Contact

Naam:
Stoeterij Duyselshof bv
Adres:
Landrop 6
PC / Woonplaats:
5528 NB Hoogeloon
Land:
Netherlands
Telefoonnummer:

Nieuws

 • 17 04 2018 - Eerste 4 veulens geboren bij Stoeterij Duyselshof!

  Eerste 4 veulens geboren bij Stoeterij Duyselshof!


  Inmiddels zijn de eerste 4 veulens van 2018 geboren bij Stoeterij Duyselshof. Er werden eerst 3 hengsten geboren, maar VDL Groep Evita heeft onlangs een dochter gekregen.

  Op 16 maart is het eerste veulen, een hengstveulen van Berlin uit de merrie VDL Groep Glory geboren. Dit veulen heeft de naam VDL Groep Nemo gekregen.
  Op 26 maart kwam het hengstveulen VDL Groep Napoleon ter wereld. Dit is een zoon van Berlin uit de merrie VDL Groep Tattoo.
  De derde geboorte betrof VDL Groep Navaro, een hengstveulen van Verdi uit VDL Groep Dargita.
  Op 7 april schonk VDL Groep Evita het leven aan het eerste merrieveulen van dit jaar, een dochter van Berlin. Zij heeft de naam VDL Groep Nirvana gekregen.
  We zijn erg blij met dit begin van veulenseizoen 2018!
 • 14 08 2017 - Internationaal debuut VDL Groep Falco succesvol!

  Internationaal debuut VDL Groep Falco succesvol!


  VDL Groep Falco (v. Clearway - m. VDL Groep Marico) heeft afgelopen weekend tijdens LGCT Valkenswaard zijn internationale debuut gemaakt. Deze 7-jarige ruin is een voorbeeld van datgene wat Stoeterij Duyselshof nastreeft: het fokken van internationale springpaarden.
  Na zijn opleiding in de basissport was Falco toe aan een volgende stap in zijn carrière. Leopold van Asten heeft hem op CSI Valkenswaard uitgebracht in de proeven voor Jonge Paarden. Met 2 foutloze parcoursen plaatste hij zich voor de Finale. Daarin kreeg hij weliswaar een springfout, maar al met al toch een geslaagd internationaal debuut voor dit fokproduct van Stoeterij Duyselshof.
 • 06 05 2017 - Stoeterij Duyselshof succesvol in Hendrix competitie!

  Stoeterij Duyselshof succesvol in Hendrix competitie!


  De jonge fokproducten van Stoeterij Duyselshof hadden een succesvolle dag in Koningsbosch, waar de eerste wedstrijd in het kader van de Stal Hendrix KWPN Limburg competitie 2017 werd verreden.

  In de ochtend werd de competitie voor de 4-jarigen verreden. Hierin ging Joep van der Kampen van start met VDL Groep Inca (v. Clinton I - m. VDL Groep Emily). Zij werden gewaardeerd met een 8,1 en een 8,3 en eindigden daarmee op de derde plaats. Patrick Alkema reed VDL Groep Icoon Z (v. VDL Groep Cassanova Z - m. VDL Groep Ebony) naar een score van 8 en 8,1 punten en werd daarmee 9e.

  In de middag was het de beurt aan de 5-jarigen. In deze rubriek had Niclas Parmler twee ijzers in het vuur. Met zijn super springende hengst VDL Groep Hurricane (v. Numero Uno - m. VDL Groep Think Twice) kreeg hij een score van 9 voor de wijze van springen en een 8,5 voor het gaan in het parcours. Met een puntentotaal van 26,5 was de overwinning een feit. Met een puntentotaal van 22,4 eindigde hij met VDL Groep Hutch (v. Numero Uno - m. VDL Groep Navarett) op een mooie 15e plaats. Hij werd gevolgd door Jörn Emschove met VDL Groep Himalaya Z (v. VDL Groep Cassanova Z - m. VDL Groep Escape) op de 16e plaats.

 • 06 02 2017 - Succes op alle niveaus voor Stoeterij Duyselshof.

  Succes op alle niveaus voor Stoeterij Duyselshof.


  Afgelopen weekend bracht voor de paarden van Stoeterij Duyselshof succes op alle niveaus.

  De paarden van de opleidingsstal hebben op vrijdag en zaterdag met hun ruiters deelgenomen aan de Peelbergen Competitie. Dit resulteerde in verschillende goede resultaten van fokproducten van de Stoeterij.
  Op vrijdag was er in het 1m35 een overwinning voor VDL Groep Aristo Z (Air Jordan x Fortissimo) met zijn nieuwe ruiter Patrick Alkema. In de klasse 1m25 behaalde deze ruiter bovendien met VDL Groep Farah (Numero Uno x Carnaval Drum) een mooie 3e plaats.
  Op zaterdag had Niclas Parmler de flow te pakken in een rubriek 1m40. Met zijn paarden VDL Groep Ernest (Diamant de Semilly xCorofino I) en VDL Groep Cherokee (No Limit x Cash) werd hij in deze klasse respectievelijk 2e en 3e.
  We hopen dat hij dit ritme volgende week op CSI Roosendaal zal kunnen vasthouden.

  Leopold van Asten was met zijn paarden afgereisd naar CSI-W Bordeaux. Hij behaalde daar op vrijdag al een mooie 4e plaats met VDL Groep Elexia in een rubriek voor Young Horses, maar deed daar op zaterdag met VDL Groep Zidane N.O.P. nog een schepje bovenop door tweede te worden in de Wereldbeker. Zijn tijd in de barrage bleek moeilijk te kloppen, maar toch moest hij Julien Epaillard met Quatrin de la Roque LM voor laten gaan.
Nieuwsarchief

Missie

zoek een paard van Stoeterij Duyselshof bv
Naam R/S Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar Stamboek