Contact

Naam:
Suydersee Stud
Adres:
Kokkelweg 11
PC / Woonplaats:
8256 PM Biddinghuizen
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 01 09 2018 - Bijzonder Hengstv. van Bubalu op ESHA 19 sept

  Bijzonder Hengstv. van Bubalu op ESHA 19 sept


  Het zeer talentvolle hengstveulen NAZCA van de Suydersee (Bubalu x Dutch Capitol) wordt 19 september a.s. op de European Sport Horse Auction te Schijndel geveild. De moeder Dutch Cirosa, volle zus van het GP 1.60m paard Del Destino, is zelf CIC2** eventing, Z-springen en heeft 3 ZZ-Z paarden gebracht en grootmoeder van een Z-spring paard. Ook is zij een halfzus van het CIC3*** eventing paard Roosje Embregts (v. Monaco)
 • 16 05 2018 - Bubalu VDL x Dutch Capitol hengst Suydersee Stud

  Bubalu VDL x Dutch Capitol hengst Suydersee Stud


  9 mei is Nazca van de Suydersee geboren; Een grootramig rassig hengstveulen van Bubalu VDL uit de Internationale Eventing merrie Dutch Cirosa Z (Capitol x Saluut x Cobblers ThreatXX). Het vos veulen heeft de "looks" van zijn grootvader Baloubet du Rouet meegekregen.
  De moeder Dutch Cirosa Z heeft al 3 ZZ/Z paarden gebracht en is tevens grootmoeder van een Elite Z-paard. Dutch Cirosa is een volle zus van het GP paard Del Destino (Kim Farlinger) en half zus van het IEP Roosje Embregts (Iris Pemen)
 • 05 04 2018 - Indoctro x Larino Suydersee Stud geboren

  Indoctro x Larino Suydersee Stud geboren


  4 april is ons eerste veulen van dit jaar geboren: een schimmel merrie van Indoctro uit de Elite Sport merrie Ulrieke (Larino x Able Albert). Het veulen is geselecteerd voor de veulenveiling Sales Auctions Drachten, welke op 31 augustus plaats vindt.
  De vijfjarige IZZY (I'am Special de Muze) PROK uit dezelfde Ulrieke merrie is vorig jaar kampioen van Ierland geworden bij de 4-jarigen.
Nieuwsarchief

Missie

Springpaarden fokken die excelleren op keuringen en veilingen. Lees meer
zoek een paard van Suydersee Stud
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek