Contact

Naam:
C. Euverman, Dominka Hoeve
Adres:
Veldhaarweg 22 / 32(stal)
PC / Woonplaats:
7546RJ Enschede
Land:
Netherlands
Website

Nieuws

 • 16 08 2020 - Harvey (Quality Time) voor 't eerst Internationaal!

  Harvey (Quality Time) voor 't eerst Internationaal!


  Harvey (Quality Time x Peter Pan) is voor het eerst internationaal uitgebracht in Riesenbeck dit weekend en mocht ook gelijk starten in de
  finale GP 2* 1.45m onder zijn amazone Stefanie Bolten. Jammer van die ene spring en tijdfout vandaag maar toch een geweldig debuut!


 • 05 05 2020 - Geboren: Poker de Mariposa x Grandorado TN

  Geboren: Poker de Mariposa x Grandorado TN


  Op 30 April is Padinka geboren! Een scherp, sterk bruin merrieveulen van Poker de Mariposa uit de 4 jarige Ladinka ( Grandorado x Damiro x Columbus x Zeus) Ladinka sprong vorig jaar spectaculair naar een 5de plek tijdens de finale vrijspringen in Saasveld!
 • 26 07 2019 - Geboren op Dominka-Hoeve " Ominka II"

  Geboren op Dominka-Hoeve " Ominka II"


  Onlangs geboren Ominka II een langgelijnd, groot doch chique merrieveulen van Chapeau TN uit Ominka pref/Prest van Peter Pan x Columbus x Zeus! Blij met dit mooie veulen!!
 • 25 06 2018 - Geboren Next Minka!

  Geboren Next Minka!


  Woensdagmorgen 20 juni is er bij ons een mooi bruin merrieveulen geboren !
  Het is een aansprekend bloederig langgelijnd veulen met ruim voldoende maat van Grandorado uit Jominka (Calvaro Z x Heartbreaker x Peter Pan) Blij mee!!
 • 04 02 2018 - Edinus vastgelegd voor Marc Houtzager!

  Edinus vastgelegd voor Marc Houtzager!


  De door ons gefokte Edinus (Padinus/Columbus/Zeus) is onlangs volledig aangeschaft door Stoeterij Sterrehof zodat hij behouden blijft voor Marc Houtzager ten dienste van de Nederlandse topsport!
  Trots en vooral heel blij, ook voor Edinus, dat hij in Nederland en bij Marc blijft!!
  Wij hopen dat zij doorstoten naar het hoogste niveau en wensen Marc alle succes toe!
 • 17 09 2017 - Succes voor Edinus en Marc Houtzager

  Succes voor Edinus en Marc Houtzager


  Nadat Marc en Edinus (Padinus x Columbus x Zeus) in Donaueschingen gisteren al op mooie 3de plaats eindigden in het 1.50m door dubbel foutloos te blijven deden ze er vandaag nog een schepje bovenop! In de medium finale1.50m bleven ze weer dubbel 0 en eindigden nu op een geweldige 2de plaats!! Zo fijn dat Edinus bij zo'n topruiter terecht gekomen is!
 • 11 06 2017 - Top debuut voor Edinus in 1.50 m.

  Top debuut voor Edinus in 1.50 m.


  Geweldig debuut voor Marc Houtzager met Edinus (Padinus x Columbus x Zeus ) door in Sopot 5* gelijk in het 1.50m foutloos te blijven en te eindigen op een mooie 4de plaats! Heel blij mee!
 • 24 04 2017 - Miss Minka ( Zambesi x Peter Pan) !

  Miss Minka ( Zambesi x Peter Pan) !


  Op 23 april heeft Ominka ons een mooi bruin merrieveulen gegeven waar we erg blij mee zijn! Het is een correct, vlug veulen met mooie aftekeningen en ruim voldoende maat en bloed !
 • 22 01 2017 - Fokprodukten Edinus en Vanda Vuitton weer succesvol !

  Fokprodukten Edinus en Vanda Vuitton weer succesvol !


  Succes voor Edinus tijdens Indoor Drachten in week 3 door te eindigen op een 6de plaats op de tweede dag en een 5de plaats in de finale hoogte 1.40m bij de jonge paarden voor 7en 8 jarigen!
  Vanda Vuitton (Divigaro) was direct al succesvol in Oliva (Spanje) onder Genene Burnett door foutloos te blijven in het 1.40m en te eindigen op een mooie 4de plek!
 • 14 01 2017 - Prachtig debuut Edinus!

  Prachtig debuut Edinus!


  Edinus (Padinus x Columbus x Zeus) heeft onder Marc Houtzager goed gepresteerd voor het eerst in het 1.40m in Drachten deze week! Zij wisten beide rondes foutloos te blijven! In de finale eindigden zij op een geweldige tweede plaats!
  Dit is de 7de nakomeling uit Idylle die 1.40m of hoger springt of gesprongen heeft! Top!
Nieuwsarchief

Missie

De Dominka Hoeve is vernoemd naar het internationaal G.P. springpaard Dominka ( Zeus x Notaris )nu van Carolein Lankester waar onze fokkerij mee begonnen is. Zie ook IDS\"De merrie maakt het verschil\" no. 16 van 14 Aug. 2008. Wij hebben ons tot doel gesteld om goede en gezonde springpaarden te fokken met een correct exterieur uit merries die zich bewezen hebben in de sport en/of fokkerij. Wij gebruiken nu voor onze merries bewezen hengsten of jonge veel belovende hengsten uit goede moederlijnen. Enkele (hengst)veulens zullen verkocht worden, de overige veulens worden opgefokt, opgeleid en uitgebracht in de sport door onze zoon Roderik. Deze paarden worden op een later stadium verkocht. Heeft U serieuze belangstelling voor een veulen of sportpaard neem dan gerust contact met ons op. Op het logo staan wij met Modinka en haar Canturanoveulen van 2008 Diedinka. Met Vriendelijke Groet, Fam. Euverman. E.mail jan_euverman@hotmail.com TEL 0650897532 Carla Lees meer
zoek een paard van C. Euverman, Dominka Hoeve
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek