Contact

Naam:
Stal Westerd
Adres:
Esweg 17b
PC / Woonplaats:
7688RA Daarle
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 19 03 2019 - Merrieveulen Verdi TN op Stal Westerd

  Merrieveulen Verdi TN op Stal Westerd


  Gisteravond 18 maart, ook 2 weken voor de telling, geboren een merrieveulen van Verdi TN uit Ebalia-W II (elite/sport(spr) v. Singapore x Indoctro). Bruin veulen, zonder aftekeningen; lijkt groot en is nog heel slap, maar actief.
 • 25 02 2019 - Eerste veulen 2019 op Stal Westerd

  Eerste veulen 2019 op Stal Westerd


  Verwacht op 10 maart , onaangekondigd geboren op 24 februari. Maar ik was erbij. Moeder Insigne (elite/eptm 83,5 pnt v. Eldorado vd Zeshoek x Voltaire) en dochter (V. Celestial) maken het prima.

 • 10 10 2018 - Nagoja afgeleverd

  Nagoja afgeleverd


  Vandaag is Nagoja, hengst v. Maloubet de Pleville x Singapore, afgeleverd bij Stal "de Meyboom" te Lattrop. Hij zal de komende tijd , met enkele andere veulens , verhuizen naar de stallen van Matas Petraitis in Litouwen.
 • 07 08 2018 - Nagoja in Veulenveiling Dronten.

  Nagoja in Veulenveiling Dronten.


  Nagoja, hengstveulen van Maloubet de Pleville x elite/sport(spr) v. Singapore x elite/pref/prest v. Indoctro, zal op 7 sept. a.s. worden aangboden in de veulenveiling Dronten te Ermelo. Voor meer info zie : http://www.veilingdronten.nl/nl/portfolio-item/nagoja/ .
 • 07 08 2018 - Nubalia in veiling Star Sale

  Nubalia in veiling Star Sale


  Nubalia, merrieveulen van I 'm Special de Muze uit Ubalia SHB, elite/pref/prest van Indoctro x Nimmderdor , zal op 31 augustus a.s. worden aangeboden in de Star Sale te Drachten. Zie voor meer informatie: https://www.starsaleauctions.com/veulens/2018/842-nubalia
 • 08 06 2018 - merrieveulen Chapeau TN op Stal Westerd

  merrieveulen Chapeau TN op Stal Westerd


  Gisteravond geboren: Nadette, dochter van Chapeau TN en Paradette S (elite/sport(spr) van Burggraaf x Cor d.l.Bryere- stam van Lupicor). Na 7 hengsten het eerste hier geboren merrieveulen van Paradette. We zijn er erg blij mee.
 • 12 05 2018 - Merrieveulen I'm Special de Muze bij Stal Westerd.

  Merrieveulen I'm Special de Muze bij Stal Westerd.


  Afgelopen nacht schonk Ubalia SHB (elite/pref/prest v. Indoctro x Nimmerdor) het leven aan een vos merrieveulen van I'm Special de Muze.
  Gezien de prestaties van haar (half-)broers en -zussen en die van de vader zijn springgenen in ruime mate aanwezig.
 • 10 04 2018 - merrieveulen Kannan op Stal Westerd

  merrieveulen Kannan op Stal Westerd


  Na een extreem lange dracht van 12,5 maand heeft draagmoeder Fivonia vannacht dan eindelijk het leven geschonken aan een merrieveulen van Kannan en Ebalia-W II , elite/sport(spr) v. Singapore x Indoctro. Zij is daarmee het halfzusje van het hengstveulen Nagoja, dat twee weken later werd verwekt, maar die al op 10 maart werd geboren.
 • 10 03 2018 - Hengstveulen Maloubet de Pleville bij Stal Westerd

  Hengstveulen Maloubet de Pleville bij Stal Westerd


  Afgelopen nacht bracht Ebalia-W II (elite/sport-spr v. Singapore x Indoctro) haar eerste veulen en wel een (vooralsnog) vos hengst van Maloubet de Pleville.
 • 28 02 2018 - Insigne elite en D-OC.

  Insigne elite en D-OC.


  Op basis van het aangevraagde DNA-onderzoek heeft onze 5-jarige merrie Insigne (Eldorado vd Zeshoek x Voltaire) vandaag het D-OC predikaat verkregen en is daarmee bevorderd tot elite-merrie. Met 83,5 pnt voor de in jan. 2018 afgelegde EPTM(spr) en een D-OC van 105 blijkt zij een zeer interessante aanwinst voor onze fokkerij te zijn.
Nieuwsarchief

Missie

Stal Westerd is een relatief jonge rijpaardenfokkerij. Met een aantal , vnl. in de springrichting gefokte, merries met een uitstekende afstamming trachten we sportpaarden te fokken, die voldoen aan hoge eisen qua exterieur, sportprestaties en gezondheid. Lees meer
zoek een paard van Stal Westerd
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek