Contact

DBFS Member
Naam:
Stal Klaver
Adres:
Omloop 17
PC / Woonplaats:
1871 AS Schoorl
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 08 07 2020 - Nieuw geboren zwart merrieveulen van Big Stars Boy KB Z uit de moederlijn van Tinka's Boy

  Nieuw geboren zwart merrieveulen van Big Stars Boy KB Z uit de moederlijn van Tinka's Boy


  Nieuw zwart merrieveulen geboren 4 juli 2020 van de merrie Affair en de Z hengst Big Stars Boy KB Z x Tygo x Lux x Zeus uit de moederlijn van Tinka,s Boy meer info en video te vinden op de website van Stal Klaver http://www.stalklaver.nl
 • 17 05 2020 - Big Star Jr KZ nr 1 Hippomundu Power Ranking leeftijd categorie 8-12 jaar

  Big Star Jr KZ nr 1 Hippomundu Power Ranking leeftijd categorie 8-12 jaar


  Er bestaan verschillende manieren om de invloed van een dekhengst te berekenen: prijzengeld van alle nakomelingen, gemiddelde prijzengeld van de nakomelingen, winstpercentage van de nakomelingen, … Hippomundo lanceert de Hippomundo Power Value waarin het niveau van alle nakomelingen wordt berekend.
  In de leeftijd categorie van 8 -12 jaar scoort de door Cees Klaver gefokte hengst Big Star Jr K Z ( Big Star x Krista), met een minimum van 25 nakomelingen in de leeftijd van 5-8 jaar, de beste internationale resultaten de eerste plaats. Overzicht en meer info over Big Star Jr KZ ook te vinden op de website www.stalklaver.nl
 • 28 03 2020 - Video’s Big Star en Taloubet Z finale showjumping Olympische Spelen Rio 2016.

  Video’s Big Star en Taloubet Z finale showjumping Olympische Spelen Rio 2016.


  De Olympische Spelen gaan dit jaar niet door, maar met een terugblik naar de finale van de Olympische Spelen Rio 2016 blijft het genieten, van mooie Show jumping sport met video’s van Big Star en Taloubet. Cees Klaver was er bij en dacht dat de fantastische springende Taloubet de meeste kans maakte, maar misschien door zijn barrage om het brons van het landenteam van Duitsland lukte dat niet. Peter v Pinxteren twitterde in Rio 2016: Gaat het 4 jaar na Londen dan alsnog gebeuren? Nick Skelton en Big Star blijven als eerste dubbel nul en zijn kanshebber in event. barrage.De zevende Olympische Spelen van Nick Skelton (58) hebben verdiend de individuele gouden plak opgeleverd, na eerder 4 jaar terug in London (link naar 2012) de gouden plak met het landenteam van Engeland te hebben gewonnen, met het beste paard wat hij ooit heeft bereden.
 • 23 02 2020 - Big Stars Boy KB Z (Big Star x Asca goedgekeurd voor Zangersheide

  Big Stars Boy KB Z (Big Star x Asca goedgekeurd voor Zangersheide


  Onder de deskundige ogen van de juryleden Luc Tilleman uit België, Eric Levallois uit Frankrijk en Heinz Meyer uit Duitsland, werd Big Stars Boy KB Z toegelaten tot de dekdienst van het Zangersheide stamboek. Big Stars Boy KB Z is een grote donkere vos hengst, zoon van de ook door Cees Klaver gefokte Olympische kampioen Big Star en de Asca Z merrie Annouk van t Goor Z, die in haar directe moederlijn de spring genen heeft van 8 I.S.J. Grand Prix Level 1,60 m Springen.

  De 1 mei 2017 in t Veld geboren Big Stars Boy KB Z, is door Cees Klaver op 2 jarige leeftijd goedgekeurd voor de dekdienst van zijn eigen merries en verwacht 6 veulens vanaf juli 2020. Commentaar van Cees over: “Big Stars Boy KB Z , een hengst met heel veel atletisch vermogen, springt makkelijk, taxeert goed, en heeft een fantastische instelling.” Lees verder en video opname van dag 1 en dag 2 Zangersheide hengstenkeuring : https://www.horsevideo.nl/dekhengsten/big-stars-boy-kb-z/
 • 24 12 2019 - Cees Klaver koopt Nashua Z ( (Nabab de Reve x Cruising x Voltaire) van fokker Harm Hoekstra

  Cees Klaver koopt Nashua Z ( (Nabab de Reve x Cruising x Voltaire) van fokker Harm Hoekstra


  Cees Klaver heeft de hengst Nashua Z( 2012) (Nabab de Reve x Cruising x Voltaire) van fokker Harm Hoekstra gekocht . Moeder ORASHI (Cruisley) heeft 1,60 gesprongen met Jeroen Dubbeldam en is de halfzuster van de hengst President GFE ( v. Clinton x Voltaire) gekeurd voor BWP die op jonge leeftijd is verkocht aan Prinses Haya van Jordanië. Cees zal Nashua Z inzetten voor zijn fokkerij; meer info onder het kopje dekhengsten op de website of deze link: https://www.horsevideo.nl/nashua-z/
 • 10 11 2019 - High Big Andi K – Berry Wagenaar – Lisse 9 november 2019 – Selectiewedstrijd Jumping Amsterdam 2020

  High Big Andi K – Berry Wagenaar – Lisse 9 november 2019 – Selectiewedstrijd Jumping Amsterdam 2020


  De 7 jarige vos hengst High Big Andi K (Big Star Jr KZ x Andiamo x Alme) onder het zadel van Berry Wagenaar, gekwalificeerd voor de Basisspringsport, klasse Z, op donderdag 23 januari 2020 Jumping Amsterdam. Voor de basisspringruiters zijn er in de ‘wijde’ omtrek van Amsterdam selectiewedstrijden. Per wedstrijd krijgen de beste drie combinaties per klasse een startbewijs voor Jumping Amsterdam. De grote fokhengst van Cees Klaver heeft met Berry niet te dol gereden en finishte bij de beste 3 combinaties klasse Z.
  Meer info en video High Big Andi K te vinden op de website: http://www.stalklaver.nl
 • 10 01 2019 - De in Schoorl geboren hengst Jaloubet K (v. Baloubet de Rouet x Krista) goedgekeurd voor dekdienst in Holstein

  De in Schoorl geboren hengst Jaloubet K (v. Baloubet de Rouet x Krista) goedgekeurd voor dekdienst in Holstein


  Op de januari keuring in Holstein zijn vier hengsten van Nederlandse eigenaren via het ‘Zuchtversuch’ goedgekeurd voor de Holsteiner dekdienst. Het gaat drie hengsten van de VDL Stud: de reservekampioen van Oldenburg-International For Treasure VDL (v. For Pleasure), de in Hannover geprimeerde For Friendship VDL (v. For Pleasure) en de Cees Klaver gefokte Zangersheide goedgekeurde Jaloubet K VDL (v. Balou du Rouet). Team Nijhof kreeg Grandorado TN (v. Eldorado van de Zeshoek) goedgekeurd.

  De VDL Stud maakte dit najaar op de Duitse hengstenkeuringen goede sier met twee nakomelingen van de nummer 1 van de HorseTelex Results Wereldranking, For Pleasure. In Hannover met For Friendship VDL (mv. Stakkato Gold) en in Oldenburg met For Treasure VDL (mv. Carthago), die het reservelint kreeg omgehangen, maar in de ogen van velen de kampioen had moeten zijn. De in 2017 voor Zangersheide goedgekeurde Jaloubet K (Baloubet du Rouet x Krista moeder van 4 goedgekeurde zonen Taloubet Z; Big Star JR KZ en Nadal Hero ) sloot eind vorig jaar zijn 50-dagentest in Neustadt-Dosse met een 8,08 af.
 • 09 12 2018 - Michael Greeve met Big Star JR KZ winnen weer de Sentower Park Grand Prix

  Michael Greeve met Big Star JR KZ winnen weer de Sentower Park Grand Prix


  Na eerdere overwinningen dit jaar in april Kronenberg, augustus te Ommen en ook al eerder november Sentower Park te Opglabbeek was dit de vierde overwinning voor Big Star JR KZ.
  79 Deelnemers streden om de ereplaatsen, na de 1e omloop bleven er 16 deelnemers over voor de barrage met 9 hindernissen in het 330 m lange parcours.
  Na een spannende barrage klonk het Wilhelmus voor Michael Greeve die als laatste starter in de snelste tijd 41,20 sec finiste met de door Cees Klaver gefokte zoon van Big Star
  De Amerikaan Michael Hughes volgde als runner-up aan boord van zijn Belgische warmbloedruin, Jackson vd Bisschop (Flipper d’Elle). Hughes hield ook de tijd in minder dan 42 seconden. Ellen Whitaker uit Groot-Brittannië rondde het podium af in het zadel van haar 9-jarige Jack van ‘t Kattenheye (Diabeau).
  1. Michael Greeve -Big Star Jr KZ
  2. Michael Hughes – Jackson vd Bisschop
  3. Ellen Whitaker – Jack Van ‘t Kattenheye.
  Meer nieuws te vinden op de website.
 • 10 11 2018 - Big Star Jr KZ – Michael Greeve winnen na spannende barrage CSI 3* 1,50 m Opglabbeek

  Big Star Jr KZ – Michael Greeve winnen na spannende barrage CSI 3* 1,50 m Opglabbeek


  In de 1,50m-hoge Grand Prixkwalificatie van Opglabbeek in het Sentower Park wist Michael Greeve vanavond eerste te worden met Big Star Jr KZ (Big Star). Het duo raasde naar de finish in 34,02 seconden, een miniscule 0,01 seconde sneller dan de Belg Pieter Clemens en Silberrose (Stakkato Gold). De Fransman Gregory Cottard kon met Urhelia Lutterbach (Helios de la Cour) de derde plaats in de wacht slepen in 34,09 seconden.
  Lisa Nooren greep in het zadel van VDL Groep Centora de Wallyro (Dobel’s Cento) plaats vier. In 34,16 seconden was ze nog geen kwart seconde sneller dan landgenoot Patrick Lemmen en Eline Maria M (Diamant de Semilly).

  Frank Schuttert kon met Blind Date 31 (Sandro Boy) een mooie negende plaats pakken. Stefanie van den Brink en Van Schijndel’s Belle (Caspar) eindigden bovendien nog in de prijzen op plaats 15. video van de winnende barrage te vinden op de website van Stal Klaver bron: Equnews
 • 04 08 2018 - Big Star Jr Kz (v. Big Star) wint met Michael Greeve CSI 4* Nijwa Trophy Big Tour.

  Big Star Jr Kz (v. Big Star) wint met Michael Greeve CSI 4* Nijwa Trophy Big Tour.


  Michael Greeve won zojuist met de ook door Cees Klaver gefokte hengst Big Star Jr KZ ( v. Big Star) de 1,50 m Nijwa Trophy Big Tour in Ommen direct op tijd, in de snelle tijd van 66.09 sec.  De halfbroer van Taloubet Z  bleef ruim één seconde voor op Sanne Thijsen en Expert (Tangelo vd Zuuthoeve). Michael heeft Big Star Jr KZ als jong paard  onder het zadel gekregen van Cees, die trots langs de kant stond te kijken. Michael over Big Star Jr KZ: "Alles valt nu op zijn plek, hij ontwikkeld zich super goed en heeft een top instelling.  Big Star Junior is gewoon een goed paard en van nature heel snel. Hij is nu negen jaar en ik denk dat er nog veel meer in zit."
  Meer info over Big Star Jr KZ, zijn vader Big Star en halfbroer Taloubet Z te vinden op de website van stal klaver
Nieuwsarchief

Missie

Een springpaard fokken dat op het allerhoogste niveau kan mee draaien en dan praat ik echt over topniveau. Het draait allemaal om de prestatie. Het allerbelangrijkste is dat ze willen,elastisch zijn en vermogen hebben. Om dit doel te bereiken probeer je iedere keer weer de juiste sportgenen bij elkaar te brengen. Goede merries uit bewezen stammen dekken met hengsten die bewezen hebben te kunnen presteren. Het resultaat : Taloubet - Big Star en zijn zoon Big Star Junior. Voor alle inlichtingen bel met Cees Klaver telefoon +31651446161----------------------------------------------------------A jumping horse breeding at the highest level that can run along and I talk about really top level. It's all about performance. The most important thing is that they want, elastic and power. To achieve this goal every time you try the sport right genes together. Good mares with stallions from proven tribal decks that have been proven to perform. The result: Taloubet - Big Star -en and his son Big Star Junior. For all inquiries call Cees Klaver phone +31651446161 Lees meer
zoek een paard van Stal Klaver
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek