Contact

DBFS Member
Naam:
H.J. Kloosterboer
Adres:
Stokvisweg 13
PC / Woonplaats:
8111 RS Heeten
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:
Website

Nieuws

 • 18 04 2019 - 6-jarige Indicator ( Q Breitling x Rash R ) winnaar klasse Z

  6-jarige Indicator ( Q Breitling x Rash R ) winnaar klasse Z


  De 6-jarige ruin Indicator (Q Breitling x Rash R ) won het Z-springen in Olst.. De moeder van Indicator Arlie-Else is een ster sport merrie en verkocht naar Italië.
  Indicator is als 4-jarige in de BB gestart en wordt opgeleid door Frank Buitenhuis uit Holten. Indicator heeft in alle klassen aansprekende resultaten behaald.
 • 19 11 2018 - beide paarden naar de finale van de GMB competitie

  beide paarden naar de finale van de GMB competitie


  zowel de 4-jarige merrie Jary-Else ( El Primero x Rash R ) als de 5-jarige ruin Indicator ( Q Breitling x Rash R ) hebben zich geplaatst voor de finale van de GMB competitie . De finale is in Vragender op 30 november en 1 december. Beide paarden worden gereden door Frank Buitenhuis. • 04 11 2018 - Jary-Else v El Primero x Rash behaalde 3 x 8,5 in de GMB competitie voor 4-jarige springpaarden

  Jary-Else v El Primero x Rash behaalde 3 x 8,5 in de GMB competitie voor 4-jarige springpaarden


  De 4 jarige merrie Jary-Else ( El Primero x Rash R ) behaalde in Laag - Soeren een fraaie 3e plaats in een sterk deelnemersveld met 85 springpaarden.
  Jary-Else komt uit de ster, sport merrie Arliëlse (v Rash R). In der verdere afstamming zien we de sport, prestatiemerrie Parliëlse (v Fedor) en de ster,preferente, prestatiemerrie Karliëlse (v Equador )
 • 13 06 2018 - Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) elite en dragend gescand

  Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) elite en dragend gescand


  De 6-jarige merrie heeft het predicaat elite behaald, zij was reeds ster, sport en prok gekeurd. Ze is drachtig gescand van de veel belovende 6-jarige Zangersheide hengst Brunetti ( Balous Bellini x Arpeggio )
 • 21 03 2018 - Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) ster verklaard

  Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) ster verklaard


  De prok, sportmerrie Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) heeft nu ook het ster predicaat behaald. Zij zal nu ingezet gaan worden voor de fokkerij.
 • 25 02 2018 - Huxley-Else (Q Breitling LS x Fedor ) sportmerrie

  Huxley-Else (Q Breitling LS x Fedor ) sportmerrie


  De 6-jarige merrie Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) behaalde in Nunspeet direct 2 winstpunten in haar eerste ZZ parcours. Zij komt daarmee in aanmerking voor het sportpredikaat. Zij is een nakomeling van de sport-prestatie merrie Parliëlse ( Fedor x Equador )
 • 19 12 2017 - Huxley-Else ( Q Breitlingx Fedor) naar GMB finale in Drachten

  Huxley-Else ( Q Breitlingx Fedor) naar GMB finale in Drachten


  De 5-jarige merrie Huxley-Else ( Q Breitling x Fedor ) heeft zich, net als vorig jaar, geplaatst voor de finale wedstrijd van de GMB competitie.De wedstrijd is op vrijdag 19 januari in Drachten.
 • 16 06 2017 - elite merrie Fury-Else wint 1.40 m

  elite merrie Fury-Else wint 1.40 m


  Frank Buitenhuis en Fury-Else (v. Zavall VDL x Hemmingway x Equador) zetten de goede lijn voort, na het eerste winstpunt in Haakbergen werd het 1.40 m in Olst gewonnen.
  Fury-Else stamt af van de ster/sport/prestatie/preferente merrie Ruby-Else (V Hemmingway). De 4 oudste nakomelingen van Ruby-Else springen nu 1.40 m of hoger. Fury-Else is gedekt en zal ingezet worden voor de fokkerij.
 • 13 05 2017 - Fury-Else wint wederom Z/ZZ

  Fury-Else wint wederom Z/ZZ


  Frank Buitenhuis en Fury-Else (v. Zavall VDL) zetten de goede lijn voort en wisten na de winst in Ruurlo ook het Z/ZZ in Olst te winnen.
  Fury-Else stamt af van de ster/sport/prestatie/preferente merrie Ruby-Else (V Hemmingway). De 3 oudste nakomelingen van Ruby-Else springen 1.40 m of hoger. Het is de bedoeling dat Fury-Else ook in het 1.40 m uitgebracht zal gaan worden en daarna ingezet zal worden voor de fokkerij.
 • 11 05 2017 - Maddock ( Cohinoor VDL x Tangelo van de Zuuthoeve ) geselecteerd voor veulenveiling Dronten

  Maddock ( Cohinoor VDL x Tangelo van de Zuuthoeve ) geselecteerd voor veulenveiling Dronten


  Ons hengstveulen van Cohinoor VDL x Durby-Else ( Tangelo van de Zuuthoeve ) is geselecteerd voor de veulenveiling van Dronten.
  Durby_Else sprong op 7- jarige leeftijd op 1.40 m niveau en werd daarna ingezet voor de fokkerij. Durby-Else is een ster,sport merrie met een DOC-certificaat. Zij stamt af van de goed fokkende ster/sport/prestatie/preferente merrie Ruby-Else v. Hemmingway. Ruby-Else bracht reeds meerdere 1.40 m paarden en de op internationaal 1.45 m niveau springende ruin Cicero v Tygo. Maddock is het tweede veulen van Durby-Else.
  De overgrootmoeder van Maddock is de ster/ prestatiemerrie Karliëlse v Equador
Nieuwsarchief

Missie

goed springpaard fokken, dat fijn te rijden is Lees meer
zoek een paard van H.J. Kloosterboer
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek