Contact

Naam:
Stoeterij Renken
Adres:
Dorpsstraat 58
PC / Woonplaats:
9699 PJ Vriescheloo
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 07 07 2019 - Top hengstveulen geboren uit de directe moederlijn van Emerald, Diamanthina van't ruytershof, Nixon v/h Meulenhof, etc.

  Top hengstveulen geboren uit de directe moederlijn van Emerald, Diamanthina van't ruytershof, Nixon v/h Meulenhof, etc.


  Top Zwart Hengstveulen geboren: Comilfo Plus Z x Nabab de reve (1.30m youngster tour) x Lord Z (Grand Prix 1.60m) x Carthago Z (1.45m).

  Zeer blij met de geboorte van een top Hengstveulen uit Miracle van't meulenhof. Deze merrie sprong zelf als 6 jarige de youngster tour (1.30m) in Belgiƫ. Grootmoeder Ilusionata van het Meulenhof sprong zelf Grand Prix CSI 1.60m met ruiter William Withaker. De merrie Ilusionata van het Meulenhof is een halfzus van o.a. Emerald, Diamanthina van't ruytershof, Nixon van het meulenhof, en de vele andere sportpaarden die uit deze fantastische moederlijn voortkomen.
 • 04 06 2019 - MV Emerald x For Pleasure (1.40m) x Celano (1.60m, Ciske van Overis Z) x Darco

  MV Emerald x For Pleasure (1.40m) x Celano (1.60m, Ciske van Overis Z) x Darco


  Zeer blij met de geboorte van een prachtig merrieveulen uit een top sportstam! Moeder Floortje van overis Z sprong zelf 1.40m met amazone Laura Renwick. Grootmoeder is de wereldberoemde merrie Ciske van overis Z, deze merrie heeft vele 5 sterren Grand Prix gesprongen met amazone Edwina Top Alexander alvorens ze verkocht werd naar de Double H farms.
Nieuwsarchief

Missie

"Stoeterij Renken, een bedrijf waarin de springsport en fokkerij centraal staan. Wij gaan voor topkwaliteit en de hoogst haalbare prestaties van sportpaarden".

In de loop van de jaren hebben wij een genetisch hoogwaardige springpaardenfokkerij opgebouwd bestaande uit de beste Europese bloedlijnen.

Dit heeft thans al geresulteerd in meer dan 50 gefokte internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten.

Stoeterij Renken is gevestigd in het Noordoosten van Nederland in de plaats Vriescheloo (provincie Groningen). Lees meer
zoek een paard van Stoeterij Renken
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek