de derde plek in de CSI5* GP. De nafok die wij uit zijn halfzus Honey Pearl (v. Emerald) hebben lijkt zeer goed. Deze EK afvaardiging doet de verwachting verder stijgen!
 • 20 05 2019 - Vaderschap stammoeder Jade bekend

  Vaderschap stammoeder Jade bekend


  Na een langdurig onderzoek hebben we het vaderschap van stammoeder Jade aan kunnen tonen. Middels DNA onderzoek bij het Van Haeringen instituut en met medewerking van het stamboek is bekend geworden dat Lys de Darmen de grootvader is van onze fokmerries Edel en Candra van het Indihof. We zijn hiermee zeer verguld. Want wij menen met de stam van onder meer de vijfsterren Grand Prix paarden Elky (Kevin Staut), Garkus (Denis Lynch) en Fantast (Adrienne Sternlicht) iets unieks in handen te hebben.
Nieuwsarchief

Missie

Deze pagina is vooral bedoeld om een inzicht te geven in onze spring- en dressuurpaarden fokkerij. Met interessant, bewezen en gezond merrie materiaal proberen we commercieel sport- en keuringspaard fokken. Aanleg voor het hoogst haalbare, werkbare karakters en het verzekeren van kwaliteitsvolle aanwas voor de toekomst zijn hierbij steunpilaren.

De hengstenkeuze wordt gebaseerd op nafok en aangevuld met ervaringen die we tijdens concours en in de praktijk opdoen.

Het resultaat hiervan is te bezichtigen op 'de Gangerhoeve' in het Brabantse Zundert. Lees meer
zoek een paard van Gebroeders de Heer
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek