Contact

Naam:
Suydersee Stud
Adres:
Kokkelweg 11
PC / Woonplaats:
8256 PM Biddinghuizen
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 12 06 2020 - MV Arezzo x Dutch Capitol (CCI2**) Suydersee Stud

  MV Arezzo x Dutch Capitol (CCI2**) Suydersee Stud


  8 juni mooi rassig en hoogbenig merrie veulen geboren uit de CCI2** merrie Dutch Cirosa Z. Dutch Cirosa Z heeft al een 1.45m, 1.35m en 1.30m springpaard voort gebracht.
 • 10 04 2020 - MV Cicero Z x Larino Suydersee Stud

  MV Cicero Z x Larino Suydersee Stud


  7 april is de schimmel merrie Primetime van de Suydersee geboren uit de Elite Sport merrie Ulrieke. Een sterk veulen met nu al een enorme galop en go. De invloed van Carthago (Cicero Z van Paemel) heeft zich goed laten zien.
 • 06 03 2020 - HV Heartbeat Z x Canabis Z x Larino Suydersee Stud

  HV Heartbeat Z x Canabis Z x Larino Suydersee Stud


  3 maart is het hengstveulen POWERBEAT geboren. Moeder is de EPTM Ster merrie Lowlands (Canabis Z x Larino). Lowlands is de halfzus van Izzy (I'm Special de Muze) winnaar Millstreet Ierland bij 4jr en 4e bij 5jr en halfzus van Juba (Calvaro Z) verkocht op veulenveiling Prinsjesdag 2014.
 • 04 06 2019 - MV Arezzo x Dutch Capitol (CCI2**) Suydersee Stud

  MV Arezzo x Dutch Capitol (CCI2**) Suydersee Stud


  Vanochtend is het vos merrieveulen O'Laroos geboren van de 2**cci merrie Dutch Cirosa Z. Een hoogbenig en vlug veulen waar we erg blij mee zijn om in de toekomst deze goede lijn mee voort te zetten als fokmerrie.
 • 09 04 2019 - Hengstveulen Glenfiddich x Larino Suydersee Stud

  Hengstveulen Glenfiddich x Larino Suydersee Stud


  4 April heeft Ulrieke (Larino x Able Albert) een grootramig hengstveulen gekregen: OBAN VAN DE SUYDERSEE. Een bruin geboren schimmel.
 • 10 02 2019 - 2 Suydersee paarden naar NK

  2 Suydersee paarden naar NK


  Twee springpaarden van de Suydersee Stud hebben zich geplaatst voor de NK eind maart:
  Equity van de Suydersee (Numero Uno x Dutch Capitol) werd met Laura Hoefsloot 6e in het ZZ bij de Gelderse Kampioenschappen en Carmen Holtslag had een mooie 5e plaats in het L met Gazoo van de Suydersee (Cardento x Indoctro). We wensen beiden veel succes op het NK!
 • 16 05 2018 - Bubalu VDL x Dutch Capitol hengst Suydersee Stud

  Bubalu VDL x Dutch Capitol hengst Suydersee Stud


  9 mei is Nazca van de Suydersee geboren; Een grootramig rassig hengstveulen van Bubalu VDL uit de Internationale Eventing merrie Dutch Cirosa Z (Capitol x Saluut x Cobblers ThreatXX). Het vos veulen heeft de "looks" van zijn grootvader Baloubet du Rouet meegekregen.
  De moeder Dutch Cirosa Z heeft al 3 ZZ/Z paarden gebracht en is tevens grootmoeder van een Elite Z-paard. Dutch Cirosa is een volle zus van het GP paard Del Destino (Kim Farlinger) en half zus van het IEP Roosje Embregts (Iris Pemen)
 • 05 04 2018 - Indoctro x Larino Suydersee Stud geboren

  Indoctro x Larino Suydersee Stud geboren


  4 april is ons eerste veulen van dit jaar geboren: een schimmel merrie van Indoctro uit de Elite Sport merrie Ulrieke (Larino x Able Albert). Het veulen is geselecteerd voor de veulenveiling Sales Auctions Drachten, welke op 31 augustus plaats vindt.
  De vijfjarige IZZY (I'am Special de Muze) PROK uit dezelfde Ulrieke merrie is vorig jaar kampioen van Ierland geworden bij de 4-jarigen.
Nieuwsarchief

Missie

Met elite fokmerries gezonde springpaarden fokken voor de topsport. Wij vinden het belangrijk dat de paarden een goed karakter hebben, dat ze hoog in het bloed staan en een rassig uiterlijk hebben. Lees meer
zoek een paard van Suydersee Stud
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek