Contact

Naam:
Combinatie Dijk/Priemis
Adres:
Maatschappijwijk, 2a
PC / Woonplaats:
7738PS Witharen
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 24 04 2018 - veulens

  veulens


  Eind maart heeft onze merrie Holga (Cantos) een mooi bloederig hengstveulen gekregen van Chacoon Blue.
  Begin april is er nog een stoer hengstveulen geboren van Emir uit de merrie Jillz Solier (Carrera vdl).
 • 18 02 2018 - Eames Overijssels Kampioen Z springen

  Eames Overijssels Kampioen Z springen


  Michel is afgelopen vrijdag in Genemuiden Overijssels Kampioen geworden in het Z springen met Eames (Van Gogh) van de fam. Zomer uit IJhorst. In het M springen werd hij nog 7e met Hangover (Sam R) . Met deze beide paarden is hij geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen die 31 maart plaatsvinden in Ermelo.
 • 30 01 2018 - Eames wint Grote Prijs Oud Avereest

  Eames wint Grote Prijs Oud Avereest


  Afgelopen zondag heeft Michel met Eames (van Gogh) van de fam. Zomer uit IJhorst de Grote Prijs "Huiskamer van Avereest" gewonnen.
  Hij bleef in het pittige parcours als enige dubbel 0.
 • 21 01 2018 - Hamanta B Kringkampioen

  Hamanta B Kringkampioen


  Vorig weekend is Michel met Hamanta B (Dakar VLD) van Bert Brinkman Kringkampioen geworden in het M springen. Hiermee heeft hij zich geplaatst voor de Regiokampioenschappen. Tevens heeft hij zich met Hangover (Sam R) geplaatst hiervoor in het M springen.
  In het L springen werd hij 4e met Incanto VDL (Kannan) van de VDL-stud, met dit resultaat mag hij ook deelnemen aan de Regiokampioenschappen.
 • 05 11 2017 - Irco Dento eerste in Genemuiden

  Irco Dento eerste in Genemuiden


  Tijdens de springwedstrijd te Genemuiden heeft Joke het B springen gewonnen met Irco Dento (Cardento). In het Z springen reed Michel Eames (Van Gogh) naar een mooie 6e plaats.
 • 20 10 2017 - Ivar wint in Staphorst

  Ivar wint in Staphorst


  Gisteren heeft Joke met Ivar (Gaillard de la Pomme) de 1e prijs behaald in het B springen in Staphorst. Michel reed in het M springen Eames (Van Gogh) van de fam. Zomer uit IJhorst naar de 5e plaats.
 • 18 10 2017 - Eames en Ivar winnen in Beilen

  Eames en Ivar winnen in Beilen


  Afgelopen weekend hebben Michel en Joke deelgenomen aan de springwedstrijd in Beilen.
  In het M springen was de overwinning voor Michel en Eames (Van Gogh) van de fam. Zomer uit IJhorst in deze klasse sprongen Hangover (Sam R) en Hippy (Applaus) van Stal Hendrix ook 2 foutloze rondes wat nog goed was voor een volgprijs. Joke werd met Hachi (Cardento) nog 12e met 2 foutloze rondes. In het B springen won Joke de rubriek met Ivar (Gaillard de la Pomme).
 • 20 08 2017 - Hamanta B 10e op NK Jonge Paarden

  Hamanta B 10e op NK Jonge Paarden


  Gisteren is Hamanta B (Dakar VDL) van Bert Brinkman uit Nieuwleusen 10e geworden op het NK voor jonge springpaarden in Ermelo. Michel reed 3 goede foutloze ronden met haar. Met deze mooie prestatie staan ze 1e reserve voor het WK in Lanaken.
 • 06 08 2017 - Mooie prestaties op CSI Ommen

  Mooie prestaties op CSI Ommen


  Afgelopen dinsdag heeft Michel meegedaan op het prachtige concours CSI Ommen. Bij de 5-jarigen rubriek werd hij 5e met Hamanta B (Dakar VDL) van Bert Brinkman en 6e met Hippy (Applaus) van Stal Hendrix. In het M springen werd hij 11e met Eames (Van Gogh) van de fam. Zomer door 2 foutloze rondes.
 • 30 07 2017 - Hamanta B wint in Hoonhorst

  Hamanta B wint in Hoonhorst


  Vorig weekend heeft Michel met Hamanta B (Dakar VDL) van Bert Brinkman het M springen gewonnen in Hoonhorst, in deze klasse werd hij met Eames (Van Gogh) van Zomer-IJhorst 4e, Joke behaalde met Felix (Ukato) een 2e prijs in deze klasse.
  In Olst werd Joke met Ivar (Gaillard de la Pomme) 4e in het B springen. Michel behaalde met Hyazinthe (Dakar VDL) een 3e prijs in het L springen.
Nieuwsarchief

Missie

zoek een paard van Combinatie Dijk/Priemis
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek