Contact

DBFS Member
Naam:
H.J. Kloosterboer
Adres:
Stokvisweg 13
PC / Woonplaats:
8111 RS Heeten
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 19 11 2018 - beide paarden naar de finale van de GMB competitie

  beide paarden naar de finale van de GMB competitie


  zowel de 4-jarige merrie Jary-Else ( El Primero x Rash R ) als de 5-jarige ruin Indicator ( Q Breitling x Rash R ) hebben zich geplaatst voor de finale van de GMB competitie . De finale is in Vragender op 30 november en 1 december. Beide paarden worden gereden door Frank Buitenhuis. • 04 11 2018 - Jary-Else v El Primero x Rash behaalde 3 x 8,5 in de GMB competitie voor 4-jarige springpaarden

  Jary-Else v El Primero x Rash behaalde 3 x 8,5 in de GMB competitie voor 4-jarige springpaarden


  De 4 jarige merrie Jary-Else ( El Primero x Rash R ) behaalde in Laag - Soeren een fraaie 3e plaats in een sterk deelnemersveld met 85 springpaarden.
  Jary-Else komt uit de ster, sport merrie Arliëlse (v Rash R). In der verdere afstamming zien we de sport, prestatiemerrie Parliëlse (v Fedor) en de ster,preferente, prestatiemerrie Karliëlse (v Equador )
 • 13 06 2018 - Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) elite en dragend gescand

  Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) elite en dragend gescand


  De 6-jarige merrie heeft het predicaat elite behaald, zij was reeds ster, sport en prok gekeurd. Ze is drachtig gescand van de veel belovende 6-jarige Zangersheide hengst Brunetti ( Balous Bellini x Arpeggio )
 • 21 03 2018 - Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) ster verklaard

  Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) ster verklaard


  De prok, sportmerrie Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) heeft nu ook het ster predicaat behaald. Zij zal nu ingezet gaan worden voor de fokkerij.
 • 25 02 2018 - Huxley-Else (Q Breitling LS x Fedor ) sportmerrie

  Huxley-Else (Q Breitling LS x Fedor ) sportmerrie


  De 6-jarige merrie Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) behaalde in Nunspeet direct 2 winstpunten in haar eerste ZZ parcours. Zij komt daarmee in aanmerking voor het sportpredikaat. Zij is een nakomeling van de sport-prestatie merrie Parliëlse ( Fedor x Equador )
 • 19 12 2017 - Huxley-Else ( Q Breitlingx Fedor) naar GMB finale in Drachten

  Huxley-Else ( Q Breitlingx Fedor) naar GMB finale in Drachten


  De 5-jarige merrie Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) heeft zich, net als vorig jaar, geplaatst voor de finale wedstrijd van de GMB competitie.De wedstrijd is op vrijdag 19 januari in Drachten.
 • 16 06 2017 - elite merrie Fury-Else wint 1.40 m

  elite merrie Fury-Else wint 1.40 m


  Frank Buitenhuis en Fury-Else (v. Zavall VDL x Hemmingway x Equador) zetten de goede lijn voort, na het eerste winstpunt in Haakbergen werd het 1.40 m in Olst gewonnen.
  Fury-Else stamt af van de ster/sport/prestatie/preferente merrie Ruby-Else (V Hemmingway). De 4 oudste nakomelingen van Ruby-Else springen nu 1.40 m of hoger. Fury-Else is gedekt en zal ingezet worden voor de fokkerij.
 • 13 05 2017 - Fury-Else wint wederom Z/ZZ

  Fury-Else wint wederom Z/ZZ


  Frank Buitenhuis en Fury-Else (v. Zavall VDL) zetten de goede lijn voort en wisten na de winst in Ruurlo ook het Z/ZZ in Olst te winnen.
  Fury-Else stamt af van de ster/sport/prestatie/preferente merrie Ruby-Else (V Hemmingway). De 3 oudste nakomelingen van Ruby-Else springen 1.40 m of hoger. Het is de bedoeling dat Fury-Else ook in het 1.40 m uitgebracht zal gaan worden en daarna ingezet zal worden voor de fokkerij.
 • 11 05 2017 - Maddock ( Cohinoor VDL x Tangelo van de Zuuthoeve ) geselecteerd voor veulenveiling Dronten

  Maddock ( Cohinoor VDL x Tangelo van de Zuuthoeve ) geselecteerd voor veulenveiling Dronten


  Ons hengstveulen van Cohinoor VDL x Durby-Else ( Tangelo van de Zuuthoeve ) is geselecteerd voor de veulenveiling van Dronten.
  Durby_Else sprong op 7- jarige leeftijd op 1.40 m niveau en werd daarna ingezet voor de fokkerij. Durby-Else is een ster,sport merrie met een DOC-certificaat. Zij stamt af van de goed fokkende ster/sport/prestatie/preferente merrie Ruby-Else v. Hemmingway. Ruby-Else bracht reeds meerdere 1.40 m paarden en de op internationaal 1.45 m niveau springende ruin Cicero v Tygo. Maddock is het tweede veulen van Durby-Else.
  De overgrootmoeder van Maddock is de ster/ prestatiemerrie Karliëlse v Equador
 • 07 05 2017 - Fury-Else wint Z/ZZ in Ruurlo

  Fury-Else wint Z/ZZ in Ruurlo


  Frank Buitenhuis en Fury-Else pakken de draad direct weer goed op met een overwinning in het Z/ZZ op het CH van Ruurlo.
  Het was de eerste wedstrijd na de gedwongen onderbreking i.v.m. de armbreuk van Frank.
Nieuwsarchief

Missie

goed springpaard fokken, dat fijn te rijden is Lees meer
zoek een paard van H.J. Kloosterboer
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek