Contact

Naam:
M. van Heel
Adres:
Vijverlaan 2
PC / Woonplaats:
6602 CX Wijchen
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 04 08 2020 - Pelvira in Flanders Foal Auction 08-08 as.

  Pelvira in Flanders Foal Auction 08-08 as.


  Ons merrieveulen Pelvira komt as zaterdag 08-08 as in de veiling van Flanders Foal Auction. De afstamming is Conme Il Faut x Diamant de Semilly. Ze komt uit de lijn van de preferente hengst Numero Uno en diverse sportpaarden als Bellinda 1.60 Lux La Loi 1.50 de hengst Malibu Z, enz
  Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • 07 05 2020 - Alle veulens geboren voor 2020!

  Alle veulens geboren voor 2020!


  Vorige week zijn de laatste veulentjes geboren bij ons. In februari hebben we de eerste gekregen. Het is een MV van Zirocco-blue x Hors la Loi II uit onze elite preferent prestatie merrie Ursula. Daarna een MV van Comme Il Faut x Diamant de Semilly en een HV van Etoulon x Chaman. Wij zijn erg tevreden met de resultaten. Voor meer info, kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Voor 2021 zijn de eerste merries al weer dragend! Daarnaast worden de 3-jarige voorbereid op het keuringsseizoen.
  Kortom: we zijn ondanks het corona-virus lekker bezig met de paarden.
 • 05 06 2019 - MV Escolar x Vivaldi x Cocktail

  MV Escolar x Vivaldi x Cocktail


  Afgelopen weekend hebben we ons laatste veulen van deze jaargang gekregen. Het is een super mooi merrieveulen van Escolar x Vivaldi x Cocktail. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • 07 04 2019 - Harley x Diamant merrieveulen. Super blij

  Harley x Diamant merrieveulen. Super blij


  Afgelopen week is ons eerste veulen geboren. Het is een mooi merrie veulen van Harley VDL x Diamant de Semily. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen! We kijken uit naar de volgende.
 • 29 08 2018 - Nauru in Veulenveiling Borculo 2018!

  Nauru in Veulenveiling Borculo 2018!


  Ons hengstveulen Nauru wordt donderdag 30-08 geveild op Veulenveiling Borculo. Kijk op de site voor meer informatie over dit mooie hengstveulen van Just Wimphof x Vivaldi x Cocktail uit onze elite merrie Eseda.

  Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen!

  Voor volgend jaar is zij dragend van Escolar!
 • 12 06 2017 - Merrieveulen Carrera VDL x Diamant de Semmily x Libero H

  Merrieveulen Carrera VDL x Diamant de Semmily x Libero H


  Ons laatste veulen van 2017 is een merrieveulen van Carrera VDL x Diamant de Semmily x Libero H. Het is mooi veulen dat zeer veel bloed toont! Uit deze lijn is een hengstveulen van Cardento x Hors la Loi geselecteerd voor Borculo. Dit is ook de moeder van Bellinda die 1.60 loopt en de moeder van Malibu Z. Overgrootmoeder is de volle zus van vererver Numero Uno. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • 03 06 2017 - Merrieveulen Totilas x Vivaldi

  Merrieveulen Totilas x Vivaldi


  Wij zijn bijzonder blij met de geboorte van het merrieveulen van Totilas x Vivaldi? Na 3 hengstveulens eindelijk een opvolgster voor elite merrie Eseda. De halfbroer van Meseda (van De Niro) wordt klaar gemaakt voor de eerste bezichtiging. Onze verwachtingen zijn hooggespannen.
 • 26 05 2017 - Hengstveulen Cardento x Hors la Loi geselecteerd voor Borculo

  Hengstveulen Cardento x Hors la Loi geselecteerd voor Borculo


  Ons hengstveulen van Cardento X Hors La Loi x Libero is geselecteerd voor veulenveiling Borculo. Moeder Ursula is o.a. moeder van MaluIbu Z en Bellinda die onder Cara Chat 1.60 springt. Grootmoeder Olanda is de volle zus van Numero Uno! Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • 24 05 2017 - Mooi merrieveulen van Malibu Z x Corrado I x Cassini I

  Mooi merrieveulen van Malibu Z x Corrado I x Cassini I


  Een paar weken geleden is bij ons een erg mooi merrieveulen van de door ons gefokte Malibu Z x Corrado I x Cassini I geboren. Wij zijn bijzonder blij met deze geslaagde combinatie. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
  De laatste veulens verwachten we begin juni.
 • 30 04 2017 - Hengstveulen Cardento x Hors la Loi x Libero

  Hengstveulen Cardento x Hors la Loi x Libero


  We zijn zeer tevreden met ons eerste veulen van 2017. Uit onze elite merrie Usula (Hors la Loi x Libero) hebben we een hengstveulen van Cardento. Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.
Nieuwsarchief

Missie

Wij willen gezonde, predikaat rijke paarden fokken uit de directe lijn van Charitas (Otrichta-stam, merrielijn 29) en uit de volle zus van Numero Uno (Holst. Stamm 429), die op het hoogste niveau kunnen presteren. Lees meer
zoek een paard van M. van Heel
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek