Contact

Naam:
Fam. Verwegen-Spierings
Adres:
Kreitsberg
PC / Woonplaats:
5411 RH Zeeland
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 10 06 2018 - Ferrero behaalde bijna 70%

  Ferrero behaalde bijna 70%


  In Wezep reed Jennifer Sekreve Ferrero naar een goede 2e plaats in de Prix St. George. De combinatie behaalde 69,4 % score. Jennifer gaf aan dat ze helaas met 1 onderdeel nog de mist in ging. Maar wij zijn trots op deze zeer goede combinatie.
 • 31 05 2018 - Na V-Obertje is nu ook Hirginia drachtig gescand

  Na V-Obertje is nu ook Hirginia drachtig gescand


  Vanmorgen tijdens de 6 weken scan is Hirginia (Bretton Woods x Olivi x Fruhling) drachtig gescand van Kingston. Wij hopen dat de dracht goed zal verlopen.Onze merrie V-Obertje (Jazz x Contango) is nu bijna 3 maanden drachtig van de hengst In Style. Nu nog afwachten of Virginia ook drachtig is. Zij moet de 18 dgn scan volgende week ondergaan. Hopelijk is ook zij drachtig en gaat de dracht van onze andere 2 fokmerries voorspoedig verlopen.
 • 25 04 2018 - Noblesse Oblige, mooi hengstveulen

  Noblesse Oblige, mooi hengstveulen


  Op 21 april heeft Virginia het leven geschonken aan een prachtig hengstveulen. Daardoor kreeg hij van ons de naam Noblesse Oblige (adel verplicht). Het is een nakomeling van de hengst Fellini. Wij zijn ontzettend blijg met hem.
 • 29 11 2017 - Jennifer Sekreve positief over Ferrero

  Jennifer Sekreve positief over Ferrero


  In de paardenkrant van woensdag 22 november roemt Jennifer Ferrero over zijn mogelijkheden. Natuurlijk zijn wij trots dat deze combinatie nu in het ZZ Zwaar goede sier maakt. Hopelijk komt haar verwachting over hem uit.
 • 01 07 2017 - Vandaag de 6 weken scan. bij moeder (Olivi x Fruhling x Caritas x Ariban) van Ferrero

  Vandaag de 6 weken scan. bij moeder (Olivi x Fruhling x Caritas x Ariban) van Ferrero


  Vanmorgen is de 6 weken scan gedaan. Het zag er allemaal heel goed uit. Dus volgend w
  jaar verwachten +- 17 april een veulen van Fellini. Duimen dat alles behouden blijft.
 • 05 06 2017 - Virginia (m oeder van Ferrero) 18 dagen scan positief

  Virginia (m oeder van Ferrero) 18 dagen scan positief


  Hopelijk blijft het goed gaan. Vandaag is Virginia (Olivi x Fruhling x Caritas x Ariban) drachtig gescant van Fellini. Hopelijk volgend jaar wederom een mooi en goed bewegend veulen van deze merrie. Zij is o.a. moeder van Ferrero die gisteren zijn debuut in het ZZzwaar 2 maal winnend, maakte met hele mooi scores.
 • 30 05 2017 - Hengstveulen van Glock's Toto geboren

  Hengstveulen van Glock's Toto geboren


  Vandaag heeft onze merrie Hirginia (Bretton Woods x Olivi x Fruhling x Caritas x Ariban) een heel mooi hengstveulen van Glock's Tot op de wereld gezet. Het ziet er allemaal heel goed uit en hopelijk groeit alles naar wens. Hirginia is een halfzus van Ferrero, alias Snuitje, die door Jennifer Sekreve succesvol wordt gereden
 • 23 05 2017 - Julia (El Capone x Kennedy x Fruhling) PROK goedgekeurd

  Julia (El Capone x Kennedy x Fruhling) PROK goedgekeurd


  Vandaag ontvingen we bericht van het KWPN dat voor Julia het PROK predicaat is toegevoegd. Ze heeft een prachtige lijst gekregen en dus kan ze nu de verkoop in.
 • 01 04 2017 - Merrieveulen van Eye Catcher uit de moeder van Ferrero

  Merrieveulen van Eye Catcher uit de moeder van Ferrero


  Vrijdagmorgen heeft onze merrie Virginia (Olivi x Fruhling) een prachtig merrieveulen van Eye Catcher gekregen. Het veulen is een volle zus van Kristof die bij de Pretendent Hoeve van de fam. Norel in Wapenveld staat. Tevens is ze een halfzus van de goed presterende Ferrero (Rhodium x Olivi) die in het kampioenschap ZZ-licht een uitstekende 4e plaats behaalde. Tevens is ze een halfzus van Hirginia (Breton Woods x Olivi) die tijdens de IBOP een 9 voor de draf en een 81/2 voor de galop scoorde. Deze Hirginia is drachtig van Glock's Tot jr. Haar veulen verwachten we +- 22 mei a.s.. Het merrieveulen dat nu geboren is lijkt veel op haar broer en Eye Catcher zelf. Ze is grootramig, mooie schuine schouder, hoogbenig en heeft voldoende lengte. Hopelijk groeit ze mooi uit.
 • 08 03 2017 - Ferrero met een mooie kur naar een 4e plaats tijdens het NK

  Ferrero met een mooie kur naar een 4e plaats tijdens het NK


  Jongstleden vrijdag waren de Nederlandse Kampioenschappen o.a. voor het ZZlicht. Aan deze kampioenschappen mocht de door ons gefokte Ferrero ook deelnemen. Na een goede proef mocht hij de finale kur ook rijden. Een hele mooie kur heeft Jennifer met hem gereden. Helaas plaatste 1 jurylid hem 6e waardoor het resultaat een toch zeer mooie 4e plaats opleverde. Binnenkort verwachten wij een halfbroer of halfzus van hem. Virginia (Olivi x Fruhling) is nl uitgerekend op 25 maart. Zij krijgt dus een volle zus of broer van Kristof die destijds op de veulenveiling in Asten is verkocht aan de fam. van Norel uit Wapenveld.
Nieuwsarchief

Missie

Ons doel is om goed bewegende paarden te fokken die gelijktijdig ook qua exterieur aan de moderne eisen van de fokkerij voldoen.
Wij zijn in het bezit van de merriestam:
Holst.1023 (Cimbria) en V-Obertje Jazz x Contango. (reservekampioen 3 jarigen op de C.K. Veghel 2005 en 6e op de NMK Ermelo)
Via Kerginia is de nafok met bekende paarden als Decor Just Royal Dancer; Virginia die een E.P.T.M.-test reed met 85 pnt voor de dressuur, waarvan een 17 als geschiktheid als dressuurpaard. Uit deze stam komen ook o.a. Cocktail Time; Patser; Cocktail TimeII.
De Cimbria stam heb ik via mijn vader, Coos Spierings uit Evertsoord, aangekocht. Diverse goed bewegende paarden heeft deze stam reeds voorgebracht en is ook nog eens zeer predikaatrijk.
V-Obertje hebben wij op de veulenveiling in Deurne aangekocht. Met haar hopen we een 2e merrielijn op te zetten.
Lees meer
zoek een paard van Fam. Verwegen-Spierings
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek