Contact

DBFS Member
Naam:
Jeroen & Astrid Bakker
Adres:
Heetenseweg 5
PC / Woonplaats:
8102 PE Raalte
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 12 12 2019 - Dwivoli van de Groote Kamps naar Houtzager

  Dwivoli van de Groote Kamps naar Houtzager


  Met het oog op de toekomst is Dwivoli van de Groote Kamps (Denzel van 't Meulenhof x RovenXX x Damiro) verkocht aan Marc Houtzager. Dwivoli is een dochter van Wievoli, het halfzusje van de GP hengst Presley Boy (Concorde x Damiro). Wievoli heeft 1.40 gelopen. Dwivoli zelf behoorde tot de 10 beste IBOP springmerries van 2017. Wij hebben hoge verwachtingen van Dwivoli en zijn erg blij met haar overgang naar Marc Houtzager. Wij wensen Marc veel succes bij haar verdere opleiding en zien uit naar mooie prestaties.
 • 16 01 2018 - Dwivoli van de Groote Kamps bij beste 10 van 2017

  Dwivoli van de Groote Kamps bij beste 10 van 2017


  Dwivoli van de Groote Kamps (ster) scoorde tijdens de laatste IBOP van 2017 in Tolbert 82,5 punt. Daarmee behoort zij tot de 10 best presterende IBOP springmerries van 2017. Dwivoli is een dochter van Denzel van 't Meulenhof uit de halfbloed merrie Wievoli (sport (spr.) ster) (Roven XX x Damiro x Amor) die zelf 1.40 heeft gelopen. Wievoli is de halfzus van het GP paard Presley Boy (Concorde x Damiro). Deze hengst werd in juli 2010 door de hippische federatie van Saoudi Arabie voor $6.000.000,= gekocht van Jaime Azcarraga. Onder Khaled Al Eid won hij al snel de vijfsterren Grote Prijs van Gijon en finishte hij individueel als twaalfde op de Wereldruiterspelen in Kentucky.
  Dwivoli van de Groote Kamps zal de komende jaren geleidelijk worden voorbereid op de sport. Wij hebben grote verwachtingen van haar.
 • 15 10 2017 - Grasina van de Groote Kamps naar België

  Grasina van de Groote Kamps naar België


  Grasina van de Groote Kamps (Corland x Indoctro x Notaris) is na haar debuut op CSI Salland, waarin zij met Berber Dijkman een 1e, 2e en 5e plaats behaalde verhuisd naar België. 
  Grasina is de halfzus van de KWPN goedgekeurde hengst Idrigill ( v. Kannan) en de kampioen van Overijssel 2017 bij de springmerries, Niosina van de Groote Kamps (v. Nabab de Rêve). Met haar 6 jaar zal zij verder worden opgeleid en zal zij volgend jaar worden uitgebracht bij de 7 jarigen in de International Youngster Tour. Wij hopen nog veel van haar te horen. 

 • 03 12 2016 - Gweedore van de Groote Kamps naar Suus Kuyten

  Gweedore van de Groote Kamps naar Suus Kuyten


  Gweedore van de Groote Kamps, de 4 jarige zoon van Glasgow van 't Merelsnest uit Carina, elite sport (Corland x Purioso x Nimmerdor) gaat naar de internationale springruiter Suus Kuyten.
  Onlangs won Gweedore onder Frank Buitenhuis de 4-jarige GMB wedstrijd te Laag-Soeren. Gweedore komt uit de sport- en predicaatrijke Sina-stam. Het halfzusje van zijn moeder is Nerina, elite sport (Amaretto D I x Purioso) waarmee Jur Vrieling op GP niveau uitkwam en vele successen heeft geboekt.
  Wij wensen Suus veel succes.
 • 06 11 2016 - Gweedore van de Groote Kamps 1e GMB 4-jarigen rubriek Laag-Soeren

  Gweedore van de Groote Kamps 1e GMB 4-jarigen rubriek Laag-Soeren


  Gweedore van de Groote Kamps, Glasgow van 't Merelsnest uit Carina (elite sport springen), Corland x Purioso x Nimmerdor eindigde als 1e bij de 4-jarigen GMB competitie in Laag-Soeren. Een 9,0 voor techniek en vermogen en 8,3 voor het gaan tussen de hindernissen. Een beloftevolle prestatie met dank aan onze stalruiter Frank Buitenhuis
 • 21 05 2016 - Glasgow vt Merelsnest nakomelingen vallen op door rijdbaarheid en vermogen

  Glasgow vt Merelsnest nakomelingen vallen op door rijdbaarheid en vermogen


  De beide Glasgow van 't Merelsnest nakomelingen Gwerina van de Groote Kamps en Gweedore van de Groote Kamps uit Carina (elite, sport springen) Corland x Purioso x Nimmerdor en telgen uit de Sina stam zijn in de BWG jonge paarden competitie respectievelijk 6e en 8e geworden. De 5 jarige merrie en 4 jarige ruin vallen op door rijdbaarheid en vermogen.
 • 15 05 2016 - Kannan zoon van halfzuster Presley Boy

  Kannan zoon van halfzuster Presley Boy


  5 Jaar hebben we erop gewacht, maar het was de moeite waard. Zondag is een Kannan hengstveulen geboren van de bloedgemaakte halfzuster van Presley Boy.
  Kerngezond, sterk, grootramig, lichtvoetig en met een speciaal koppie.
Nieuwsarchief

Missie

Stal de Groote Kamps stelt zich ten doel op bescheiden wijze kwaliteitspaarden te fokken met respect voor paard en natuur. Wij "Kiezen voor de Toekomst" en maken daarbij gebruik van bewezen merrielijnen (20 en 153), aangepaard met bewezen hengsten waarbij sport in zowel de moederlijn als de vaderlijn belangrijk is.
Alle veulens worden in eigen regie opgefokt en in een rustig en zorgvuldig tempo voorbereid voor de sport. Topsportpaarden in harmonie met ruiter, fokker en maatschappij is ons uiteindelijke doel! Lees meer
zoek een paard van Jeroen & Astrid Bakker
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek