Contact

DBFS Member
Naam:
Huisman Horses
Adres:
Oude Rijksweg 506
PC / Woonplaats:
7954 GG Rouveen
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 06 08 2019 - Odyssey van HH naar Veulenveiling Dronten

  Odyssey van HH naar Veulenveiling Dronten


  Odyssey van HH v. Cello vd Bisschop uit Uhura HH wordt geveild op de veulen veiling Dronten op 6 september in Ermelo. Inmiddels lopen de eerste nakomeling van Uhura HH internationaal in de springsport nl. Ellyette HH v. Dollar de la Pierre onder Krzysztof Okla en Dywis HH v. Toulon onder Pim Mulder.
 • 09 07 2019 - Heartbeat x Elvis ter Putte x Nabab de Reve x Usha van t Roosakker

  Heartbeat x Elvis ter Putte x Nabab de Reve x Usha van t Roosakker


  Een bloed gemaakt hengstveulen van Heartbeat uit de bekende Roosakker stam is dit jaar bij ons geboren, bruin met weinig wit. daar houden we van.
 • 09 07 2019 - mr. Maicandy van HH naar de nationale elite veiling Borculo

  mr. Maicandy van HH naar de nationale elite veiling Borculo


  Ons 3e hengstveulen van 2019 zal worden geveild op de nationale elite veiling Borculo in Vragender. De moeder van dit veulen van Malito de Reve x Darco x Nabab de Reve heeft 8 directe broers en zussen die internationaal succesvol zijn in de springsport.
 • 02 06 2017 - Caydor HH winnaar 4 jarigen De Wijk

  Caydor HH winnaar 4 jarigen De Wijk


  De door ons gefokte Caydor HH v. Casall uit Belunye HH v. Diamant de Semilly heeft zojuist de Phone House 4 jarigen rubriek gewonnen op CH de Wijk. Na het overrijden door Michael Greeve werd hij als 1e geplaatst door jurylid Egbert Schep. Belunye HH heeft dit jaar een hengst veulen aan de voet van Cornet Obolensky.
 • 07 04 2017 - Chrystian HH v. Cornet Obolensky x Diamant de Semilly

  Chrystian HH v. Cornet Obolensky x Diamant de Semilly


  Erg blij zijn we met de geboorte van Chrystian HH een mooi royaal schimmel hengstveulen van Cornet Obolensky uit Belunye HH van Diamant de Semilly. Na 4 jaar eindelijk weer eens een hengst.
 • 01 08 2016 - Identical Dywis HH v. Carthago komt in de veiling

  Identical Dywis HH v. Carthago komt in de veiling


  Identical Dywis HH c. Carthago wordt op 28 augustus geveild op de veulen veiling bij het Holsteiner Verband in Elmshorn. Dit is uw kans om in het bezit te komen van een van de laatste merrie veulens van deze Top vererver Carthago. Voor vragen over dit veulen kunt u contact opnemen via www.huismanhorses.nl
 • 23 06 2016 - Identical Dywis HH v. Carthago succesvol in Metelen

  Identical Dywis HH v. Carthago succesvol in Metelen


  Dinsdag 21 juni werd Identical Dywis HH gekroond als Kampioen bij de merrie veulens tijdens het jaarlijkse veulen branden door het Holsteiner Verband in Metelen. Ein Rarität von Carthago ! Zo werd dit geweldige veulen omschreven door Dr. Nissen. Blij met de veulenpremie en een gutschein van 250 euro weer naar huis !!
 • 07 04 2016 - Carthago x Toulon

  Carthago x Toulon


  Alle veulens zijn inmiddels geboren, 3 merrieveulens met uit 3 dekkingen. Cardento x Toulon (schimmel), Old Chap Tame x Corofino II (bruin), Carthago x Toulon (schimmel). Allemaal correct met uitstraling.
 • 04 04 2016 - Holsteiner Verband naar Nederland

  Holsteiner Verband naar Nederland


  NORBERT BOLEY KOMT NAAR NEDERLAND
  Dit voorjaar zal de bedrijfsleider,afdeling hengstenhouderij van het Holsteiner Verband Norbert Boley langs verschillende fokgebieden buiten Holstein afreizen om met de fokkers van gedachten te wisselen.
  Tijdens deze trip zal ook Nederland aangedaan worden en wel op Dinsdag 05 April aanstaande in Restaurant de Lichtmis, Hermelenweg 190,Zwolle.
  Norbert Boley zal uitleg geven over de nieuwe strukturen binnen het Holsteiner Verband en natuurlijk waardevolle informatie en adviezen hebben over de ca.50 beschikbare dekhengsten .
  Naast Norbert Boley zal ook “het aanspreekpunt voor de fokkers op het dekstation te Elmshorn”, de Nederlander Gerard Muffels aanwezig zijn tijdens deze avond.
  Gerard Muffels die al vele jaren werkzaam is voor het Holsteiner Verband, zal de hengsten waar hij dagelijks mee werkt de revue laten passeren middels een videopresentatie.
  Een bijzonder interessante avond voor Nederland, gezien de talrijke nieuwe opnamemogelijkheden voor merries die niet 100% Holsteins gefokt zijn en de opnamedagen op 19 en 21 Juli in Nederland.
  Ook over de hengst Casall zal gesproken worden en de nieuwe regels omtrent zijn beschikbaarheid voor niet Holsteiner merries dit jaar.
  In verband met grote belangstelling voor deze avond is aanmelding verplicht.Dit is mogelijk per e-mail via P.Huisman@Delichtmis.nl
  Aanvang : 19.30 uur
 • 22 05 2015 - 2016= Carthago x Toulon - Old Chap Tame x Corofino II - Cardento x Diamant de Semilly

  2016= Carthago x Toulon - Old Chap Tame x Corofino II - Cardento x Diamant de Semilly


  Al onze 3 merries zijn drachtig gescand voor 2016. Uhura HH is drachtig van Old Chap Tame en haar dochters Belunye HH v. Diamant de Semilly is drachtig van Cardento en Dywis HH v. Toulon is drachtig van Carthago.
Nieuwsarchief

Missie

Fokken met prestatie! Lees meer
zoek een paard van Huisman Horses
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek