Contact

DBFS Member
Naam:
Jenneke Smit (Hippic Venture)
Adres:
Vrakkerstraat 100
PC / Woonplaats:
6002 AX Weert
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 02 12 2018 - Lieveling Especiale smaakmaker tijdens eerste bezichtiging

  Lieveling Especiale smaakmaker tijdens eerste bezichtiging


  Het was genieten deze week tijdens de eerste bezichtiging. M'n zelf gefokte en zelf getrainde Lieveling Especiale (Jilbert van 't Ruytershof x Titia elite IBOP-spr van Carthago) liet zien hoeveel kwaliteit hij in huis heeft en ontpopte zich tot één van de meest besproken hengsten. Hij maakte heel veel indruk met zijn inzicht, atletisch vermogen, lichaamsgebruik en voorzichtigheid. Een uitstekende verrichting, applaus van het publiek én de uitnodiging voor de tweede bezichtiging. Daarmee doet hij zijn naam én familie eer aan.
 • 12 11 2018 - 2x Oklahoma vd Zelm x Carthago

  2x Oklahoma vd Zelm x Carthago


  Voor 2019 verwacht ik twee embryo-veulens van de beloftevolle Zangersheide gekeurde hengst Oklahoma van de Zelm (Kasanova de la Pomme x Querlybet Hero) uit m'n stammoeder Titia (Carthago uit Especiale GP-spr van Voltaire). Dit jaar leverde deze combinatie al een bloedgemaakt merrieveulen op. Titia's laatste zoon Lieveling Especiale (v.Jilbert van 't Ruytershof) is aangemeld voor de eerste bezichtiging van het KWPN.
 • 02 05 2018 - Next Level Especiale (Oklahoma vd Zelm x Carthago)!

  Next Level Especiale (Oklahoma vd Zelm x Carthago)!


  Na Inspired by Especiale (v.Montender) en Justitia Especiale (v.Bubalu VDL), heeft m'n Carthago-merrie Titia mij opnieuw een prachtige opvolger geschonken. Via ET is haar dochter Next Level Especiale geboren, een dochter van de beloftevolle Zangersheide gekeurde hengst Oklahoma van de Zelm (Kasanova de la Pomme x Querlybet Hero). Uit deze combinatie is bovendien dit jaar weer een draagmoeder drachtig bevonden. Heel blij met dit gezonde merrieveulen!
 • 12 04 2018 - No Nightmare Especiale (It's A Dream x Montender x Carthago) geboren

  No Nightmare Especiale (It's A Dream x Montender x Carthago) geboren


  Precies op de uitgetelde datum is het ET-veulen No Nightmare Especiale geboren. Het is een chique hengstveulen afstammend van de veelbelovende Toulon-zoon It's A Dream uit de Montender-merrie Inspired by Especiale (mv.Carthago). Hoop voor de toekomst!
 • 11 04 2018 - Nondedju Especiale (Thunder vd Z x Bubalu x Carthago) geboren!

  Nondedju Especiale (Thunder vd Z x Bubalu x Carthago) geboren!


  De nieuwe generatie dient zich aan! Terwijl het buiten flink onweerde, werd binnen een grote en gezonde Thunder geboren. De vierjarige Bubalu VDL-dochter Justitia Especiale (via de Carthago-merrie Titia kleindochter van de Grand Prix-merrie Vink Especiale v.Voltaire) heeft met de komst van dochter Nondedju Especiale voor eerste opvolging gezorgd. Blij mee!
 • 19 11 2017 - Vier nieuwe 'Especiales' verwacht in 2018

  Vier nieuwe 'Especiales' verwacht in 2018


  Met nog een paar weken van 2017 voor de boeg, wordt het tijd om vooruit te blikken naar 2018. Ik kijk uit naar de komst van -hopelijk- vier nieuwe talenten uit de Especiale-stam:

  - Oklahoma van de Zelm x Titia elite IBOP-spr van Carthago x Especiale pref prest GP-spr van Voltaire (2 x ET)
  - It's A Dream x Inspired by Especiale van Montender x Titia elite IBOP-spr van Carthago (ET)
  - Thunder van de Zuuthoeve x Justitia Especiale PROK van Bubalu VDL x Titia elite IBOP-spr van Carthago
 • 24 05 2017 - 2018: Thunder vd Z x Bubalu VDL x Carthago

  2018: Thunder vd Z x Bubalu VDL x Carthago


  Ik kijk nu al uit naar 2018! Mijn beloftevolle Justitia Especiale (Bubalu VDL x Carthago x GP-spr van Voltaire) is drachtig van de Belgische topvererver Thunder van de Zuuthoeve. Op naar een tweede HH Azur ;)
 • 21 05 2017 - Oklahoma van de Zelm x Titia v.Carthago in de maak

  Oklahoma van de Zelm x Titia v.Carthago in de maak


  Geen veulens dit jaar dus vol gas om dat in 2018 wel te realiseren! Uit Titia (Carthago x Especiale GP spr v.Voltaire) is succesvol een embryo gespoeld van de beloftevolle Zangersheide gekeurde hengst Oklahoma van de Zelm. Deze zoon van Kasanova de la Pomme is een absoluut natuurtalent dus ik ben verheugd een veulen van hem uit zijn eerste jaargang te verwachten.
 • 28 03 2017 - Inspired by Especiale (Montender x Carthago) teruggekocht!

  Inspired by Especiale (Montender x Carthago) teruggekocht!


  Als veulen verkocht en sinds kort heerlijk herenigd met haar fokker: Inspired by Especiale (Montender uit Titia elite IBOP-spr van Carthago)! Ik ben blij dat ik deze vierjarige merrie heb kunnen terugkopen en ze zal binnenkort worden klaargemaakt voor de sport. Haar halfzus Justitia Especiale (v.Bubalu VDL) en moeder Titia worden binnenkort geïnsemineerd.
 • 22 02 2017 - Hare Majesteit Especiale (v.Nr.Uno) verkocht naar Zweden

  Hare Majesteit Especiale (v.Nr.Uno) verkocht naar Zweden


  Onder het zadel van Martine van den Eijnden ontwikkelde de vijfjarige Hare Majesteit Especiale (Numero Uno uit Titia elite IBOP-spr van Carthago) zich positief. Dat ontging ook Zweedse klanten niet, die veel interesse voor haar hadden met oog op de sport. Omdat ik zelf bezig ben met de aanschaf van een 'nieuwe' merrie, was het een goed moment om afscheid te nemen van Hare Majesteit. Haar zoon Lustobject Especiale (v.Catoki), moeder Titia (v.Carthago), halfzus Justitia Especiale (v.Bubalu VDL) en halfbroer Lieveling Especiale (v.Jilbert van 't Ruytershof) heb ik nog.
Nieuwsarchief

Missie

Mijn stammoeder is de elitemerrie Titia (Carthago uit Especiale GP-spr pref prest v.Voltaire). Van haar heb ik dochters van Montender en Bubalu VDL, die ik voor zowel de sport als fokkerij wil inzetten.
Voor al uw hippische teksten: Hippic Venture! Voor hippische evenementen in de breedste zin van het woord: Hippic Projects! Zie websites www.hippicventure.nl / www.hippicprojects.nl Lees meer
zoek een paard van Jenneke Smit (Hippic Venture)
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek