Contact

Naam:
Sandra van den Broek
Adres:
PC / Woonplaats:
Ospel
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 04 05 2020 - Filly by Hermantico x F-One USA (Holst.stamm 7126)

  Filly by Hermantico x F-One USA (Holst.stamm 7126)


  Onze jonge merrie Kyara Rock van F-One USA heeft onlangs een prachtig bloedtype merrieveulen op de wereld gezet van opkomend talent Hermantico (Comme il Faut).
  Twee kwpn verrichtingkampioenen samengebracht in een topspring holsteinerstamm 7126.
  Kyara is o.a. een halfzus van onze favoriet Candlelight Z (Caretano) en de fantastische Dutch Blue (Chacco Blue).
 • 13 09 2016 - Topcombinatie verwacht van Vannan x Chacco Blue

  Topcombinatie verwacht van Vannan x Chacco Blue


  Onze Cupcake Z, de Limburgse vrijspringkampioene en reservekampioene vrijspringen op het Z-festival 2016 bij de 3-jarigen paarden, is drachtig van aanstormend talent Vannan.
  De Diamant De Semilly x Kannan zoon maakt veel indruk onder de Belgische ruiter Nick Vrins.
  Uiteraard is Cupcake voorbestemd om de sport straks in te gaan maar zal hopelijk eerst een mooi veulen ter wereld brengen in 2017.
  Ondertussen gaan we door met ons volgende talent; komend weekend wordt haar 1 jaar jongere broertje Cookie Crush Z (Caretino Gold x Candlelight Z) voorgesteld op de Zangersheide Hengstenkeuring tijdens het WK Jonge paarden in Lanaken.
 • 13 04 2016 - Nieuw talent geboren in top stamm 7126

  Nieuw talent geboren in top stamm 7126


  Op 5 april is Candlelight Z bevallen van een schitterend groot en bloederig merrieveulen. Heel erg blij met een extra opvolging voor ons super lijntje. De vader Chester Z sprong GP 1.60m en moeder Candlelight Z 1.40m. Beide ouders liepen in dezelfde jaargangen op het WK Lanaken als jonge paarden en wonnen vele proeven in hun sportcarriere.
 • 29 03 2016 - Cupcake Z (Chacco Blue) wint finale vrijspringen Limburg

  Cupcake Z (Chacco Blue) wint finale vrijspringen Limburg


  Op vrijdagavond 25 maart heeft onze merrie Cupcake Z de finale gewonnen van het Open Limburgs Kampioenschap Vrijspringen 2016 de Van Eekeren Springcompetitie in Panningen ! Deze 3-jarige Chacco Blue merrie gefokt uit onze oogappel Candlelight Z won op afstand met prachtige punten.
  De jury bestaande uit Joris van Helmond en Robbert Ehrens gaf als commentaar dat het paard snelle reflexen heeft, een heel goed lichaamsgebruik en de sprong van achteren goed afmaakt, toont veel kwaliteit op de sprong en is een zeer sportief paard voor de toekomst ! Voor galop 7,3 voor reflexen 8,5 voor techniek 8,5 voor vermogen 8,3 en voor algemene indruk 8,5.
  Cupcake is voor 3/4 verwant aan Dutch Blue die in sept.2015 op het WK in Lanaken 5de werd in de finale voor 7-jarigen.
 • 21 09 2015 - Dutch Blue 5de op het WK Lanaken 7-jarigen !

  Dutch Blue 5de op het WK Lanaken 7-jarigen !


  Fantastische nulronden heeft Dutch Blue (Chacco Blue) laten zien met zijn amazone Mischa Everse. Een 5de prijs in de finale van een uiterst moeilijke proef van 1.45m hoog. In de voorronden deden maar liefst 210 combinaties mee.
  Een heel mooi succes voor Stal Everse die sinds afgelopen winter eigenaar is van dit geweldige paard. En wij zo super trots dit paard vanaf vijf maanden oud hebben mogen begeleiden naar een mooie carriere! En daar zit nog meer in.
  Wij hebben nieuwe jonge familieleden van Dutch klaarstaan die net zo talentvol lijken. Aan de slag ermee.
 • 28 07 2015 - Candlelight Z drachtig van Chester Z

  Candlelight Z drachtig van Chester Z


  Na een tweede controle scan is onze Candlelight Z reeds bijna 3 maanden drachtig van Chester Z (Calvaro Z) , die onder Matthijs van Asten GP liep.
  Dit jaar hebben we helaas geen veulen van haar gehad maar zijn blij dat het nu gelijk gelukt is. We denken dat Chester een goede combi is met die snelle scherpe Candlelight die vele proeven in haar carriere wist te winnen.
  We verwachten het veulen rond 1 april 2016.
 • 20 04 2014 - Chique en groot hengstveulen van Caretino Gold

  Chique en groot hengstveulen van Caretino Gold


  Candlelight Z heeft gisteravond laat het leven geschonken aan een groot en knap hengstveulen. Hij heeft superlange benen en is net als moeder heel donkerbruin. Hij lijkt ook veel weg te hebben van zijn vader. Candlelight staat op kraamstal De Bemi Hoeve en zij hebben de merrie en de geboorte uitstekend begeleid.
 • 14 03 2014 - Dutch Blue v.Chacco Blue 2de bij 6-jarigen in Asten

  Dutch Blue v.Chacco Blue 2de bij 6-jarigen in Asten


  Onze extreem voorzichtige en vermogende Dutch Blue is vandaag 2de geworden bij de 6-jarigen op het NCHA Asten! Samen met zijn ruiter heeft hij zich geplaatst tussen bekende snelheidsduivels. Keer op keer bewijst hij zich met zijn meer dan bovengemiddelde prestatiegenen uit holsteinerstamm 7126.
 • 29 12 2013 - Dragend van Caretino Gold

  Dragend van Caretino Gold


  Half april verwacht Candlelight Z een veulen van de hengst Caretino Gold. Wij zijn zeer benieuwd naar deze combinatie waar we het fantastische Caretino bloed extra verankeren.
 • 29 12 2013 - Dutch Blue wint strijd der vijfjarigen in Asten

  Dutch Blue wint strijd der vijfjarigen in Asten


  Weer eens bewees Dutch (Chacco Blue) zijn fantastische springkwaliteiten in de ring. In een overvolle barrage was hij met zijn atletische sprongen en gallopade ook nog eens supersnel en trok deze keer met Geert van Asten de winst naar zich toe waar hij al vaker dichtbij zat. De helft van de vijfjarigen was in de eerste ronde foutloos en in de barrage moest er dus voor gereden worden maar dat bleek geen enkel probleem voor dit supertalentvolle paard! Onlangs hebben wij ook zijn jongere broertje v.Numero Uno geboren in 2013 aangeschaft. Deze springgenen stellen nooit teleur.
Nieuwsarchief

Missie

zoek een paard van Sandra van den Broek
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek