Contact

DBFS Member
Naam:
Redmill Stables
Adres:
Roodmolenweg 130
PC / Woonplaats:
7536 PH Enschede
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 02 12 2018 - GMB Competitie gewonnen!

  GMB Competitie gewonnen!


  Vrijdagavond heeft onze Emerald dochter Redmill Installera de GMB competitie Finale voor 5 jarigen gewonnen!
  In een bloedstollende barrage waarin 15 van de 30 finalisten mochten starten bleven er uiteindelijk maar 4 foutloos. In de wending richting de uitgang van de een na laatste hindernis ging het vaak mis. Steven Veldhuis koos gedurende de 32 seconden tellende barragerit om daar maar niet kort te draaien en bleef de nummer twee toch 5/100 van een seconde voor. Super gaaf om dit mee te maken als fokker en eigenaar!
 • 13 06 2018 - BBB dag in Geesteren voor Redmill Stables

  BBB dag in Geesteren voor Redmill Stables


  Vanmorgen behaalde onze Installera Balia RS (Redmill Installera) afstammend van Emerald op de CK in Geesteren het Elite predicaat, aansluitend won ze de 5 jarigen rubriek en tot slot werd haar moeder gehuldigd als prestatie merrie. Wij vonden dat een Beauty, Brains en Breeding (BBB) prestatie !!!
 • 25 10 2017 - moeder en dochter uit Lottie Zottie stam D-OC

  moeder en dochter uit Lottie Zottie stam D-OC


  Moeder Soklahoma W (v. Calvados) en dochter My Pleasure Elottie RS (v. For Pleasure) hebben vandaag beiden het D-OC certificaat van het KWPN ontvangen! Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Soklahoma W is drachtig van Jenssen VDL.
 • 22 06 2017 - Geselecteerd voor Prinsjesdag op 6 dagen oud

  Geselecteerd voor Prinsjesdag op 6 dagen oud


  Op de 14de juni is hij geboren, amper een week later naar de selectie voor de Prinsjesdagveiling. Daar kon hij de commissie overtuigen en vandaag kregen we het telefoontje dat hij definitief geselecteerd is voor deze veiling!
  Mr Redgold RS heet hij en hij is een zoon Van Eldorado vd Zeshoek uit de 18jarige elite pref prest merrie Saskia (v. Corland), Saskia is een rechtstreekse dochter van de befaamde keur pref prest Viola (v. Lucky Boy xx) van wijlen Dhr. Ad den Hartog.
 • 08 05 2017 - Merrieveulen van For Pleasure uit Soklahoma W

  Merrieveulen van For Pleasure uit Soklahoma W


  Gisteren avond is ze geboren, een vos merrie uit For Pleasure en Soklahoma W die we 3 jaar geleden kochten en waar we eerst 2 hengstveulens uit fokten.
  We zijn erg blij met deze wakkere dame die hopelijk de prachtig opgebouwde Lottie-Zottie merrielijn van de familie van Weegen bij de Redmill Stables kan voortzetten.
 • 03 08 2016 - alle 4 jonge merries het predicaat D-OC

  alle 4 jonge merries het predicaat D-OC


  De 2 merrieveulens van dit jaar (Berlin x Ultimo en Arezzo x Berlin) en de jaarlingmerrie Zapatero x Corland en de 2 jarige merrie Emerald x Calvino hebben onlangs allemaal het D-OC predicaat gehaald.
 • 03 06 2016 - Jubileum veulen geboren bij Redmill Stables

  Jubileum veulen geboren bij Redmill Stables


  Op de verjaardag van Freek is gisteren avond laat ons zelfgefokte 60ste veulen geboren. Het is met recht een jubileum exemplaar, een zeer chique zoon van Eldorado uit Saskia (elite pref prest van Corland).
 • 23 04 2016 - Zwarte hengst van For Pleasure x Calvados geboren

  Zwarte hengst van For Pleasure x Calvados geboren


  Vorige week is Lotts of Pleasure RS geboren, hij is een zoon van de legendarische For Pleasure uit de topfokmerrie Soklahoma W uit de Lottie-Zottie stam.
  De eerste dochter van Soklahoma W, Woklahoma van Sheraton onder Roberto Teran Tafur (Columbia) staat op nominatie voor de Olympische Spelen van 2016.
  Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van deze combinatie, alleen jammer voor ons dat het geen merrie is.
 • 12 03 2016 - Berlin merrie bij Redmill Stables geboren

  Berlin merrie bij Redmill Stables geboren


  Gisteren avond is een ET merrieveulen geboren van Berlin uit de elite merrie Gratia Viola RS (v. Ultimo) die weer een dochter is van elite pref prest merrie Saskia (v. Corland). Latina Viola RS is nauw verwant aan haar 1.50m springende nicht Zimba HL van Charlotte Verhagen. Zimba is een Berlin dochter rechtstreeks uit Saskia. We zijn erg verheugd met deze mooie en veel bloed tonende merrie.
 • 21 02 2016 - Drieling geboren bij Redmill Stables

  Drieling geboren bij Redmill Stables


  Van Arezzo VDL x elite v. Berlin x elite sport v. Kreator xx zijn er op 8, 17 en 20 februari 1 schimmel merrie en 2 bruine hengsten geboren. Vorig jaar gespoeld uit 2 spoelingen en alle 3 aangeslagen en gezond, correct en levenslustig geboren. We zijn er erg blij mee!
Nieuwsarchief

Missie

Wij fokken KWPN paarden uit bewezen
prestatiestammen. Wij fokken met gezonde
merries met sportaanleg uit de Balia stam, de Lottie-Zottie stam en de Viola stam. Deze merries worden meestal gecombineerd met bewezen hengsten. Wij verkopen veulens en jonge sportpaarden.
Lees meer
zoek een paard van Redmill Stables
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek