Contact

Naam:
Suydersee Stud
Adres:
Kokkelweg 11
PC / Woonplaats:
8256 PM Biddinghuizen
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 09 04 2019 - Hengstveulen Glenfiddich x Larino Suydersee Stud

  Hengstveulen Glenfiddich x Larino Suydersee Stud


  4 April heeft Ulrieke (Larino x Able Albert) een grootramig hengstveulen gekregen: OBAN VAN DE SUYDERSEE. Een bruin geboren schimmel.
 • 10 02 2019 - 2 Suydersee paarden naar NK

  2 Suydersee paarden naar NK


  Twee springpaarden van de Suydersee Stud hebben zich geplaatst voor de NK eind maart:
  Equity van de Suydersee (Numero Uno x Dutch Capitol) werd met Laura Hoefsloot 6e in het ZZ bij de Gelderse Kampioenschappen en Carmen Holtslag had een mooie 5e plaats in het L met Gazoo van de Suydersee (Cardento x Indoctro). We wensen beiden veel succes op het NK!
 • 16 05 2018 - Bubalu VDL x Dutch Capitol hengst Suydersee Stud

  Bubalu VDL x Dutch Capitol hengst Suydersee Stud


  9 mei is Nazca van de Suydersee geboren; Een grootramig rassig hengstveulen van Bubalu VDL uit de Internationale Eventing merrie Dutch Cirosa Z (Capitol x Saluut x Cobblers ThreatXX). Het vos veulen heeft de "looks" van zijn grootvader Baloubet du Rouet meegekregen.
  De moeder Dutch Cirosa Z heeft al 3 ZZ/Z paarden gebracht en is tevens grootmoeder van een Elite Z-paard. Dutch Cirosa is een volle zus van het GP paard Del Destino (Kim Farlinger) en half zus van het IEP Roosje Embregts (Iris Pemen)
 • 05 04 2018 - Indoctro x Larino Suydersee Stud geboren

  Indoctro x Larino Suydersee Stud geboren


  4 april is ons eerste veulen van dit jaar geboren: een schimmel merrie van Indoctro uit de Elite Sport merrie Ulrieke (Larino x Able Albert). Het veulen is geselecteerd voor de veulenveiling Sales Auctions Drachten, welke op 31 augustus plaats vindt.
  De vijfjarige IZZY (I'am Special de Muze) PROK uit dezelfde Ulrieke merrie is vorig jaar kampioen van Ierland geworden bij de 4-jarigen.
Nieuwsarchief

Missie

Springpaarden fokken die excelleren op keuringen en veilingen. Lees meer
zoek een paard van Suydersee Stud
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek